baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 5.097
στειλε ενα καφεδακιΔεν την γνωριζω την κυρια,με διας θα γινει η δουλεια
στειλε ενα καφεδακιΔεν την γνωριζω την κυρια,με διας θα γινει η δουλεια
Δεν την γνωριζω την κυρια,με διας θα γινει η δουλεια
Tρελος εισαι?Καλυτερα 50ρικοστειλε ενα καφεδακι
Φέρτα με το ταξί, θα τα πάω εγώΔεν την γνωριζω την κυρια,με διας θα γινει η δουλεια
Ποδαρατοι λογικα,εκτος αν ψειρισουν κανενα ηλεκτρικο πατινιΘα κάνουν ντου στον καταυλισμό με τις μοτοσυκλέτες;
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τώρα δίνεται προθεσμία για υποβολή ενστάσεων με παράβολο 750,00 Ευρώ, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10-12-2024, ούτως ώστε την Τετάρτη 11-12-2024 να περάσουμε στην φάση των έξι που προκρίθηκαν, για να καταλήξουμε στην πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο.
Όποιος κύριος επιθυμεί
1. Annapurna (το είδε)
2. @Kalogero
3. @πολυζωης
4. raopau (το είδε)
5. @Saul
6. @tellystalone6969
κάνω και tag για να με βρίζουν αλλά μη λένε ότι δεν τους ειδοποιήσαμε
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τώρα δίνεται προθεσμία για υποβολή ενστάσεων με παράβολο 750,00 Ευρώ, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10-12-2024, ούτως ώστε την Τετάρτη 11-12-2024 να περάσουμε στην φάση των έξι που προκρίθηκαν, για να καταλήξουμε στην πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο.
Όποιος κύριος επιθυμεί
1. Annapurna (το είδε)
2. @Kalogero
3. @πολυζωης
4. raopau (το είδε)
5. @Saul
6. @tellystalone6969
Επιταγές δέχεστε για το παράβολο?ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όποιος κύριος επιθυμεί
1. Annapurna (το είδε)
2. @Kalogero
3. @πολυζωης
4. raopau (το είδε)
5. @Saul
6. @tellystalone6969
Έγραψε πιο πάνω ο Γ.Γ. δεχόμεθα μετρητά ή τιμαλφήΕπιταγές δέχεστε για το παράβολο?
δεν κουβαλάω πάνω μου ψιλά συνήθως
η δική μου η επιταγή έχει αξία ράβδου χρυσούΈγραψε πιο πάνω ο Γ.Γ. δεχόμεθα μετρητά ή τιμαλφή
αν έχεις κάνα ασημένιο μαχαιροπίρουνο, καμιά λίρα άντε κανένα χρυσό δόντι
να το πάμε στον Ριχάρδο να το κοιτάξουμε
Πες τα στον Γ.Γ. @The Saint*η δική μου η επιταγή έχει αξία ράβδου χρυσού
σιγά μην ξηλώσω και τα αλουμίνια για να τα φέρω για πληρωμή
τι με περάσατε για κανέναν κουμουνιστή?
Εγώ ρώτησα αν δέχεστε επιταγές το ότι θα πάρεις επιταγή δεν σημαίνει ότι θα πληρωθείς κιόλαςΠες τα στον Γ.Γ. @The Saint*
αλλά γιατί θέλεις να πληρώσεις παράβολο για ένσταση???
εσύ ήθελες να βγεις Νο1 να στήσουμε στοιχήματα να τα κονομήσουμε
Αυτός ήταν ο πρώτος γύρος.Εγώ ρώτησα αν δέχεστε επιταγές το ότι θα πάρεις επιταγή δεν σημαίνει ότι θα πληρωθείς κιόλας
Αν είχα βγει πρώτος δεν θα έκανα ένσταση τώρα που βγήκα τριτοτέταρτος αναγκάζομαι να καταφύγω στην ένσταση
αν με είχατε συμπεριλάβει από την αρχή θα υπήρχαν χιλιάδες μην πω εκατομμύρια στοιχήματα στο τριτοτέταρτος...αλλά......