Νέα

Βαρέθηκα να γαμάω ή μήπως είμαι ντεκαβλέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στη δουλειά πώς τα πάς φίλε μου, μήπως είσαι πολύ στρεσσαρισμένος και αγχωμένος ;

Πάρε τη δικιά σου, με τα κυλοτάκια της και πήγαινε ένα ταξιδάκι.
Θα ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, θα ηρεμήσεις και θα πηδήσεις.
Α ! και αν σε αγαπάει, θα κάνει υπομονή, αλλιώς χέστην, δεν αξίζει.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν και δε συνηθίζω να γράφω εκτός του "Γυμναστήριο Συμπληρώματα διατροφής",θα σου απαντήσω αλλά μέσα απο το πρίσμα του γυμναστηρίου(γενικά με βοηθά πολύ στην αντίληψή μου περι πολλών πραγμάτων στη ζωή).
Όταν λοιπόν κάνεις βαριές,δύσκολες αλλά και συνεχόμενες προπονήσεις χωρίς παύση,είναι απολύτως λογικό να κουράζεται το Κεντρικό Νευρικό Σύστημά σου.Αυτο το ΚΝΣ λοιπόν είναι τόσο σημαντικό για το γυμναστήριο όσο και για ΟΛΑ τα πράγματα στη ζωή.Επειδή λοιπόν όπως ανέφερες ήσουν μια ζωή στα "πάνω" σου λογικό είναι το ΚΝΣ σου κάπου να κορεστεί και να θέλει ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!Και όταν λέω ξεκούραση,εννοώ ψυχολογική!Χαλάρωσε λίγο,ρίξε τους ρυθμούς σου,κάνε κανένα ταξιδάκι αν στο επιτρέπει η δουλειά σου και το βαλάντιο σου,ή αν δε μπορείς,κάνε πράγματα καινούρια να ανανεωθεις.
Κακά τα ψέμματα η καθημερινότητα μας φθείρει και εμείς απλά στεκόμαστε αμέτοχοι.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις,είναι να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ οτι δε θες να κάνεις σεξ!!Δεν είναι κακό!!Είναι απολύτως λογικό για τους λόγους που σου προανέφερα!Το έχω πάθει κι εγώ.Υπάρχουν περίοδοι που είμαι στα φουλ μου και θέλω να τον βάλω και στα ντουβάρια και υπάρχουν περίοδοι που είμαι χαλαρός και δε με συγκινεί τίποτα.Η κούραση του ΚΝΣ μπορεί να εκφραστεί και με άλλους τρόπους,πχ μπορεί να τελειώνεις γρήγορα,εκεί που την προηγούμενη βδομάδα κρατούσες καμια ώρα,ή να μην είσαι τόσο σκληρός!Σου μιλάω εμπειρικά απο το τι έχω παρατηρήσει σε μένα.
Συζήτησέ το προπαντώς με τη σύντροφό σου,καθώς θα σε κάνει να αισθανθείς ΠΟΛΥ καλύτερα όταν θα ξέρεις και θα ξέρει οτι "έχετε" ένα πρόβλημα και όχι ότι "έχεις" ένα πρόβλημα γιατί κακά τα ψέμματα οι άνθρωποι θέλουμε να μοιραζόμαστε το πρόβλημά μας με τους άλλους και να μη το νιώθουμε αποκλειστικά δικό μας..Επίσης θα βοηθήσει κι εκείνη απο το να μη σκέφτεται οτι τη βαρέθηκες,ότι έληξε η σεξουαλική σας ζωή,ή ότι έχεις άλλη κτλ.
Πάνω απ'όλα βρες τα με τον εαυτό σου!!Διώξε απο πάνω τη νοοτροπία του "πρεπει να κάνω σεξ","πρέπει να ικανοποιήσω τη σύντροφό μου","πρεπει να είμαι κυνηγός","πρεπει να είμαι πάντα καυλωμένος".
Το μόνο που θα καταλάβεις με το να συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο είναι οτι πολύ απλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα κάνεις όλα αυτά!!Αποδέξου το και θα επανέλθεις μια χαρα...
Δώσε αν μπορείς και λίγο βάση στη διατροφή σου.Ελλάτωσε τα ξίγκια και γενικά τα κακά λιπαρά και βάλε καλά λιπαρά όπως αμύγδαλα,ταχίνι,ελαιόλαδο,φυστικοβούτυρο,τα οποία σου ανεβάζουν έμμεσα την τεστο.Κοιμήσου καλά και ξεκουράσου και όλα θα είναι κομπλε.
Πάνω απ'όλα να ξέρεις πως το θέμα σου είναι ψυχολογικό και όχι σωματικό,άρα μια χαρά αναστρέψιμο.
Και να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος.Όλοι οι αντρες το παθαίνουμε αυτό!Ακόμα και άτομα νεαρής ηλικίας... ;)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
να πασ σε κανα γιατρό να σε δει καλυτερα!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
και ο καρεμπε καποια στιγμη θα βαριέται να πηδα την Σκλεναρικοβα. Ολοι το παθαίνουν αυτο! Μην ανησυχεις..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κάτι βρωμάει εδώ. Πολύ βρώμα η υπόθεση.
:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να σας πω τι με ταλανιζει να μου πειτε την αποψη σας.
Ειμαι τριανταρης ανυπαντρος και εχω σχεση με μια κοπελα κανα χρονο περιπου η οποια ειναι γενικα πολυ ωραιο γκομενακι και κανουμε και πολυ καλο sex και τη πηδαω αβερτα κουβερτα. Γενικα σε ολη μου τη ζωη ημουνα καυλιαρης αντρας και γαμουσα πολυ και την εκαστοτε γκομενα αλλα και πηγαινα και με πουτανες για να γαμησω κανα κωλο να χυσω καμια μαπα κλπ σχετικα.

Εδω και μερικους μηνες ειμαι εντελως decavle, ξαπλωνει η γκομενα μου διπλα μου το βραδυ να κοιμηθουμε, χωνεται κατω απο το παπλωμα με το κοιλοτακι και ενω εγω κανονικα πρεπει να εχω γινει καγκελο και να αρχιζω να τη γαμαω ως συνηθως, δε νιωθω τιποτα, σα να πεφτω για υπνο με κανα φιλο μου.. επισης παω studio τσακα και δε μου κανει κλικ καμια, γυρναω σπιτι απραγος, δηλαδη αγαμητος, ακουσον ακουσον που παλια θα γαμουσα την οποιαδηποτε μπατζολα απο τις καβλες ..

δε ξερω τι μου συμβαινει βαρέθηκα να γαμαω ή απλως περναω decavle περιοδο?
εχεις καταθλιψη.....ανηδονια και μαλλον υπερβολικο στρες....να το κοιταξεις....μηπως εχεις προβληματα με το αφεντικο στην δουλεια;

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Στη δουλειά πώς τα πάς φίλε μου, μήπως είσαι πολύ στρεσσαρισμένος και αγχωμένος ;

Πάρε τη δικιά σου, με τα κυλοτάκια της και πήγαινε ένα ταξιδάκι.
Θα ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, θα ηρεμήσεις και θα πηδήσεις.
Α ! και αν σε αγαπάει, θα κάνει υπομονή, αλλιώς χέστην, δεν αξίζει.

Πολύ καλή λύση!  ...και πάντα χαλαραααα

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
και ο καρεμπε καποια στιγμη θα βαριέται να πηδα την Σκλεναρικοβα. Ολοι το παθαίνουν αυτο! Μην ανησυχεις..

Ανοικτή επιστολή προς Κυριο Καρεμπέ

Καρεμπε.....Αν βαρεθεις τη Sκλεναρικοβα στειλe Pm

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
εχεις καταθλιψη.....ανηδονια και μαλλον υπερβολικο στρες....να το κοιταξεις....μηπως εχεις προβληματα με το αφεντικο στην δουλεια;
και εγω αυτο ενομιζω !!
πιθανη αρχη καταθλιψησ !!κανε και ενα γενικο τσεκ απ στο ικα !!εχει ωραια μονακια νοσοκόμεσ !!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειμαι 46 γαμαω συνεχεια...κουραζομαι και για να ξεκουραστω,ξαναγαμαω παλι...οσοι με ξερουν... μου εχουν πει οτι γαμαω οτι κινειται.....προσπαθησε να αποβαλεις το οποιο αγχος και στρες εχεις...γινε αναισθητος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ειμαι 46 γαμαω συνεχεια...κουραζομαι και για να ξεκουραστω,ξαναγαμαω παλι...οσοι με ξερουν... [size=10pt][size=10pt]μου εχουν πει οτι γαμαω οτι κινειται[/size][/size].....προσπαθησε να αποβαλεις το οποιο αγχος και στρες εχεις...γινε αναισθητος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Τον χώνεις και σε εξατμίσεις, ρε παίχτουρα; Πάντα με προφύλαξη, έτσι;  :rockon:

αποστόλης2

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ sex κανετε ρε παιδια τοσο μεγαλη ζητηση εχετε?
Στηλτε και καμια απο εδω.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
άκούστικαν πολλές απόψεις από κοροιδια ειρωνείες ,άλλες χαβαλέ καί μερικές σωστές ακού καί τήν δική μου
1)θά διαβάσεις μετά προσοχής τής απόψεις συναγωνιστών πού έχουν πάει ταιλάνδη,βραζιλια κούβα ,καί γερμανια ,ουκρανία
2)θά πάρεις τό ταχύτερο ένα αεροπλάνο καί θά πάς ταιλάνδη η βραζιλια κατά προτίμηση
3)θά κοιτάς νά ξεφαντώσεις κάθε μέρα στ'ις παραλίες καί στά μπίτσ μπάρ
4)θά επιδιωξεις νά κάνεις μασσαζακι τηαι κάθε μέρα μέ 2 γυναίκες,όχι απαραιτητως σεχ...
5)είμαι σίγουρος ότι σέ 2 μέρες τό πολύ θάχεις απογειωθεί στά ύψη
φίλε τό προβλημά σου δέν είναι σαξουαλικό είναι ψυχολογικό, καί μέ αλλάγή περιβαλλοντος η σεξουαλικού συντρόφου όλα θά πάνε καλά ,αρκει νά πάς στό σωστό μέρος μήν πάς δηλαδή σέ συνηθισμένο μέρη ...
είναι φυσιολογικό άν ξυπνάς κάθε μέρα στίς 7 ακούς τίς μαλακίες πού λένε στίς ειδήσεις ,έχουν ξεχασει πιά νά λένε καί κάτι ευχαριστο
2)πηγένεις στήν δουλειά σου καί συναντάς κάθε μέρα το καραμαλακα πρισταμενο πού στά πρίζει μέ παπαριές κλπ
3)πηγένεις σπίτι καί ακούς τήν μουρμούρα τής οικογενειας
4)βγένεις τά βράδια καί πάς στά κολοεστιατορια μέ τά κολοφαγα πού μάς δινουν κατεψυμενες πατατες κλπ
5)μετά τό φαί πάς σέ κανενα μπάρ καί σού δινουν μπόμπα
6)πάς μέ κανένα φίλο σέ κανενα στριπτιτζιδικο νά ξελαμπικάρεις καί συναντάς τά χάλια πού έχουν γραφτεί .ουσιαστικά πάνε νά σέ μαδίσουν..
7)χαλάει τό αμάξι σου καί πάς νά τό φτιάξεις καί στό χαλάνε ποιο πολύ μέ τίς μαιμουδιές πού σού βάζουν
8)πάς τό πρωι στήν δουλειά σου και περιμενεις 45 λεπτά νά μπείς στήν αττική οδό,άσε πού στήν πέφτει τό μισό πακιστάν γιά πλύσιμο τζαμιών..
ε μέ όλα αυτά πού ανεφερα καί πολλά άλλα είναι φυσιολογικό νά έχεις πάθει ένα στρέσσ μέ σύμπωμα τήν αγαμία ελεος....
σέ άλλους τό στρεσσ βγένει αλλίως πχ νά θέλουμε νά ρίξουμε μπινελίκια στήν γυναίκα μας η νά σπάσουμε καμμιά πόρτα η νά δειρουμε τόν ταξιτζή πού μάς μούτζωσε κλπ.....σέ σένα έτσι

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Ρε συνάδερφε, αν δεν μας λες πίπες, αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στητικής δυσλειτουργίας, και αντί να πας να δείς κάποιο γιατρό (ξεκίνα απο ουρολόγο) να σε συμμαζέψει ψάχνεις στο forum να βρείς απαντήσεις...

ΕΛΕΟΣ!!!!

Βάλτο λίγο να σκεφτεί το μυαλό σου..... Μην φοβάσε δεν θα το κάψεις....

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Ρε συνάδερφε, αν δεν μας λες πίπες, αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στητικής δυσλειτουργίας, και αντί να πας να δείς κάποιο γιατρό (ξεκίνα απο ουρολόγο) να σε συμμαζέψει ψάχνεις στο forum να βρείς απαντήσεις...

ΕΛΕΟΣ!!!!

Βάλτο λίγο να σκεφτεί το μυαλό σου..... Μην φοβάσε δεν θα το κάψεις....
στυτική δυσλειτουργία δεν εχω, πετρα ειναι η στυση μου

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
άκούστικαν πολλές απόψεις από κοροιδια ειρωνείες ,άλλες χαβαλέ καί μερικές σωστές ακού καί τήν δική μου
1)θά διαβάσεις μετά προσοχής τής απόψεις συναγωνιστών πού έχουν πάει ταιλάνδη,βραζιλια κούβα ,καί γερμανια ,ουκρανία
2)θά πάρεις τό ταχύτερο ένα αεροπλάνο καί θά πάς ταιλάνδη η βραζιλια κατά προτίμηση
3)θά κοιτάς νά ξεφαντώσεις κάθε μέρα στ'ις παραλίες καί στά μπίτσ μπάρ
4)θά επιδιωξεις νά κάνεις μασσαζακι τηαι κάθε μέρα μέ 2 γυναίκες,όχι απαραιτητως σεχ...
5)είμαι σίγουρος ότι σέ 2 μέρες τό πολύ θάχεις απογειωθεί στά ύψη
φίλε τό προβλημά σου δέν είναι σαξουαλικό είναι ψυχολογικό, καί μέ αλλάγή περιβαλλοντος η σεξουαλικού συντρόφου όλα θά πάνε καλά ,αρκει νά πάς στό σωστό μέρος μήν πάς δηλαδή σέ συνηθισμένο μέρη ...
είναι φυσιολογικό άν ξυπνάς κάθε μέρα στίς 7 ακούς τίς μαλακίες πού λένε στίς ειδήσεις ,έχουν ξεχασει πιά νά λένε καί κάτι ευχαριστο
2)πηγένεις στήν δουλειά σου καί συναντάς κάθε μέρα το καραμαλακα πρισταμενο πού στά πρίζει μέ παπαριές κλπ
3)πηγένεις σπίτι καί ακούς τήν μουρμούρα τής οικογενειας
4)βγένεις τά βράδια καί πάς στά κολοεστιατορια μέ τά κολοφαγα πού μάς δινουν κατεψυμενες πατατες κλπ
5)μετά τό φαί πάς σέ κανενα μπάρ καί σού δινουν μπόμπα
6)πάς μέ κανένα φίλο σέ κανενα στριπτιτζιδικο νά ξελαμπικάρεις καί συναντάς τά χάλια πού έχουν γραφτεί .ουσιαστικά πάνε νά σέ μαδίσουν..
7)χαλάει τό αμάξι σου καί πάς νά τό φτιάξεις καί στό χαλάνε ποιο πολύ μέ τίς μαιμουδιές πού σού βάζουν
8)πάς τό πρωι στήν δουλειά σου και περιμενεις 45 λεπτά νά μπείς στήν αττική οδό,άσε πού στήν πέφτει τό μισό πακιστάν γιά πλύσιμο τζαμιών..
ε μέ όλα αυτά πού ανεφερα καί πολλά άλλα είναι φυσιολογικό νά έχεις πάθει ένα στρέσσ μέ σύμπωμα τήν αγαμία ελεος....
σέ άλλους τό στρεσσ βγένει αλλίως πχ νά θέλουμε νά ρίξουμε μπινελίκια στήν γυναίκα μας η νά σπάσουμε καμμιά πόρτα η νά δειρουμε τόν ταξιτζή πού μάς μούτζωσε κλπ.....σέ σένα έτσι
αυτο πιστευω κι εγω, ολες οι κωλοκαταστασεις της ζωης μας γαμανε και μας χαλανε και τις καυλες μας, αμα εισαι πιτσιρικας δε το καταλαβαινεις, αμα καβατζαρεις τα 30 ομως ζοριζει το πραμα

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Ειμαι 46 γαμαω συνεχεια...κουραζομαι και για να ξεκουραστω,ξαναγαμαω παλι...οσοι με ξερουν... μου εχουν πει οτι γαμαω οτι κινειται.....προσπαθησε να αποβαλεις το οποιο αγχος και στρες εχεις...γινε αναισθητος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εισαι ειδωλο, μακαρι να ειμαι ετσι στα 46

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom