celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.603
- Πόντοι
- 6.056
Nα βρει Κολομπιανα απο σκαιπμπορεις αν θες να αντιγραψεις και το κόλπο του Αλεξ71 ..
Nα βρει Κολομπιανα απο σκαιπμπορεις αν θες να αντιγραψεις και το κόλπο του Αλεξ71 ..
toso αναισθησια καποιοι αντι να ενημερωσετε τις προξενικες αρχες τις λατινικης αμερικηςμπορεις αν θες να αντιγραψεις και το κόλπο του Αλεξ71 ..
Έχω συνεταιριστεί με @athinaios44 σε ένα νέο projectμπορεις αν θες να αντιγραψεις και το κόλπο του Αλεξ71 ..
τι ενταχθηκες στο νεο κομμα του κασελακηΈχω συνεταιριστεί με @athinaios44 σε ένα νέο project
Δεν μας περισσεύει χρόνος πλέον να καυλαντίζουμε στο bou
Έχω συνεταιριστεί με @athinaios44 σε ένα νέο project
Δεν μας περισσεύει χρόνος πλέον να καυλαντίζουμε στο bou
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ μανΕνα νέο CERN δηλαδη γεννιέται ...
Μάλιστα
ηθελε λιγο διορθωσηΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ μαν
ΔΟΥΛΕΙΑ και μόνο ΔΟΥΛΕΙΑ
ηθελε λιγο διορθωση
Για αυτη και μονο τη δηλωση προτεινω ο Νιπλης να περασει απ'ευθειας στα ημιτελικα του θεσμου!!!!!Μόνο εσυ κατάλαβες τι περνάω
Και οχι μόνο αυτο , πρεπει να της παρεχω και σεξουαλικές υπηρεσίες μετα απο κάθε επεισόδιο , λες και εμεις δεν ειμαστε πτωματα απο την δουλειά , δεν χρειαζομαστε ξεκουραση
Για αυτη και μονο τη δηλωση προτεινω ο Νιπλης να περασει απ'ευθειας στα ημιτελικα του θεσμου!!!!!
ΑλίμονοΥπενθυμίστε μου να εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενο στην προ των ημιτελικών συνεδρίαση.
φιλε μου νιπλη ακουσες το προστιμο οταν βρεξεις πεζο με το αμαξι ...ελπιζω να το εκοψες το χομπιΑλίμονο
ψιλοπράγματα, 200€ λέειφιλε μου νιπλη ακουσες το προστιμο οταν βρεξεις πεζο με το αμαξι ...ελπιζω να το εκοψες το χομπι
με επιταγη θα τους πληρωνειψιλοπράγματα, 200€ λέει
θα τους πατάει και θα δίνει άλλα 200...
φιλε μου νιπλη ακουσες το προστιμο οταν βρεξεις πεζο με το αμαξι ...ελπιζω να το εκοψες το χομπι
με ticket cardμε επιταγη θα τους πληρωνει
καταλαβα αξιοπιστη πληρωμη φτιαγμενα στην βουλγαριαμε ticket card