troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.518
- Πόντοι
- 5.506
εσυ πως μπλεχτηκες ρε φιλε?από το τοπ3 μόνο ο λάκης συνεχίζει το έργο όμως οι άλλοι 2 έχουν λουφάξει μήπως και ξεχάσει ο λαός τα πεπραγμένα τους
εσυ πως μπλεχτηκες ρε φιλε?από το τοπ3 μόνο ο λάκης συνεχίζει το έργο όμως οι άλλοι 2 έχουν λουφάξει μήπως και ξεχάσει ο λαός τα πεπραγμένα τους
στα μπλεξίματα βγαίνει το μεροκάματοεσυ πως μπλεχτηκες ρε φιλε?
μη χαιρεσαι ,θες πολλα ψωμια ακομα εσυ εστω για εικοσαδα,αυτοι οι δυο τιτανες και δεκαπεντε χρονια μετα και ο βουδας να περπατησει με γοβες στη γη ,παλι μονοι πρωτοι θα ειναι....αν θα παιχτει η τριτη θεση μονο....από το τοπ3 μόνο ο λάκης συνεχίζει το έργο όμως οι άλλοι 2 έχουν λουφάξει μήπως και ξεχάσει ο λαός τα πεπραγμένα τους
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τώρα δίνεται προθεσμία για υποβολή ενστάσεων με παράβολο 750,00 Ευρώ, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10-12-2024, ούτως ώστε την Τετάρτη 11-12-2024 να περάσουμε στην φάση των έξι που προκρίθηκαν, για να καταλήξουμε στην πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο.
γνωρίζω δεν έχω αυταπάτες.....ο άλεξ δεν πέφτει από την πρώτη θέση ούτε με πυρηνικά....μη χαιρεσαι ,θες πολλα ψωμια ακομα εσυ εστω για εικοσαδα,αυτοι οι δυο τιτανες και δεκαπεντε χρονια μετα και ο βουδας να περπατησει με γοβες στη γη ,παλι μονοι πρωτοι θα ειναι....αν θα παιχτει η τριτη θεση μονο....
Στείλε το ανάποδο γιατί πάσχω από μποκρίλα
Έχω αποχωρήσει διακριτικά από το νήμα της Lady Bertazzoni διότι με έχει τρελλάνει εντελώς ΓΚΡ...
Η μποκρίλα είναι η μυρωδιά που βγάζουν τα τραγιά επειδή έχουν ανεβασμένη τεστοστερόνη λόγω γούβρας!
Συνεπώς όταν είμαι σπίτι ή στο γραφείο αλλάζω 2 φορές εσώρουχο και παράλληλα πλένομαι τοπικά, τώρα στο βουνό που ιδρώνω εκείνη τη δουλειά θα κάνω;
Έτσι όταν επιστρέφω πετάω το παντελόνι ή το απλώνω έξω στο αγιάζι να ξεμυρίσει, ΓΚΡ θα με πάει γαμιώντας η Δ€Η με τα συνεχή πλυντήρια, άσε σκόνες και μαλακτικά να φεύγει η μυρωδιά της μποκρίλας
Πήγαινε να τα πεις αυτά και στέλνω 100 καναδικά δολλάρια
Αν τη ρωτήσεις (θα διαβάσω τα κογιότ) αν πάσχει κι αυτή από μποκρίλα, ανεβάζω τη δωρεά στα 200 καναδικά δολλάρια
ΜΠΟΚΡΙΛΑ, ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΨΩΛΗ
ΨΨ @dimigoall γούβρα = η καύλα των μεγαλόσωμων ζώων!
Καλά τα λες και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου."ΔΗΛΩΣΙΣ" :
Μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου των εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη-υποχρέωση να δηλώσω τα εξής :
1ον : Θέλω να ευχαριστήσω τους 4 (ολογράφως, τέσσερεις) ψηφοφόρους μου (η 5η ψήφος ήταν η δική μου) και δηλώνω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.
2ον : Ευχαριστώ την ΜΠΟΥΕΦΑ που μου έδωσε την δυνατότητα να λάβω μέρος σε αυτόν τον ωραίο αγώνα και να δώσω την μάχη μου για την ψήφο των απανταχού μπουρδελιάρηδων, με εξαίρετους συνυποψηφίους, αδαμαντίνου χαρακτήρος και ανεπιλήπτου ήθους (πλην ενός, βεβαίως).
3ον : Εν όψει του 2ου γύρου, δηλώνω απερίφραστα ότι στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου και ρίχνω το (ολίγον βεβαίως) βάρος μου, στην υποψηφιότητα της cult περσόνας "Πολυζώης" aka Tassos Karipidis."
Εκ του Γραφείου Τύπου
νεαρε...τα 2/3 της επιτροπης ειναι για τον μπουτσο....αλλαξε τους
παρε νεα παιδια ,εργατικα, τιμια
Ζητώ συγγνώμη για την αβλεψία μου.Καλά τα λες και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.
Η μόνη διόρθωση είναι η διοργανώτρια αρχή είναι η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
όχι ΜΠΟΥΕΦΑ.
Εκ της ελλανοδίκου επιτροπής.
oxiνεαρε...
Παρε αγκαζε και τον αλλο γαυρο που ολη μερα πηρουνιαζει τραβατε να φατε μια χυτρα φασολαδα ο καθενας και ελατε σιγα-σιγα προς μια μαντρα(τυχαια)
γιατι εξαιρεις το 1/3?τα 2/3 της επιτροπης ειναι για τον μπουτσο....αλλαξε τους
παρε νεα παιδια ,εργατικα, τιμια
Noμιζω και με 1 ατομο θα υπηρχε το ιδιο προβλημαΩραια επιτροπη... 3 ατομα και δεν ξερουν ποιος ειναι προεδρος ....
Τι φιάσκο ειναι αυτο ρε πουστη μου
γεια σου προεδρε.Noμιζω και με 1 ατομο θα υπηρχε το ιδιο προβλημα
καταρχάς που ακουστηκε επιτροπη με μονο 3 ατομα!!!!!!!!!!!!!!Ωραια επιτροπη... 3 ατομα και δεν ξερουν ποιος ειναι προεδρος ....
Τι φιάσκο ειναι αυτο ρε πουστη μου
καταρχάς που ακουστηκε επιτροπη με μονο 3 ατομα!!!!!!!!!!!!!!
σε ολους τους σοβαρους διαγωνισμους η επιτροπη ειναι πολυπληθης....στα καλλιστεια για παραδειγμα ειναι ο πανος ζηνας, ο μπάμπαλης, ο πρεβελακης, ο τρυφωνας, καναδυο ακομα πούστηδες και ο σομμερ...
Δεν παιζει 50ρικο σημερα,περνα αυριο απο τα γραφεια να πληρωθειςγεια σου προεδρε.
στειλε ιρις.Δεν παιζει 50ρικο σημερα,περνα αυριο απο τα γραφεια να πληρωθεις
Δεν την γνωριζω την κυρια,με διας θα γινει η δουλειαστειλε ιρις.