dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.537
- Πόντοι
- 22.936
Κράτησε τα για κατοικίδια και διώξε τη σκύλαστειλε χοχλιους
Κράτησε τα για κατοικίδια και διώξε τη σκύλαστειλε χοχλιους
μπουμπουριστοι γαμανε,ΓΑΜΑΝΕΕίναι γνωστό πώς αποτελεί γκουρμεδιά, για κάποιους, το χοχλιόζουμο
Θα σε μαλώσω!σε μαγαζι με στρωματα δουλευεις;;;;
πες ονοματα....μπουμπουριστοι γαμανε,ΓΑΜΑΝΕ
ΥΓεχει κατι μουνηδες εδω που εχουν υποσχεθει και δεν εχουν φερει ακομα
Ας προσεχές μωρή λουμπινα, με τις παρέες που έμπλεξες, έκοψες τη δουλειά, τρως και Φατούρο......ελα αηδιες
γτ ρε μαν;Θα σε μαλώσω!
Μην λες τέτοια εδω μέσα!!!
ΑΜΕΣΩΣπες ονοματα....
κρατα τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους σου ΠΙΟ κονταΑς προσεχές μωρή λουμπινα, με τις παρέες που έμπλεξες, έκοψες τη δουλειά, τρως και Φατούρο......
εκπαίδεύονται αυτή την περίοδο για να έρθουν μόνοι τους...μπουμπουριστοι γαμανε,ΓΑΜΑΝΕ
ΥΓεχει κατι μουνηδες εδω που εχουν υποσχεθει και δεν εχουν φερει ακομα
σημειωθηκε και κρατηθηκε νουμερο παπουτσιουΑΜΕΣΩΣ
@cretan336
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κρατα τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους σου ΠΙΟ κοντα
θείο έχουμε όλα τα νούμερα σε καλούπια?σημειωθηκε και κρατηθηκε νουμερο παπουτσιου
Αστο που σου λέω!γτ ρε μαν;
ναι θειο....αλλα μερικοι εχουν πλατυποδιαθείο έχουμε όλα τα νούμερα σε καλούπια?
σε 37 εχεις για αυτους που τρωνε πανταφλα και πλενουν κιλοτεςθείο έχουμε όλα τα νούμερα σε καλούπια?
φιλε δεν σε πιανω... αλλο η πλακα και το τρολαρισμα που κανουμε μεταξυ μας και αλλο τα θεματα που εχεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε με αλλα μελη...Αστο που σου λέω!
Θέλεις να κοιτάς κι εσύ πίσω σου συνέχεια;
Εγώ από την Παρασκευή το βράδυ έχω στραβολαιμιάσει να κοιτάω πίσω μου συνέχεια, όπως μου συνέστησε (με απείλησε;) ένας από τους εξαίρετους συνηποψηφίους
Και μίστερ κομπλεξικος ψυχοπαθής τραβελοπουστας αυνανας πρέπει να κάνουμε.κυριοι πρεπει να κανουμε και μιστερ μαλακισμενη 2024 (Αν μπειτε στο νημα της lady αλεξιας θα καταλαβετε)
Αμέ. Μου δίνει και το ψηφοδέλτιο έτοιμο.Σας αφήνει ο μπαμπάς να ψηφίζεται?
θα βρούμε, κάτι θα βρεθείσε 37 εχεις για αυτους που τρωνε πανταφλα και πλενουν κιλοτες
Συνεχίζουμε φίλε, όλα καλάφιλε δεν σε πιανω... αλλο η πλακα και το τρολαρισμα που κανουμε μεταξυ μας και αλλο τα θεματα που εχεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε με αλλα μελη...