Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.487
- Πόντοι
- 3.656
άμα ήταν από κωργιό θα τον ήξεραδεν πηγαινε για σενα για αλλο σαουλ απο το κωριο δεν τον ξερεις...
άμα ήταν από κωργιό θα τον ήξεραδεν πηγαινε για σενα για αλλο σαουλ απο το κωριο δεν τον ξερεις...
Δε φτάνει που θα παρεις αξίωμα στο σαη και θα βγεις από την αφάνεια, παραπονιεσαι κ ολας..σε λίγο θα μας πεις ότι πουλάω και διαφορετικές παπάτζες στο κάθε μέλος ανάλογα με τις δυνατότητες του
με έχετε παρεξηγήσειΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ
Δε φτάνει που θα παρεις αξίωμα στο σαη και θα βγεις από την αφάνεια, παραπονιεσαι κ ολας..
ειναι που τα γραπτα παρερμηνευονται....με έχετε παρεξηγήσει
έχω προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διακριθώ στο mrmalakas αλλά δεν με ψηφίζει κανέναςΔε φτάνει που θα παρεις αξίωμα στο σαη και θα βγεις από την αφάνεια, παραπονιεσαι κ ολας..
ετυχες στις χρονιες του μεσσι και του ροναλντο τι να κανουμε...έχω προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διακριθώ στο mrmalakas αλλά δεν με ψηφίζει κανένας
εξαρτάται ποιος τα διαβάζειειναι που τα γραπτα παρερμηνευονται....
ναι γιατί φέτος αν στήσουμε το βάθρο προβλέπεις διαφορετικό top 3?ετυχες στις χρονιες του μεσσι και του ροναλντο τι να κανουμε...
ο κοσμος εδω μεσα ειναι πονηρος...εξαρτάται ποιος τα διαβάζει
Ναι, υποστήριξες ότι αυτό τα πράγματα που λέγονται ρυζογκοφρέτες τρώγονταιέλα παναγία μου έχω πει εγώ ποτέ παπάτζες στα μέλη του σάιτ για να τα παραπλανήσω δηλαδή?
τι θα εχει και γκομενες φετοςΠροτείνω επίσης:
@athinaios44
Γιατί ισχυρίζεται ότι δουλεύει σκληρά ως μισθωτός ιδ. υπάλληλος, ενώ στην πραγματικότητα εργάζεται ως δοκιμαστής σε βιοτεχνία παραγωγής κλινοστρωμάτων.
@Katerina
Γιατί Καλλιστώ, Κλέλια, Καλλιόπη, Κασσάνδρα, Κλαύδια, Κοραλία, Κρυσταλλία, Καλλινίκη, Κλημεντίνη κλπ, που μας πλάσαρε ως διαφορετικές φίλες της, ήταν στην πραγματικότητα το ίδιο πρόσωπο.
καλά αυτό δεν είναι τίποτα μια φορά είχα γράψει στα σοβαρά ότι είχα γκόμεναΝαι, υποστήριξες ότι αυτό τα πράγματα που λέγονται ρυζογκοφρέτες τρώγονται
και δεν είναι μονωτικό υλικό
καλά αυτό δεν είναι τίποτα μια φορά είχα γράψει στα σοβαρά ότι είχα γκόμενα
η αλήθεια είναι ότι εκεί το παρατράβηξαΚαι δεν ντρέπεστε που ζητάτε και τα ρέστα;
καλα εκει το γαμησες...καλά αυτό δεν είναι τίποτα μια φορά είχα γράψει στα σοβαρά ότι είχα γκόμενα
έτσι είναι η πολιτική λες λες λες και ότι μείνεικαλα εκει το γαμησες...
εγω πιστευω οτι οντως εχεις γκομενα γιατι τον τελευταιο καιρο δεν μπαινεις συχναη αλήθεια είναι ότι εκεί το παρατράβηξα
το κατάλαβα με το που έκανα το post ότι δε θα περάσει αλλά ήταν αργά
με τη λογικη σου εσυ που εισαι συνεχεια μεσα χωρισες;;;εγω πιστευω οτι οντως εχεις γκομενα γιατι τον τελευταιο καιρο δεν μπαινεις συχνα