poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 216
οχι απλα να δαγκωσει αλλα θα κοψει και κομματι καταλαβα...δεν ειναι σωστο το "δαγκωσεις" .. επιμερισμός της ζημιάς λέγεται
οχι απλα να δαγκωσει αλλα θα κοψει και κομματι καταλαβα...δεν ειναι σωστο το "δαγκωσεις" .. επιμερισμός της ζημιάς λέγεται
Στηρίζω ανοιχτά καλόγερο μετά από αυτόΗθικοτατα σας απάντησα.
Ανήθικο θα ήτο να σας απαντήσω: Στα αρχίδια μας.
συμβαινουν αυτα στην ελευθερη αγοορά και οικονομίαοχι απλα να δαγκωσει αλλα θα κοψει και κομματι καταλαβα...
θα δαγκωσεις τους υπαλληλους;
να ξερεις με τα κωλοχαρτα με κερδισες εχεις δικιο....δεν είναι υπάλληλοι είναι συνεργάτες....και όπως στους καλούς καιρούς η εταιρεία (δεν λέχω εγώ λέω η εταιρεία και δώσε βάση σε αυτό) μοίρζε απλόχερα τα κέρδη σε αυξήσεις, παροχές, κουπόνια, μπόνους, κάψουλες νεσπρέσσο και δωρεάν κωλόχαρτο στις τουαλέτες
έτσι και τώρα που υπάρχει μια μικρή αναποδιά θα πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη για να μην φουντάρει η εταιρεία και μείνουν όλοι απλήρωτοι και αναγκαστώ να αλλάξω αφμ που το έχω ήδη καβάτζα βασικά
ενα ειναι το ποιντ...φυλακη,συρραφη ποινων,εγκλεισμος,εφεσεις,όλο το point του καπιταλισμού είναι ότι εγώ θα έχω πάντα καλά και εσείς θα προσπαθείτε πάντα να κάνετε τα κακά καλύτερα
Να του στείλετε και μια φωτογραφία σας, να την βάλει δίπλα στο εικόνισμα της Νοτρ Νταμ, πάνω από το προσκεφάλι του ράντζου που κοιμάται στην υπόγεια αποθήκη του ξενοδοχείου που είναι συντηρητής.Στηρίζω ανοιχτά καλόγερο μετά από αυτό
Τελικά είναι ο μόνος Αριστοκράτες στο σαιτ αυτό
που να σου πω ότι είναι και ΜΕ 5 ΦΥΛΛΑνα ξερεις με τα κωλοχαρτα με κερδισες εχεις δικιο....
με 5 ειναι χοντρο παρε και γυαλοχαρτο στο τελος με 3 να παιρνειςπου να σου πω ότι είναι και ΜΕ 5 ΦΥΛΛΑ
δε προλαβαίνω να τα παίρνω γίνονται ανάρπαστα
μόνο ένα πράγμα έχω να δηλώσωενα ειναι το ποιντ...φυλακη,συρραφη ποινων,εγκλεισμος,εφεσεις,
τυχεροί είναι που δεν βρίσκουν όντως γυαλόχαρτομε 5 ειναι χοντρο παρε και γυαλοχαρτο στο τελος με 3 να παιρνεις
πεφτει η αποδοση μετα να ξεςτυχεροί είναι που δεν βρίσκουν όντως γυαλόχαρτο
η απόδοση πέφτει όταν χάνουν ώρα από την εργασία τους πάνω από την χέστραπεφτει η αποδοση μετα να ξες
Σπαμάρουμε και δεν βλέπουμε προτάσεις
τι γνώμη έχετε για τα μούφα π.μ. ???
Πού πήγαν οι παλιοί; - Page 15 - bourdela.com forum
Για να μην ψάχνω που θα βάλω τα σχόλια μου, προτίμησα να ανοίξω νέο θέμα. Και δεν θα μπω στο τρυπακι να απαντήσω η να αντιπαρατεθω με κανένα. Καλημέρα λοιπόν κύριοι Χρόνια πριν βρήκα αυτό το site. Και είπα ωραία. Θα βρω άκρη και συναγωνιστές, να μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις, κριτικές...www.bourdela.com
Πετάει με ελικόπτερο ο καλογερο κάθε βδομάδα και δείχνει τις πισίνες στα μωρά, μεντοριστες Γι αυτό προκαλεί τον φθονοΝα του στείλετε και μια φωτογραφία σας, να την βάλει δίπλα στο εικόνισμα της Νοτρ Νταμ, πάνω από το προσκεφάλι του ράντζου που κοιμάται στην υπόγεια αποθήκη του ξενοδοχείου που είναι συντηρητής.
Τιμητική η πρόταση.Προτείνω επίσης:
@athinaios44
Γιατί ισχυρίζεται ότι δουλεύει σκληρά ως μισθωτός ιδ. υπάλληλος, ενώ στην πραγματικότητα εργάζεται ως δοκιμαστής σε βιοτεχνία παραγωγής κλινοστρωμάτων.
@Katerina
Γιατί Καλλιστώ, Κλέλια, Καλλιόπη, Κασσάνδρα, Κλαύδια, Κοραλία, Κρυσταλλία, Καλλινίκη, Κλημεντίνη, Κλεοπάτρα, Κυριακούλα, Καλλιστώ κλπ, που μας πλάσαρε ως διαφορετικές φίλες της, ήταν στην πραγματικότητα το ίδιο πρόσωπο.
Τιμητική η πρόταση.
Αλλά λίγο ετεροχρονισμένη.
Όλα αυτά έγιναν το ‘
κατερινα καλησπερα.Τιμητική η πρόταση.
Αλλά λίγο ετεροχρονισμένη.
Όλα αυτά έγιναν το ‘23.
Βρισκόμεθα σε άλλη σεζόν.
Που έχεις χαθεί εσύ τόσο καιρό;κατερινα καλησπερα.