Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2024-2η φάση.

• Annapurna

• Kalogero

• πολυζωης

• raopau

• Saul

• tellystalone6969

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.518
Πόντοι
5.506

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.552
Πόντοι
2.606
από το τοπ3 μόνο ο λάκης συνεχίζει το έργο όμως οι άλλοι 2 έχουν λουφάξει μήπως και ξεχάσει ο λαός τα πεπραγμένα τους
μη χαιρεσαι ,θες πολλα ψωμια ακομα εσυ εστω για εικοσαδα,αυτοι οι δυο τιτανες και δεκαπεντε χρονια μετα και ο βουδας να περπατησει με γοβες στη γη ,παλι μονοι πρωτοι θα ειναι....αν θα παιχτει η τριτη θεση μονο....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.121
Πόντοι
46.423
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τώρα δίνεται προθεσμία για υποβολή ενστάσεων με παράβολο 750,00 Ευρώ, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10-12-2024, ούτως ώστε την Τετάρτη 11-12-2024 να περάσουμε στην φάση των έξι που προκρίθηκαν, για να καταλήξουμε στην πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο.

Κρατήστε τα ρέστα ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.503
Πόντοι
3.656
μη χαιρεσαι ,θες πολλα ψωμια ακομα εσυ εστω για εικοσαδα,αυτοι οι δυο τιτανες και δεκαπεντε χρονια μετα και ο βουδας να περπατησει με γοβες στη γη ,παλι μονοι πρωτοι θα ειναι....αν θα παιχτει η τριτη θεση μονο....
γνωρίζω δεν έχω αυταπάτες.....ο άλεξ δεν πέφτει από την πρώτη θέση ούτε με πυρηνικά....

ο τέλλυς είναι ότι πιο κοντά υπάρχει σε αντίπαλο του άλεξ με τίμιες προσπάθειες να περάσει μπροστά όταν σπάει μπάλες με τον νόμο ή όταν μοιράζει θανάτους

στην τρίτη θέση παλεύουν πολλοί αλλά νομίζω ότι ο μπαρόκ δύσκολα θα πέσει είναι δυνατό χαρτί

μια πρόχειρη ανάλυση είναι αυτό βέβαια :confused:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.470
Πόντοι
4.636
Στείλε το ανάποδο γιατί πάσχω από μποκρίλα :rockon:
Έχω αποχωρήσει διακριτικά από το νήμα της Lady Bertazzoni διότι με έχει τρελλάνει εντελώς ΓΚΡ...
Η μποκρίλα :2funny: είναι η μυρωδιά που βγάζουν τα τραγιά επειδή έχουν ανεβασμένη τεστοστερόνη λόγω γούβρας!
Συνεπώς όταν είμαι σπίτι ή στο γραφείο αλλάζω 2 φορές εσώρουχο και παράλληλα πλένομαι τοπικά, τώρα στο βουνό που ιδρώνω εκείνη τη δουλειά θα κάνω;
Έτσι όταν επιστρέφω πετάω το παντελόνι ή το απλώνω έξω στο αγιάζι να ξεμυρίσει, ΓΚΡ θα με πάει γαμιώντας η Δ€Η με τα συνεχή πλυντήρια, άσε σκόνες και μαλακτικά να φεύγει η μυρωδιά της μποκρίλας :2funny::2funny:
Πήγαινε να τα πεις αυτά και στέλνω 100 καναδικά δολλάρια :headbaning2:
Αν τη ρωτήσεις (θα διαβάσω τα κογιότ) αν πάσχει κι αυτή από μποκρίλα, ανεβάζω τη δωρεά στα 200 καναδικά δολλάρια :smiling-face-with-heart-eyes:

ΜΠΟΚΡΙΛΑ, ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΨΩΛΗ :headbaning1:

ΨΨ @dimigoall γούβρα = η καύλα των μεγαλόσωμων ζώων!
depositphotos_195031606-stock-photo-goat-make-funny-face.jpg

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
261
Πόντοι
21
"ΔΗΛΩΣΙΣ" :
Μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου των εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη-υποχρέωση να δηλώσω τα εξής :

1ον : Θέλω να ευχαριστήσω τους 4 (ολογράφως, τέσσερεις) ψηφοφόρους μου (η 5η ψήφος ήταν η δική μου) και δηλώνω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.
2ον : Ευχαριστώ την ΜΠΟΥΕΦΑ που μου έδωσε την δυνατότητα να λάβω μέρος σε αυτόν τον ωραίο αγώνα και να δώσω την μάχη μου για την ψήφο των απανταχού μπουρδελιάρηδων, με εξαίρετους συνυποψηφίους, αδαμαντίνου χαρακτήρος και ανεπιλήπτου ήθους (πλην ενός, βεβαίως).
3ον : Εν όψει του 2ου γύρου, δηλώνω απερίφραστα ότι στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου και ρίχνω το (ολίγον βεβαίως) βάρος μου, στην υποψηφιότητα της cult περσόνας "Πολυζώης" aka Tassos Karipidis."

Εκ του Γραφείου Τύπου

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
19.801
Πόντοι
12.946
"ΔΗΛΩΣΙΣ" :
Μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου των εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη-υποχρέωση να δηλώσω τα εξής :

1ον : Θέλω να ευχαριστήσω τους 4 (ολογράφως, τέσσερεις) ψηφοφόρους μου (η 5η ψήφος ήταν η δική μου) και δηλώνω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.
2ον : Ευχαριστώ την ΜΠΟΥΕΦΑ που μου έδωσε την δυνατότητα να λάβω μέρος σε αυτόν τον ωραίο αγώνα και να δώσω την μάχη μου για την ψήφο των απανταχού μπουρδελιάρηδων, με εξαίρετους συνυποψηφίους, αδαμαντίνου χαρακτήρος και ανεπιλήπτου ήθους (πλην ενός, βεβαίως).
3ον : Εν όψει του 2ου γύρου, δηλώνω απερίφραστα ότι στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου και ρίχνω το (ολίγον βεβαίως) βάρος μου, στην υποψηφιότητα της cult περσόνας "Πολυζώης" aka Tassos Karipidis."

Εκ του Γραφείου Τύπου
Καλά τα λες και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.
Η μόνη διόρθωση είναι ότι η διοργανώτρια αρχή είναι η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
όχι ΜΠΟΥΕΦΑ.

Εκ της ελλανοδίκου επιτροπής.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.075
Πόντοι
3.656
τα 2/3 της επιτροπης ειναι για τον μπουτσο....αλλαξε τους
παρε νεα παιδια ,εργατικα, τιμια
νεαρε...
Παρε αγκαζε και τον αλλο γαυρο που ολη μερα πηρουνιαζει τραβατε να φατε μια χυτρα φασολαδα ο καθενας και ελατε σιγα-σιγα προς μια μαντρα(τυχαια)

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
261
Πόντοι
21
Καλά τα λες και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.
Η μόνη διόρθωση είναι η διοργανώτρια αρχή είναι η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
όχι ΜΠΟΥΕΦΑ.

Εκ της ελλανοδίκου επιτροπής.
Ζητώ συγγνώμη για την αβλεψία μου.
Ευχαριστώ και πάλιν, δημοσίως, την ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ που με ενέταξε στο ψηφοδέλτιο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.518
Πόντοι
5.506

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.536
Πόντοι
6.056

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
Ωραια επιτροπη... 3 ατομα και δεν ξερουν ποιος ειναι προεδρος .... :jerking::jerking::jerking::jerking:

Τι φιάσκο ειναι αυτο ρε πουστη μου
καταρχάς που ακουστηκε επιτροπη με μονο 3 ατομα!!!!!!!!!!!!!! :headbang:
σε ολους τους σοβαρους διαγωνισμους η επιτροπη ειναι πολυπληθης....στα καλλιστεια για παραδειγμα ειναι ο πανος ζηνας, ο μπάμπαλης, ο πρεβελακης, ο τρυφωνας, καναδυο ακομα πούστηδες και ο σομμερ...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.555
Πόντοι
25.467
καταρχάς που ακουστηκε επιτροπη με μονο 3 ατομα!!!!!!!!!!!!!! :headbang:
σε ολους τους σοβαρους διαγωνισμους η επιτροπη ειναι πολυπληθης....στα καλλιστεια για παραδειγμα ειναι ο πανος ζηνας, ο μπάμπαλης, ο πρεβελακης, ο τρυφωνας, καναδυο ακομα πούστηδες και ο σομμερ...

Ναι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom