Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.962
- Πόντοι
- 2.606
στο ταξί είναι, κοιμάται μέσαεγω πιστευω θα ειναι σε καφενε και θα πινει καφε
τεμπελης γαρ
στο ταξί είναι, κοιμάται μέσαεγω πιστευω θα ειναι σε καφενε και θα πινει καφε
τεμπελης γαρ
Μαν μου δώστης primolut - nor των 10mg δισκίο το πρωί πρό φαγητού
Σταματά την ωορρηξία
Εδώ θα μαθαίνετε ΚΑΙ ιατρικές συμβουλές
Στο 146 εκλογικό τμήμα για τους ετεροδημότες στη Σέχεζα Ημαθίας.Πού ψηφίζω;
Παππου τι εχουμε;Στο 146 εκλογικό τμήμα για τους ετεροδημότες στη Σέχεζα Ημαθίας.
Σας αφήνει ο μπαμπάς να ψηφίζεται?Πού ψηφίζω;
μην βαζεις ιδεες στον Αθηναιοστο ταξί είναι, κοιμάται μέσα
που να κοιμαμαι σαξο;μην βαζεις ιδεες στον Αθηναιο
ααα τωρα δεν ειναι καλο το Σαξο ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ;;που να κοιμαμαι σαξο;
το ασημενιο βελος με παει βολτες και δουλεια κοιμαμαι σε ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ κρεββατιααα τωρα δεν ειναι καλο το Σαξο ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ;;
Όλα καλά.Παππου τι εχουμε;
φανταζομαι ειναι απο αυτα τα στρωματα που εδειχνε ο Ευαγγελατος τότε με την εκπομπη που ειχε με τις καταγγελίεςτο ασημενιο βελος με παει βολτες και δουλεια κοιμαμαι σε ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ κρεββατι
Χωράει υπερδιπλο στο σπιτάκι της σκυλας;το ασημενιο βελος με παει βολτες και δουλεια κοιμαμαι σε ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ κρεββατι
ανατομικο,ΑΚΡΙΒΟ,μεμορυ φοαμφανταζομαι ειναι απο αυτα τα στρωματα που εδειχνε ο Ευαγγελατος τότε με την εκπομπη που ειχε με τις καταγγελίες
περιμενε λιγο ακόμα , ειναι στο τμημα για το "σημάδεμα"Ναι αλλά 63 σελίδες καυλάντα αρκούν νομίζω
Θα πρέπει να δημοσιευθούν οι εκλογικοί κατάλογοι ώστε να ασκήσουμε το συνταγματικό δικαίωμα ψήφου που έχουμε
αφου βρε Μαμ-Ρα κουκλα κοιμαται μεσα δωματιο μαζι μουΧωράει υπερδιπλο στο σπιτάκι της σκυλας;
Περιμένουμε τις τυχόν ενστάσεις. Οι κάλπες θα ανοίξουν το ξημέρωμα της Κυριακής.Ναι αλλά 63 σελίδες καυλάντα αρκούν νομίζω
Θα πρέπει να δημοσιευθούν οι εκλογικοί κατάλογοι ώστε να ασκήσουμε το συνταγματικό δικαίωμα ψήφου που έχουμε
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ τα αναρχοκουμμουνιαΝαι αλλά 63 σελίδες καυλάντα αρκούν νομίζω
θα δουλευω μπορει να μην το δω ΑΜΕΣΑΠεριμένουμε τις τυχόν ενστάσεις. Οι κάλπες θα ανοίξουν το ξημέρωμα της Κυριακής.