Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024-2η φάση.

• Annapurna

Ψήφοι: 28 48,3%
  • Kalogero

Ψήφοι: 17 29,3%
  • πολυζωης

Ψήφοι: 15 25,9%
  • raopau

Ψήφοι: 7 12,1%
  • Saul

Ψήφοι: 19 32,8%
  • tellystalone6969

Ψήφοι: 14 24,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    58
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
37
Like
5.572
Πόντοι
5.631
Ανναπουρνας τακτικη μεγαλου παικτου να δηλωσει δημοσια οτι ζηταει να αφαιρεθει απο το δελτιο για να του το δωσει ολο το μπου μετα μονοκουκι.

Βεβαια υπαρχει και το σοβαρο ενδεχομενο να στεναχωριεται/νευριαζει legit που ειναι επικεφαλης της κουρσας και να θελει να αποφυγει την στεψη με καθε τροπο.

Εγω επιλεγω να πιστευω οτι παιζει 4d σκακι για να εξασφαλισει την πρωτια με double score.

Ευγε.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.545
Πόντοι
6.056

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
19.912
Πόντοι
12.946
Ανναπουρνας τακτικη μεγαλου παικτου να δηλωσει δημοσια οτι ζηταει να αφαιρεθει απο το δελτιο για να του το δωσει ολο το μπου μετα μονοκουκι.

Βεβαια υπαρχει και το σοβαρο ενδεχομενο να στεναχωριεται/νευριαζει legit που ειναι επικεφαλης της κουρσας και να θελει να αποφυγει την στεψη με καθε τροπο.

Εγω επιλεγω να πιστευω οτι παιζει 4d σκακι για να εξασφαλισει την πρωτια με double score.

Ευγε.
Λες μας βγάλει πάλι τίποτα ζωολογικούς κήπους?

Στιγμιότυπο οθόνης (756).png

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
158
Like
29.083
Πόντοι
31.348
Θα διεξαχθεί κάποιο παρτυ σε καμιά βίλα με μπουφέ φαγητό και ποτό για να συγχαρούμε το νικητή και να του πάμε τα δώρα που θέλουμε

ξέρουμε κάτι

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
19.912
Πόντοι
12.946
Θα διεξαχθεί κάποιο παρτυ σε καμιά βίλα με μπουφέ φαγητό και ποτό για να συγχαρούμε το νικητή και να του πάμε τα δώρα που θέλουμε

ξέρουμε κάτι
Κάτι θα οργανώσουμε :rolleyes:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.611
Πόντοι
3.846
Μετράμε ώρες μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας που θα μας δώσει και την τελική τριάδα.

- Το βουνό σοφίας που ονομάζεται Ανναπούρνα ξύπνησε από το λήθαργό του και δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει την υπόθεση της πρωτιάς για τη δεύτερη φάση.
- Λίγο πιο πίσω ο λαλιστατος Σαούλ που με το χιούμορ του δείχνει να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των μπουρδελιάρηδων.
- Από κοντά και ο ευπατρίδης Καλόγερος ,να ελπίζουμε ότι θα μιλήσει την κατάλληλη στιγμή;

Θα έχουμε ανατροπές τις επόμενες ώρες; Έχουμε την τελική τριάδα;
Με αγωνία περιμένουμε την ανάδειξη των τριών τελευταίων μονομάχων σε ένα διαγωνισμό που σπάει καρδιές.

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
266
Πόντοι
21
Δεν θα περάσει ο αποπροσανατολισμός των λαικών μαζών.
Ψηφίζουμε μαζικά, το μπρουταλ αγόρι, τον γητευτή των εκδιδομένων κυριών, τον σερίφη του site, τον ανυπέρβλητο Πολυζώη, τη μετενσάρκωση του :priest: αειμνήστου Tassos Karipidis

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.710
Πόντοι
12.056
Δεν θα περάσει ο αποπροσανατολισμός των λαικών μαζών.
Ψηφίζουμε μαζικά, το μπρουταλ αγόρι, τον γητευτή των εκδιδομένων κυριών, τον σερίφη του site, τον ανυπέρβλητο Πολυζώη, τη μετενσάρκωση του :priest: αειμνήστου Tassos Karipidis

@Jurgen Klopp

@Manos Gousgounis

@Peptesla

καραγκιοζη εισαι πολυ λιγος να μιλας εσυ για κλωνους .......

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
266
Πόντοι
21

@Jurgen Klopp

@Manos Gousgounis

@Peptesla

καραγκιοζη εισαι πολυ λιγος να μιλας εσυ για κλωνους .......

Στο έχω πει πολλές φορές.
Ομολογείς χωρίς ξύλο ρε Τσατσουλίνο.:happy::happy::happy:
Έλα ρε, ρίξε ένα πλαστογραφημένο π.μ., να γίνει τζέρτζελο, χρειάζεσαι ψήφους ρε.
Εγώ για το καλό σου δουλεύω :rockon::rockon::rockon:
Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, που τρέχουν, σου δίνουν ελπίδες, ρε μούργο :sunglasses::sunglasses:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.710
Πόντοι
12.056
Στο έχω πει πολλές φορές.
Ομολογείς χωρίς ξύλο ρε Τσατσουλίνο.:happy::happy::happy:
Έλα ρε, ρίξε ένα πλαστογραφημένο π.μ., να γίνει τζέρτζελο, χρειάζεσαι ψήφους ρε.
Εγώ για το καλό σου δουλεύω :rockon::rockon::rockon:
Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, που τρέχουν, σου δίνουν ελπίδες, ρε μούργο :sunglasses::sunglasses:
ολη η ζωη σου ειναι εδω μεσα οποιος θελει να δει αν ειναι ψευτικα του δινω τους κωδικους μου να μπει .....

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
266
Πόντοι
21
ολη η ζωη σου ειναι εδω μεσα οποιος θελει να δει αν ειναι ψευτικα του δινω τους κωδικους μου να μπει .....
:2funny::2funny::2funny:
Σε ενημερώνω, ρε Τάσακα, οτι η ζωή μου όλη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΣΥ τσαλαβουτάς συνέχεια εδω, ψαρεύεις πελατάκια, ρουφιανεύεις άλλους, μπαχαλεύεις νήματα εκδιδομένων που δεν σου κάνουν τα χατίρια κλπ κλπ κλπ.

ΥΓ. Προχτές δεν ήρθες στον Πρίαμο (σε ενημερώνω ότ ι πέρασα καλά), μήπως πέρασες χτες :think:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom