The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.554
- Πόντοι
- 25.467
έχω έτοιμη την επιταγή με ένα τηλεφωνο μου την εκδίδει το υποκατάστημα στο τεπελένι
Συνεργαζόμαστε μόνο με το υποκατάστημα στο Φιέρι.
έχω έτοιμη την επιταγή με ένα τηλεφωνο μου την εκδίδει το υποκατάστημα στο τεπελένι
Όχι τύπε δεν έγινε ... δεν υπάρχουν παίκτες .....
Συνεργαζόμαστε μόνο με το υποκατάστημα στο Φιέρι.
δεν υπάρχει λόγος για να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη
μια πίστωση 90 ημερών μπορώ να έχω? και θα πληρώσω μετρητά κατά τηνμοιρασιάκαταγραφή των στοιχημάτων
σπαμάρεις ή έτσι νομίζωδεν υπάρχει λόγος για να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη
μια πίστωση 90 ημερών μπορώ να έχω? και θα πληρώσω μετρητά κατά τηνμοιρασιάκαταγραφή των στοιχημάτων
κανονικα στα μετρητα επρεπε να κανεις μια μικρη εκπτωση ενα 50% ας πουμεσπαμάρεις ή έτσι νομίζω
τώρα είμαστε στη περίοδο των ενστάσεων, εσύ γιατί να πληρώσεις παράβολο
αφού περνάς στον επόμενο γύρο???
Ποιο είναι ακριβώς το αίτημα σου να το εξετάσουμε
κανονικα στα μετρητα επρεπε να κανεις μια μικρη εκπτωση ενα 50% ας πουμε
Μάλλον δεν το έγραψα σωστά γιατί ζαλίστηκα με αυτά που γράφει ο @Saulκανονικα στα μετρητα επρεπε να κανεις μια μικρη εκπτωση ενα 50% ας πουμε
Δε βγαίνουμε μάνα μου. Είναι πολλά τα έξοδα του διαγωνισμού.
Με λίγα λόγια η επιτροπή τα τσεπώνει ...
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α
αν ειχατε σωστο συμβουλο επιχειρησεων ολα θα δουλευαν σαν ρολοι sficoΔε βγαίνουμε μάνα μου. Είναι πολλά τα έξοδα του διαγωνισμού.
Καμία σχέση.
Είναι πολλά τα έξοδα της ενορίας. Συσσίτια, γηροκομείο, φιλόπτωχο κλπ.
τωρα το καταλαβες η ρεμουλα παει συννεφοΜε λίγα λόγια η επιτροπή τα τσεπώνει ...
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α
τωρα το καταλαβες η ρεμουλα παει συννεφο
γιατι εχουν πορτα εγω προχθες που περασα με κουρελου καλυπταν την εισοδοΔέσποτα μη λυγίζετε, σας κατακρίνουν οι αρχιψεύτες του μπου, αν είχαν αυτοί την ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα είχαν πουλήσει και τους μεντεσέδες
Σαπίλα μεγάλη εδώ μέσα.
βαλτε αγαπητε τα μεσα σαςΜε λίγα λόγια η επιτροπή τα τσεπώνει ...
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α
παντα στο τελος ερχεσαι για να μαζευεις τα μπουκαλια απο τις κερκιδεςΚαλημέρα στους ταβλαδόρους του bou
Εύχομαι μία ακόμα όμορφη και δημιουργική ημέρα