πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.698
- Πόντοι
- 12.056
εσυ δεν τους χρειαζεσαι αλλο πραγμα χρειαζεσαι πουσταριοΤους θέλω εγώ κ. Τάσο please
εσυ δεν τους χρειαζεσαι αλλο πραγμα χρειαζεσαι πουσταριοΤους θέλω εγώ κ. Τάσο please
εσυ δεν τους χρειαζεσαι αλλο πραγμα χρειαζεσαι πουσταριο
ο αγIος otαν τον ρωταγες ποση την εχει πουστριγκο
Να δεις ποιον έλεγαν "ο δαχτυλάκιας" καποιες κοινές γνωστές μας
Φαντάζομαι ότι θα έχετε αρκετά και αρκούντως ευμεγέθη, κύριε.
Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω μια epimanikia pic.
Σιγα μη σας κανουμε και δεξιωση με μπουφε...Θα διεξαχθεί κάποιο παρτυ σε καμιά βίλα με μπουφέ φαγητό και ποτό για να συγχαρούμε το νικητή και να του πάμε τα δώρα που θέλουμε
ξέρουμε κάτι
ο αγIος otαν τον ρωταγες ποση την εχει πουστριγκο
Το ότι είσαι αγράμματος είναι πασίγνωστο και άρα δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις.
Η δυσκολία κατανόησης ενός κειμένου επιδεινώνεται όταν με την αγραμματοσύνη συνυπάρχει και βλακεία.
Ρε κακομοιράκο, θέλεις να γράψω δημόσια τι ρώταγες την ξανθια νοσοκομα για τον άνθρωπο όταν της τον έκανες πάσα και τι έλεγες γι αυτόν στην μελαχροινή λευκορωσσίδα;
Και μετά, τον καλούσες σε γεύμα, ρε Τσατσουλίνο. Ή κάνω λάθος;;;
Περιμένω την αντίδραση του "σκληρού" Πολυζώη και θα επανέλθω δριμύτερος, αργότεραΠαρακαλώ.
Έιμεθα όλο αυτιά.
Περιμένω την αντίδραση του "σκληρού" Πολυζώη και θα επανέλθω δριμύτερος, αργότερα
Αναμείνατε αποκαλύψεις περί την ενάτην βραδυνήν, κύροε!Αρχίδια αλά ρουστικάνα.
Απλά φοβάστε.
Αναμείνατε αποκαλύψεις περί την ενάτην βραδυνήν, κύροε!
αμα βγαλω και αλλα στον αερα θα πεσει μεγαλο γελιοΤώρα είναι η κρίσιμη ώρα, που τρέχει ακόμα η ψηφοφορία.
Μετά... Να είχαμε να λέγαμε...
τις κιλοτες να πλυνεις καλα γιατι την αλλη φορα εσπασες το τσοκαρω στην πλατη σου πουστριγκοΑναμείνατε αποκαλύψεις περί την ενάτην βραδυνήν, κύροε!
Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα, που τρέχει ακόμα η ψηφοφορία.
Μετά... Να είχαμε να λέγαμε...
Τρώμε βρε μλκ σιχαμα
Τσακω σωςΤρώμε βρε μλκ σιχαμα
Τσακω σως
Τρώμε βρε μλκ σιχαμα