apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα κάνει παρέα στον Ολλανδό.
www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63822441]Το θερινό ανάκτορο του Ολλανδού βασιλιά στην Ελλάδα[/url]
www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63822441]Το θερινό ανάκτορο του Ολλανδού βασιλιά στην Ελλάδα[/url]
Πωλητήριο στην αγγλική βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Στην εφημερίδα Sunday Times δημοσιεύτηκε η αγγελία του βρετανικού μεσιτικού γραφείου Savillis, που έχει αναλάβει την πώληση της βίλας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην Αγγλία.
Όπως αναφέρουν τα Νέα, πρόκειται για το σπίτι του "εξόριστου βασιλιά" της Ελλάδος, ενδεικτική τιμή πώλησης του οποίου είναι τα 5,5 εκατ. στερλίνες ή 6,42 εκατομμύρια ευρώ.
"Ο τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Β' βρήκε καταφύγιο σε αυτό το σπίτι, αφού εκδιώχθηκε από τη χώρα με πραξικόπημα το 1967", γράφει η αγγελία.
Το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια υποδοχής, 10 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια, ταράτσα, πισίνα (εξωτερική αλλά θερμαινόμενη), γήπεδο τένις, λιβάδι για άλογα και οπωρώνας έκτασης 32 στρεμμάτων.
Το σπίτι βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της περιοχής και σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, έχει εξαιρετική θέα.
Κοντά βρίσκεται και το Κολλέγιο Ίτον, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει 19 πρωθυπουργοί της Βρετανίας.
Φυσικά, η έπαυλη έχει πρόσβαση σε ιδιωτικό δρόμο, ενώ διαθέτει γκαράζ για 3 αυτοκίνητα με ιδιαίτερα φαρδιές πόρτες και σύστημα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με κάμερες.
Το σπίτι πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, όπερ σημαίνει ότι ο αγοραστής του θα πάρει και τα χαλιά, τους πίνακες και τους πολυελαίους, τα ασημικά και τις πορσελάνες.
ε ρε πεινες
ας μας πει και κάποιος υποστηρικτής της άποψης ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ βλεπει θετικά τον τέως....
....σε 18' μιλαει ζωντανα ο Αρχηγος...χεσε τον βασιλεα γλυξμπουργκ χαμπουργκερ...και για να μην ξεχνιομαστε>Οι ένστολοι , από συνταγματάρχη και πάνω , έπρεπε να είναι αρεστοί στο παλάτι επί μοναρχίας. Αυτό σημαίνει ότι ξεφτίλες ένστολοι που μας έδωσαν τα Ίμια, τις αποδράσεις στις φυλακές , σφαγές τύπου νιόβης , δραπετών τρικάλων κτλ κτλ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
Ούτε κάτι σαν τον διοικητή του .... Ρουβά , που τον ευχαριστούσε που έκανε θητεία ...
....σε 18' μιλαει ζωντανα ο Αρχηγος...χεσε τον βασιλεα γλυξμπουργκ
Το μεγαλύτερο ψέμα που είπαν οι κουμουνιστες τύπε!!!!!!!!!Το επώνυμο "Γλυξμπουργκ" δεν υπήρξε ποτέ.
Ήταν δημιούργημα της προπαγάνδας του τύπου που πρόσκεινταν στον "Εθνάρχη"Μπεν ΖελόνΕλευθέριο Βενιζέλο ...
Στη φάση που είμαστε, προσωπικά δε βλέπω αιτία για να γίνει δημοψήφισμα για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μελλοντικά αν κι εφόσον κάποιο από τα παιδιά του έφτιαχνε ένα κόμμα που θα μπορούσε να ηγηθεί σε κυβερνητικό σχήμα, προσφέροντας στον τόπο κλπ κλπ...
Να προετοίμαζε με άλλα λόγια το έδαφος για τις επόμενες αλλαγές.
Αν κι από όσο είχα διαβάσει ο τέως Βασιλιάς είχε σεβαστεί το δημοψήφισμα του 1974. Διαβάστε εδώ κάποιες πληροφορίες....
Μέχρι κι ο απέθαντος Μητσοτάκης μετά από χρόνια το χαρακτήρισε άδικο! :o
Θα σου πω εγώ κάποια πράγματα και ίσως (με) καταλάβεις...
1ον Μου είναι συμπαθητική η φατσούλα του. Δε μου δημιουργεί απέχθεια όπως όταν βλέπω τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο, τον προδοτογιωργάκη, τον επερχόμενο προδοτοτσίπρα κτλ κτλ
Δεν τον έχω ζήσει τον άνθρωπο αλλά έτσι όπως τον βλέπω μου φαίνεται νοικοκύρης με καλά παιδιά και καλή οικογένεια.
2ον Έχω μεγαλώσει σε μια κοινωνία αριστερής διακυβέρνησης! Απ το '81 και μετά που ανέλαβε ο Ανδρέας και τα κουμμούνια του (οι μισοί και παραπάνω υπουργοί του ήταν πρώην αριστεροί) δεν ακούω τίποτα άλλο παρά το πόσο κακή ήταν η χούντα και πόσο κακός ήταν ο βασιλιάς!
χωρίς καμία αιτιολόγηση
Τα μόνα κακά που έχουν να τους προσάψουν (ειδικά για την χούντα) είναι ότι έστελνε τον κοσμάκη (ποιον κοσμάκη αλήθεια? τους κουκουέδες που έβαζαν βόμβες) στα ξερονήσια!
Για τον δε βασιλέα ΤΙΠΟΤΑ! Απλά τον λένε γλύξμπουργκ και όποιος πιστεύει σ αυτόν είναι οπισθοδρομικός και αναζητά φαντάσματα και βρικόλακες του παρελθόντος!!!!!!
3ον Μεγαλώνοντας κατάλαβα, όπως όλοι μας πιστεύω ότι οι ίδιοι άνθρωποι που λέγανε αυτά τα "κακά" πράγματα για τη χούντα και το βασιλιά, είναι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που:
-κατακλέψανε όλα τα κοινοτικά κονδύλια κάνοντάς τα βίλες και κότερα και ότι περίσσεψε, καταθέσεις, μέσω οφσορ εταιριών, στο εξωτερικό!
-Αφού τελείωσαν τα κονδύλια άρχισαν να παίρνουν δάνεια! Τα χρήματα ΚΑΙ των δανείων τα κάνανε επίσης βίλες, κότερα και καταθέσεις!
-Αφού τελείωσαν ΚΑΙ τα δάνεια άρχισαν τα κόλπα με το χρηματιστήριο! Έφτιαχναν μαιμού εταιρίες και έβγαιναν (μια και είχαν τα μέσα και την εξουσία) στις τηλεοράσεις καθυσηχάζοντας τον ελληνικό λαό και προτρέποντάς τον να βάλει ότι έχει και δεν έχει στο χρηματιστήριο, ακόμα και αν δανειστεί απ τις τράπεζες με προσημείωση το σπίτι του, μια και το ελληνικό χρηματιστήριο είναι το πιο σταθερό του πλανήτη και σε λίγες εβδομάδες θα ξεπεράσει τον ντάου τζόουνς!!!
Φυσικά όλα τα χρήματα απ τα κέρδη των μαιμού εταιριών μπήκαν στις τσέπες του κινέζου, του Παπαντωνίου και της συμμορίας τους που ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι!
-Αφού τελείωσε ΚΑΙ το κόλπο του χρηματιστηρίου, τότε με πολύ πονηρό τρόπο έφεραν άλλα δάνεια μέσω του ΔΝΤ...και το πάρτυ συνεχίζεται ακόμα και σήμερα! αμφιβάλει κανείς????
-ΚΑΙ Αφού θα τελειώσουν ΚΑΙ τα λεφτά του ΔΝΤ το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο! Αυτός άλλωστε ήταν κι ο στόχος τους από τότε!
Αυτοί λοιπόν οι εγκληματίες-απατεώνες-εντολοδόχοι των αμερικανοεβραίων της παγκόσμιας τράπεζας είναι αυτοί που
απ το '81 και μετά ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ στιγμή, όπου σταθούν λένε ότι-με απλά λόγια- ο βασιλιάς είναι κακός!!!!!
Ε για να το λένε αυτά τα γελοία υποκείμενα είμαι 100% πλέον ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ΔΕΝ είναι!!!!!!
και τη στιγμή λοιπόν που τον θεωρούν αντίπαλο και επικίνδυνο (για ποιον άραγε? μήπως για την τσέπη τους? μήπως φοβούνται ότι μπορεί να τους κλείσει μέσα μια και μεταξύ τους δεν πρόκειται να βάλει κανένας τον άλλον,μια και ως γνωστόν κόρακας κοράκου μάτια δεν βγάζει?)......
....εγώ τον θεωρώ ως την πιο κατάλληλη λύση μια και ίσως, λέω ίσως, αυτός βάλει μέσα τους κλεφταράδες και τους πάρει πίσω τα λεφτά μας!!!!!
σε κάλυψα κάπως???
1. για πες μου 2=3 ονόματα πολιτικών που σου είναι συμπαθείς να δούμε πόσα ζμπόινγκ θα πέσουν...1. ζμπόινγκ... το ίδιο συμπαθητική φαρσούλα έχουν εκατομμύρια άλλοι...
2. ξανα ζμπόινγκ... το ότι ανέχθηκε την χούντα δεν σου λέει κάτι; ή μήπως ήταν μια νορμάλ περίοδος της χώρας; μήπως πιστεύεις πως ο κόσμος πήγε εξορία για διακοπές;
3. το ότι οι επόμενοι ήταν απατεώνες δεν δικαιώνει τον τέως...
1. για πες μου 2=3 ονόματα πολιτικών που σου είναι συμπαθείς να δούμε πόσα ζμπόινγκ θα πέσουν...
2.η ιστορία γράφεται απ τους νικητές. Στην περίπτωση αυτή δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάπου τι πραγματικά έγινε...και στο φινάλε το έχω ήδη πει.Ποιο το κακό της χούντας στον ελληνικό λαό εκτός του ότι κάποια κουμμούνια διαμαρτύρονται ότι πήγαν φυλακή?
3.Ζμπόινγκ!!! Εδώ κι αν χρειάζεται.....η βαρύτητα των λόγων σαφώς και επηρεάζεται από το ποιος τους ξεστομίζει!
Μόνο αν ήμουν ηλίθιος θα πίστευα απ το στόμα των απατεώνων ότι κάποιος είναι "κακός"....χωρίς αιτιολογηση
ωραία και τι θες να πεις με όλα αυτά γιατί αν συνεχίσω τις αριθμημένες απαντήσεις θα ξημερώσουμε...1. πρέπει να είναι πολιτικοί; ο τέως είναι πολιτικός; εκλέγεται; και χάλια φάτσα να είχε δεν μπορεις να τον αλλάξεις...
2. αφού δεν έχεις ακούσει ή διαβάσει πως έχεις άποψη λοιπόν; αν δεν σε ενοχλεί εσένα να ζεις σε χούντα όπως ήταν αυτή που περάσαμε, δεν σημαίνει πως είναι αποδεκτή...
3. οι επόμενοι λοιπόν έκαναν τις λαμογιές τους και μόνο τα πρώτα χρόνια της μεταπολιτευσης μιλούσαν για τον τέως (και όποτε ερχόταν τα καλοκαίρια για διακοπες)... μετά έπεσαν με τα μούτρα στην μάσα... άρα ο "κακός" τέως δεν έπαιξε και τόσο πολύ...
ωραία και τι θες να πεις με όλα αυτά γιατί αν συνεχίσω τις αριθμημένες απαντήσεις θα ξημερώσουμε...
ότι δε σ αρέσει?
εγώ απλά απάντησα στην ερώτηση του για ποιους λόγους αρέσει σε κάποιους!
εσύ αν θέλεις συνέχισε να είσαι οπαδός των κλεφτών....δικαίωμά σου!
2. ξανα ζμπόινγκ... το ότι ανέχθηκε την χούντα δεν σου λέει κάτι; ή μήπως ήταν μια νορμάλ περίοδος της χώρας; μήπως πιστεύεις πως ο κόσμος πήγε εξορία για διακοπές;
σαφη ερωτηση εκανααν βαριέσαι τον διάλογο ΟΚ...
δεν μπορώ να σχολιάζω στο φόρουμ;;;
Μετά την καταδίκη του Γ. Παπαδόπουλου ακολούθησαν κατόπιν μηνύσεων (Νοέμβριος 1975) διάφορες έρευνες για σκάνδαλα παράνομου πλουτισμού Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο Γ. Παπαδόπουλος είχε αγοράσει τρία ακίνητα: ένα πολυτελές διαμέρισμα 5 κυρίων δωματίων στη Νέα Σμύρνη, μία πολυτελή μονοκατοικία 5 κυρίων δωματίων, στην Αθήνα στην οδό Τζουμέρκων, με την οποία προικοδότησε τον γαμβρό του Β. Ζάπα, και ένα διαμέρισμα 5 κυρίων δωματίων, στην Αθήνα, το τελευταίο αντί 1.300.000 δρχ. Η Δέσποινα Παπαδοπούλου είχε αγοράσει επίσης ένα διαμέρισμα 6 κυρίων δωματίων επί της οδού Σορβόλου στην Αθήνα, αντί ποσού 1.700.000 δρχ
φτωχαδακια
Με το παραπάνω , αποδεικνύεται επιστημονικώς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Σου χορηγήται πιστοποιητικό ΜΑΛΑΚΙΑΣ , για πάσα νόμιμη χρήση.
Ο Βασιλεύς ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.
Με το Κίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967.
Απέτυχε , γιατί δεν θέλησαν οι αξιωματικοί να χυθεί αίμα ελλήνων.
Και έχασε ένα παιδί και το θρόνο του.
Γιατί αν δεν είχε γίνει το κίνημα, δεν θα είχε διωχθεί ο Βασιλεύς.
Οι Απριλιανοί , χαλάστηκαν με τον Κωνσταντίνο και όχι με το θεσμό.
Ήταν ανέκαθεν Μοναρχικοί.
Το ξεφτιλισμένο δημοπψήφισμα έγινε με τον Βασιλέα να λείπει 7 χρόνια από τη χώρα,
χωρίς να επιτραπεί σε κανέναν να μιλήσει υπέρ του Βασιλέως
και με το ξεφτιλισμένο μόρφωμα που συγκέντρωνε τις ψήφους των Δεξιών (ΝΔ)
να σφυρίζει ανέμελα , αφού ο κωλομπαράς (Γαμιάς της Λαμπρινής Ευταξία),
φυγόστρατος (απαλλάχθηκε από τη θητεία στην Αλβανία λόγω ... κουφαμάρας)
Φρύδιας , ήθελε να γίνει ο ίδιος ανώτατος άρχοντας,
κάτι το οποίο δεν έσωσε το πρότυπό του,
ο προηγούμενος εθνάρχηςΜπεν ΖελόνΕλευθέριος Βενιζέλος ...
την τελευταία πρόταση γιατί την έσβησες βρόμικε πρασινοσκώληκα??????????Μετά την καταδίκη του Γ. Παπαδόπουλου ακολούθησαν κατόπιν μηνύσεων (Νοέμβριος 1975) διάφορες έρευνες για σκάνδαλα παράνομου πλουτισμού Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο Γ. Παπαδόπουλος είχε αγοράσει τρία ακίνητα: ένα πολυτελές διαμέρισμα 5 κυρίων δωματίων στη Νέα Σμύρνη, μία πολυτελή μονοκατοικία 5 κυρίων δωματίων, στην Αθήνα στην οδό Τζουμέρκων, με την οποία προικοδότησε τον γαμβρό του Β. Ζάπα, και ένα διαμέρισμα 5 κυρίων δωματίων, στην Αθήνα, το τελευταίο αντί 1.300.000 δρχ. Η Δέσποινα Παπαδοπούλου είχε αγοράσει επίσης ένα διαμέρισμα 6 κυρίων δωματίων επί της οδού Σορβόλου στην Αθήνα, αντί ποσού 1.700.000 δρχ
φτωχαδακια
ας τον ρε τον πρασινοφρουρό!Να το συγκρίνουμε με το 9 καμπινέδων ανακτορο του Σαρτζετάκη στην Πεντέλη ;;;;