Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.406
Btw μαλακας της χρονιάς δεν έχει φέτο;
ανοιξε τοBtw μαλακας της χρονιάς δεν έχει φέτο;
ωρες ωρες ρε μαλακα απορώ με τους Αντιμ... δηλαδη μπηκε καποιος στο σαιτ απο αυτους , πηγε στα μελη , και εψαξε και βρήκε τον ΣΕΛΕΜΠΡΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΠΕΤΑ-ΤΕΣΤΕΡ .. τυπο που εχει mouse με καλωδιο και οταν δεν παιζει παει και αγοράζει μπαταρίες να του βάλει .. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ !!!
σκαιοτατη η κατηγορια του κατα επαγγελμα ψευδομαρτυρα και αυτοφορακια
Ειναι και ο καιρος μουντος,εκανε και κοιλια το νημα,βλεπω να βγαινω για καφεσκαιοτατη η κατηγορια του κατα επαγγελμα ψευδομαρτυρα και αυτοφορακια
σκαιοτατη η κατηγορια του κατα επαγγελμα ψευδομαρτυρα και αυτοφορακια
Μην κανετε κανενα τετραμηνο,να χετε το νου σαςΕίχατε πρόβλημα να μπείτε στο μπου εδώ και κανένα τέταρτο?
Ήρεμα ρωτάω...
Btw μαλακας της χρονιάς δεν έχει φέτο;
εχει πεσει σε ανυποληψια η μπουεφαΈχει το clopyright άλλη διοργανώτρια αρχή.
Κάτσε μη το δει ο άλλος και αρχίσει πάλι τα δικά του
εγω σε στηριξα να ξερειςδεν καταλαβαίνω από που προκύπτει από
έλα παναγία μου έχω πει εγώ ποτέ παπάτζες στα μέλη του σάιτ για να τα παραπλανήσω δηλαδή?εγω σε στηριξα να ξερεις
έλα παναγία μου έχω πει εγώ ποτέ παπάτζες στα μέλη του σάιτ για να τα παραπλανήσω δηλαδή?
δεν πηγαινε για σενα για αλλο σαουλ απο το κωριο δεν τον ξερεις...δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει από
σε λίγο θα μας πεις ότι πουλάω και διαφορετικές παπάτζες στο κάθε μέλος ανάλογα με τις δυνατότητες τουΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
σε λίγο θα μας πεις ότι πουλάω και διαφορετικές παπάτζες στο κάθε μέλος ανάλογα με τις δυνατότητες του