Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.706
- Πόντοι
- 12.756
ολα κυριλεΠάντως δεν πιστεύω να υπάρξουν μομφές για την επιτροπή και εμένα,
όλα είναι ΑΨΟΓΑ.
ολα κυριλεΠάντως δεν πιστεύω να υπάρξουν μομφές για την επιτροπή και εμένα,
όλα είναι ΑΨΟΓΑ.
Μπα τωρα γυρισα,πως γινεται καθημερινες να εχει τοσο κοσμο για καφε?Τελικα ανεβηκαμε κλιμακα?
Στην υγεια μου,οπως τα λεςθα σου πω κάτι απο το μέλλον που θα ξέρεις πρώτος..
Ο καφες εχει εκτιναχθει στα υψη σαν κομοντιτι , η αυξηση ξεκινησε να περνάει στους εισαγωγεις και στα μαγαζια
Απο το νεο χρόνο θα ψωνιζουν με νεες τιμες , που παει να πει θα ανεβει η τιμη σε κάποια , καποια θα κλεισουν εντελως , και καποια θα πουλάνε σάπιο καφέ που θα σου λενε παπατζες οτι ειναι μονοποικιλιακός και μαλακιες τουμπανα..
Θα αρχισει να ερχεται αμφιβολου ποιοτητας καφες και επισης θα τον "ψηνουν" εδω ντοπιοι που θα νομιζουν οτι ειναι ο τυπος απο το Breaking Bad ... και κάνουν το τελειο ψήσιμο κόκου ..
Ο "ψημένος" στην Ελλαδα καφες έχει λιγοτερο φόρο.
Πιστευω οτι αν συνεχιστει έτσι η κατασταση θα γινουμε σαν την Ρουμανία πριν κάποια χρόνια ..
που εκει αυτο που εβγαζαν απο την μηχανη και κοπανουσαν στο καδο για πεταμα μετα την εκχύλιση , το μαζευαν , το αποξήραιναν και το ξαναεβαζαν για καφε
Στην υγειά σου
Δεν εχεις δικαιολογίες , εχεις ενημερωθει , απο το μπου.κομ
Τον είχα ξεχάσει αυτόν
Εμενα παντωςο Ανναπουρνα δεν με διεψευσε.Δηλώνω την έκδηλη απογοήτευση του Νήματος των παππούληδων για τις επιδόσεις του εκλεκτού του Νήματός μας, κ. @raopau ...
Άχρηστος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυστυχώς για εμάς, ο κ. @raopau απεδείχθη ΚΑΙ σ΄ αυτό τον τομέα ζελεδάκι ...Εμενα παντωςο Ανναπουρνα δεν με διεψευσε.
Παμε για την κουπα, παλικαρι μου!
κλαιωωωωωωωΕμενα παντωςο Ανναπουρνα δεν με διεψευσε.
Παμε για την κουπα, παλικαρι μου!
Μπορείς να βάλεις έως 3 ψήφους, δηλαδή και τους 2 και άλλον 1.Καλημέρα διάβασα στο νήμα του βαρόνου πως τελικά το νήμα στηρίζει ropau. Είχα την εντύπωση πως στηρίζαμε saul που μας έκανε και προεκλογική ομιλία και αυτό ψήφισα. Να το αλλάξω;;;
ποσο ειναι το σκορ μεχρι τωρα να ξερουμε οι ψηφοφοροι της τελευταιας στιγμης?Μπορείς να βάλεις έως 3 ψήφους, δηλαδή και τους 2 και άλλον 1.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Η ψηφοφορία θα κλείσει: Later today at 17:03 local time
Ανναπουρνα, ρε!ποσο ειναι το σκορ μεχρι τωρα να ξερουμε οι ψηφοφοροι της τελευταιας στιγμης?
Φτυστον μου μην τον ματιασεις.κλαιωωωωωωω
Kαλο αυτο εχει γεμισει ο τοπος , για το λαδι τι ξερεις δασκαλε?θα σου πω κάτι απο το μέλλον που θα ξέρεις πρώτος..
Ο καφες εχει εκτιναχθει στα υψη σαν κομοντιτι , η αυξηση ξεκινησε να περνάει στους εισαγωγεις και στα μαγαζια
Απο το νεο χρόνο θα ψωνιζουν με νεες τιμες , που παει να πει θα ανεβει η τιμη σε κάποια , καποια θα κλεισουν εντελως , και καποια θα πουλάνε σάπιο καφέ που θα σου λενε παπατζες οτι ειναι μονοποικιλιακός και μαλακιες τουμπανα..
Θα αρχισει να ερχεται αμφιβολου ποιοτητας καφες και επισης θα τον "ψηνουν" εδω ντοπιοι που θα νομιζουν οτι ειναι ο τυπος απο το Breaking Bad ... και κάνουν το τελειο ψήσιμο κόκου ..
Ο "ψημένος" στην Ελλαδα καφες έχει λιγοτερο φόρο.
Πιστευω οτι αν συνεχιστει έτσι η κατασταση θα γινουμε σαν την Ρουμανία πριν κάποια χρόνια ..
που εκει αυτο που εβγαζαν απο την μηχανη και κοπανουσαν στο καδο για πεταμα μετα την εκχύλιση , το μαζευαν , το αποξήραιναν και το ξαναεβαζαν για καφε
Στην υγειά σου
Δεν εχεις δικαιολογίες , εχεις ενημερωθει , απο το μπου.κομ
Φτυστον μου μην τον ματιασεις.
Kαλο αυτο εχει γεμισει ο τοπος , για το λαδι τι ξερεις δασκαλε?
αν ηταν για πουτσες θα ρωταγανε την πλυστραΧρηματιστηριακα μιλάμε ..