Νέα

Βασιλική περιουσία σε δημοπρασία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια είναι η γνώμη σας για τον τέως Βασιλιά Κων/νο?

• Θετική

Ψήφοι: 48 52,7%
  • Αρνητική

Ψήφοι: 26 28,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,2%
  • Αδιαφορώ πλήρως

Ψήφοι: 15 16,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    91

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
βρε εμαθες τι εισαι

νουνου

χαχα

βασιλικος
καλά ρε παλίκαρε!
στην προηγούμενη σελίδα σε προκάλεσα να πεις ανοιχτά ότι είσαι ΠΑΣΟΚ και ντράπηκες να το πεις
και έχεις τόσο θράσος που ρωτάς κάτι αντίστοιχο απ τον άλλον??
έλεος ρε!

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
σε μια χωρα που εχει ελληνικη υπηκοοτητα ο τζελιλης ο καχιασβιλι και αλλοι και δεν εχει ο Μεγαλειοτατος δεν λειτουργει κανενας θεσμος τυπε
αυτά τύπε μου είναι λίγο πολύ αποδεκτά λόγω της μπίζνας που λέγεται αθλητισμός...
το θέμα είναι ότι έχει ελληνική υπηκοότητα ο κάθε πακογεωργιανός και ο Μεγαλειότατος δεν μπορούσε να θάψει τη μητέρα του με την ησυχία του....στην Ελλάδα της...δημοκρατίας και της ενωμένης ευρώπης ε?

Ο Κωνσταντίνος πιεζόταν να κάνει δηλώσεις και στην αρχή αρνήθηκε. Την παραμονή της κηδείας το γραφείο του έδωσε στη δημοσιότητα δήλωσή του, με την οποία εξέφραζε τη λύπη του για την πολιτικοποίηση της κηδείας, ενώ ο ίδιος ερχόταν στην Ελλάδα, για να εκτελέσει ένα οδυνηρό προσωπικό καθήκον και ότι οι περιορισμοί που επεβλήθησαν στην απλή τελετή κηδείας της μητέρας του, προσδίδουν σ΄ αυτόν πικρία στην οδύνη. Τελικώς, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 1981 κηδεία και ταφή έγιναν αυθημερόν στο Τατόι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ο αλλος παλληκαρε μονος του το ανεφερε δεν τον ρωτησε κανεις

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
βρε εμαθες τι εισαι

νουνου

χαχα

βασιλικος
για πες το αυτό στους άγγλους,σουηδούς,δανούς,ισπανούς,ολλανδούς και δε συμμαζεύεται..... :knuppel:

για πες μας...

υπάρχει ενδεχόμενο ο επόμενος πρόεδρος της δημοκρατίας να γίνει ο αρχικλέφταρος Σημήτης!
πώς αισθάνεσαι????  :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
σε μια χωρα που εχει ελληνικη υπηκοοτητα ο τζελιλης ο καχιασβιλι και αλλοι και δεν εχει ο Μεγαλειοτατος δεν λειτουργει κανενας θεσμος τυπε
...και ο Αρτιομ ΚΙΟΥΡΕΓΚΙΑΝ !!!! και η Νερι ΝΙΑΝΓΚΟΥΑΡΑ ...!!!! και ο Καλλινικος ΚΡΕΑΝΚΑ !!!!!....

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
τον άλλον δεν τον είδα να ντράπηκε!
τους ΠΑΣΟΚους βλέπω να μην τολμούν να το ξεστομίσουν! και μπράβο τους!
αρκεί να μην είναι και πολύ προκλητικοί πλέον! ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Έλληνες πολιτικοί υποστήριξαν ότι ο Κωνσταντίνος θα έπρεπε να διαθέτει επώνυμο, εφόσον δεν κατέχει πλέον τον βασιλικό αξίωμα. Το επίσημο Ελληνικό διαβατήριο του Κωνσταντίνου τον προσδιόριζε ως "Κωνσταντίνο, πρώην βασιλέα των Ελλήνων". Όμως, με βάση τον νόμο του 1994, το διαβατήριο αυτό του αφαιρέθηκε μαζί με την ιθαγένεια. Ο νόμος του δίνει τη δυνατότητα να τα ανακτήσει μόνο εάν υιοθετήσει επώνυμο, κατά το πρότυπο άλλων έκπτωτων βασιλικών δυναστειών της Ευρώπης. Ο Κωνσταντίνος αρνείται να αποκτήσει επώνυμο για λόγους αρχής: "Δεν έχω επώνυμο - η οικογένειά μου δεν έχει επώνυμο. Ο νόμος που ο κ. Παπανδρέου (εννοεί τον Ανδρέα Παπανδρέου) πέρασε βασικά λέει ότι θεωρεί ότι δεν είμαι Έλληνας και ότι η οικογένειά μου ήταν Ελληνική μόνο ενόσω ασκούσαμε τα μοναρχικά μας καθήκοντα, και έπρεπε να παρουσιαστώ και να αποκτήσω ένα επώνυμο. Το πρόβλημα είναι ότι η οικογένειά μου προέρχεται από τη Δανία, και η Δανική βασιλική οικογένεια δεν έχει επώνυμο." Το Glücksburg, είπε, δεν ήταν επώνυμο αλλά το όνομα μιας πόλης.

ενταξ;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...και ο Αρτιομ ΚΙΟΥΡΕΓΚΙΑΝ !!!! και η Νερι ΝΙΑΝΓΚΟΥΑΡΑ ...!!!! και ο Καλλινικος ΚΡΕΑΝΚΑ !!!!!....
και χωρις να εχουν φερει χρυσο οπως ο Μεγαλειοτατος τυπε
μονο και μονο για αυτο επρεπε να ειχε την υπηκοοτητα

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Έλληνες πολιτικοί υποστήριξαν ότι ο Κωνσταντίνος θα έπρεπε να διαθέτει επώνυμο, εφόσον δεν κατέχει πλέον τον βασιλικό αξίωμα. Το επίσημο Ελληνικό διαβατήριο του Κωνσταντίνου τον προσδιόριζε ως "Κωνσταντίνο, πρώην βασιλέα των Ελλήνων". Όμως, με βάση τον νόμο του 1994, το διαβατήριο αυτό του αφαιρέθηκε μαζί με την ιθαγένεια. Ο νόμος του δίνει τη δυνατότητα να τα ανακτήσει μόνο εάν υιοθετήσει επώνυμο, κατά το πρότυπο άλλων έκπτωτων βασιλικών δυναστειών της Ευρώπης. Ο Κωνσταντίνος αρνείται να αποκτήσει επώνυμο για λόγους αρχής: "Δεν έχω επώνυμο - η οικογένειά μου δεν έχει επώνυμο. Ο νόμος που ο κ. Παπανδρέου (εννοεί τον Ανδρέα Παπανδρέου) πέρασε βασικά λέει ότι θεωρεί ότι δεν είμαι Έλληνας και ότι η οικογένειά μου ήταν Ελληνική μόνο ενόσω ασκούσαμε τα μοναρχικά μας καθήκοντα, και έπρεπε να παρουσιαστώ και να αποκτήσω ένα επώνυμο. Το πρόβλημα είναι ότι η οικογένειά μου προέρχεται από τη Δανία, και η Δανική βασιλική οικογένεια δεν έχει επώνυμο." Το Glücksburg, είπε, δεν ήταν επώνυμο αλλά το όνομα μιας πόλης.

ενταξ;

συμφωνείς μ αυτό το αίσχος δηλ?
το θυμάμαι τώρα το σκηνικό και μου είχε φανεί πολύ άδικο τότε!
Τώρα μου φαίνεται το λιγότερο χυδαίο μια και ξέρω ότι είναι δημιουργία των αρχικλεφταράδων!!!

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

ενταξ;

η κουφαλα δε θελει επωνυμο. ολοι οι ''ελληνες'' πολιτες, εχουν ομως. αρα παιρνει το μπουλο πανηγυρικα.
ακομη κ η αειμνηστη Παρασκευαιδη, ειχε :grin: :grin:

Συνημμένα

• nierhaiolh509cd8b30dec4.jpg
    nierhaiolh509cd8b30dec4.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
ακομη κ η αειμνηστη Παρασκευαιδη, ειχε :grin: :grin:
Το να ειρωνεύεσαι έτσι έναν νεκρό δεν είναι πρέπον. Και δεν είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας.
Έτσι κι αλλιώς Παρασκευαίδης ήταν το επίθετο του Χριστόδουλου πριν γίνει μητροπολίτης και μετά Αρχιεπίσκοπος.

στην προηγούμενη σελίδα σε προκάλεσα να πεις ανοιχτά ότι είσαι ΠΑΣΟΚ και ντράπηκες να το πεις
και έχεις τόσο θράσος που ρωτάς κάτι αντίστοιχο απ τον άλλον??
έλεος ρε!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=59767.1320]Για δες εδώ[/url] o φίλος μας το χαβά του!

Τώρα περιμένεις εσύ να συμφωνήσει κρυφοΠΑΣΟΚος σε κάτι τέτοιο όπως ο τζωνυ?
Μα αυτό αντίκειται με την απόφαση του δημιουργού της αγαπημένης του παράταξης!

Σε παρακαλώ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ δικηγόρους. Το τι είμαι το έχω δηλώσει φανερά. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom