Νέα

Βαρέθηκα να γαμάω ή μήπως είμαι ντεκαβλέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Να σας πω τι με ταλανιζει να μου πειτε την αποψη σας.
Ειμαι τριανταρης ανυπαντρος και εχω σχεση με μια κοπελα κανα χρονο περιπου η οποια ειναι γενικα πολυ ωραιο γκομενακι και κανουμε και πολυ καλο sex και τη πηδαω αβερτα κουβερτα. Γενικα σε ολη μου τη ζωη ημουνα καυλιαρης αντρας και γαμουσα πολυ και την εκαστοτε γκομενα αλλα και πηγαινα και με πουτανες για να γαμησω κανα κωλο να χυσω καμια μαπα κλπ σχετικα.

Εδω και μερικους μηνες ειμαι εντελως decavle, ξαπλωνει η γκομενα μου διπλα μου το βραδυ να κοιμηθουμε, χωνεται κατω απο το παπλωμα με το κοιλοτακι και ενω εγω κανονικα πρεπει να εχω γινει καγκελο και να αρχιζω να τη γαμαω ως συνηθως, δε νιωθω τιποτα, σα να πεφτω για υπνο με κανα φιλο μου.. επισης παω studio τσακα και δε μου κανει κλικ καμια, γυρναω σπιτι απραγος, δηλαδη αγαμητος, ακουσον ακουσον που παλια θα γαμουσα την οποιαδηποτε μπατζολα απο τις καβλες ..

δε ξερω τι μου συμβαινει βαρέθηκα να γαμαω ή απλως περναω decavle περιοδο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να σας πω τι με ταλανιζει να μου πειτε την αποψη σας.
Ειμαι τριανταρης ανυπαντρος και εχω σχεση με μια κοπελα κανα χρονο περιπου η οποια ειναι γενικα πολυ ωραιο γκομενακι και κανουμε και πολυ καλο sex και τη πηδαω αβερτα κουβερτα. Γενικα σε ολη μου τη ζωη ημουνα καυλιαρης αντρας και γαμουσα πολυ και την εκαστοτε γκομενα αλλα και πηγαινα και με πουτανες για να γαμησω κανα κωλο να χυσω καμια μαπα κλπ σχετικα.

Εδω και μερικους μηνες ειμαι εντελως decavle, ξαπλωνει η γκομενα μου διπλα μου το βραδυ να κοιμηθουμε, χωνεται κατω απο το παπλωμα με το κοιλοτακι και ενω εγω κανονικα πρεπει να εχω γινει καγκελο και να αρχιζω να τη γαμαω ως συνηθως, δε νιωθω τιποτα, σα να πεφτω για υπνο με κανα φιλο μου.. επισης παω studio τσακα και δε μου κανει κλικ καμια, γυρναω σπιτι απραγος, δηλαδη αγαμητος, ακουσον ακουσον που παλια θα γαμουσα την οποιαδηποτε μπατζολα απο τις καβλες ..

δε ξερω τι μου συμβαινει βαρέθηκα να γαμαω ή απλως περναω decavle περιοδο?
τυπε οζον δοκιμασες?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γύρισε το στα τραβέλια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εισαι ντεφορμε για τη περιοδο, χαλαρωσε και απολαυσε το ρεπο σου απο τις σεξουαλικες εργολαβιες

Επισκέπτης
φιλαράκι...να την παίξεις δοκίμασες ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κυνηγα κανενα νεο μουνακι να καβλωσεις ( νεο οχι απαραιτητα στην ηλικια, αλλα στη ζωη σου ) με το παιχνιδι, και ξεκωλιαζε και τη δικια σου σε καθε ευκαιρια γιατι μια,δυο που δεν θα πηδιεστε, θα σου τα κανει τσουρεκια.

Εναλλακτικα,
και αν πετυχει η μαλακια...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Υπαρχουν και τα παιχνιδια ρολων.
ΝΑ ντυθει νοσοκομα, δασκαλα, υπηρετρια.....

Πες της να φορεσει και κανενα ψηλοτακουνο,
καμια ζαρτιερουλα, κανενα στριγκακι εξαλλο..... και θα δεις πως θα γαμησεις μετα.  :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ειναι ολοφανερο πως περνας περιοδο ντεφορμαρισματος..θα χρειαστει να καθησεις για λιγο παγκο..εν τωμεταξυ εσυ να προπονεισε κανονικα..πιστευω πως συντομα θα επανελθεις στους αγωνιστικους χωρους!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
"Βαρέθηκα να γαμάω την ίδια γκόμενα", έπρεπε να λες  :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε φιλε, μηπως νοιωθεις κουρασμενος κι εσυ?

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ρε όταν σου κάνει κόλπα η γκόμενα δε σου σηκώνεται?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τράβα για ψάρεμα!  :grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τύπε, πριν από 4 μήνες ήμουν ακριβώς έτσι (αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν κοιμόταν καμία δίπλα μου με στρινγκάκι  :grin: ).
Γενικώς, δεν ήμουν στα πολύ καλά μου, οπότε δεν είχα όρεξη για πολλά. Τέλος πάντων, πέρασε αυτή η περίοδος του ψυχολογικού τέλματος και τώρα έχω επανέλθει στα στάνταρντ μου  :rolleyes:
Κατά τ' άλλα, προτείνω τρέξιμο και πολύ μέλι. Αν αντέχεις να πηγαίνεις 6 φορές για  :shit: κάθε μέρα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom