Νέα

Βάψιμο αυτοκινήτου (τοπικό)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
:huh:

κ γιατι αρπαχτηκες απλα μια γνωμη ειπα απο αυτα που εχω διαβασει σε φορουμς αυτοκινητων

οχι ρε συ κουλ ειμαι .απλα να βοηθησω τον φιλο θελω.πηγα το αμαξι μου και ηταν σουπερ.και το πηρα σε 1μερα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και οι κακοβουλες ενεργειες νομιζω οτι πανε πακετο με μικτη ασφαλεια ή οχι ????

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Γειτονα paixnidinaginete σε παρομοια περιπτωση εγω το ειχα παει στην chipsaway στην πλαπουτα (Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πλαπούτα 107, Ν.Ηράκλειο
Tηλ./Fax: 210 28 11 495).

Στο δικο μου και σε καποια αλλα που μου ειχε δειξει δεν φαινεται διαφορα. Στην δικη σου περιπτωση αν δεν μπορει να κανει καλη δουλεια θα στο πει.
Παντως καθε μερα εχει και φτιαχνει ferrari και porsche.

Δεν υπαρχει φιξ τιμη. Το βλεπει και αναλογα το βαθος , το σημειο , τις καμπυλες , τα νευρα της λαμαρινας και τα κεφια του σου λεει τιμη. Να υπολογιζεις απο 50Ε εως 250Ε παντως.

Αν το κανονισεις το πας πρωι και το παιρνεις μεσημερι.

Εκει στη πλαπουτα λιγα μετρα πιο κατω εχει και εναν αλλο που κανει τοπικες βαφες και δεν ανηκει σε franchise οποτε μπορεις να ρωτησεις.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Επισκέπτης
για ασφαλιστικη εγω ειχα εθνικη που θεωρειται απο της καλυτερες κ πληρωνα τρεαλα λεφτα σε ασφαλεια λογο του οτι ειναι καμπριο το αμαξι (βλεπε σκισιμο κουκουλας κλπ) κ με φιλικη δηλωσει εκαναν 3 μηνες να με πληρωσουν τα μουνοπανα.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να παρεις τα λεφτα σου για κακοβουλες πραξεις ακομα κ μικτη να εχεις.Το καλυτερο ειναι να αφησεις να γινουν καποιες μικροζημιες λογο καθημερινης χρησης κ μετα να φτιαξεις ενα ψευτικο τρακαρισμα με καποιον φιλο κ να πληρωθεις

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
για ασφαλιστικη εγω ειχα εθνικη που θεωρειται απο της καλυτερες κ πληρωνα τρεαλα λεφτα σε ασφαλεια λογο του οτι ειναι καμπριο το αμαξι (βλεπε σκισιμο κουκουλας κλπ) κ με φιλικη δηλωσει εκαναν 3 μηνες να με πληρωσουν τα μουνοπανα.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να παρεις τα λεφτα σου για κακοβουλες πραξεις ακομα κ μικτη να εχεις.Το καλυτερο ειναι να αφησεις να γινουν καποιες μικροζημιες λογο καθημερινης χρησης κ μετα να φτιαξεις ενα ψευτικο τρακαρισμα με καποιον φιλο κ να πληρωθεις
Φιλε σορυ που σε ξενερωνω αλλα η καλυψη της κουκουλας ειναι μουφα!

Επισκέπτης
Φιλε σορυ που σε ξενερωνω αλλα η καλυψη της κουκουλας ειναι μουφα!

το ξρω σταματησα την εθνικη κ να πληρωνω τοσα λεφτα κ τωρα εχω βγαλει μια πολυ φτηνη ασφαλεια στον ΝΠ που ειναι καινουργια εταιρια κ ελενχεται απο το υπουργειο οικονομικων

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
το ξρω σταματησα την εθνικη κ να πληρωνω τοσα λεφτα κ τωρα εχω βγαλει μια πολυ φτηνη ασφαλεια στον ΝΠ που ειναι καινουργια εταιρια κ ελενχεται απο το υπουργειο οικονομικων
:thumbsup:
Μεικτη εχεις!Προσεξε το οσο αφορα τις αποζημειωσεις!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τα καταστήματα τοπικής βαφής, είναι ακριβά...
είχε ρωτήσει φίλος μου για τοπικά βάψιμο πίσω φτερό και λγωνία προφηλακτήρα!!
250 ευρώ!!!!!!!

προσωπικά όταν μου χάραξαν την πόρτα του οδηγού, με 100 ευρώ την έβαψα όλη στον φανοποϊό μου ;)!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Συναδελφοι για κατι τετοιες ζημιες αν το εχεις το αμαξι ασφαλισμενο για κακοβουλες ενεργειες νομιζω οτι στα καλυπτει η ασφαλεια - ετσι δεν ειναι ????

αναλόγως τι έχεις συμφωνήσει...
συνήθως οι μεικτές καλύπτουν από κάποιο ποσό και πάνω.... 200-300 ευρώ!!

κακόβουλες ενέργειες είναι από 100 ευρώ...

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παιδια για κακοβουλες δεν ειναι ...δεχω και τιποτα εχθρους

ουτε μικτη εχω

θα παω αυριο να ρωτισω

θα ανεβασω και φωτος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδια θελω βοηθεια.εχω το audi a3 κ καποιος εξυπνος μαλλον ενω πηγαινε να παρκαρει με χτυπησε ακριβως πανω στο νικες της μασκας.αν ξερει καποιος ποσο παει να το βαψω κ να μη δωσω μια περιουσια γιατι μου ειπαν 300ε ας στειλει ενα Pm.ειμαι θεσ νικη

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
παιδια για κακοβουλες δεν ειναι ...δεχω και τιποτα εχθρους

ουτε μικτη εχω

θα παω αυριο να ρωτισω

θα ανεβασω και φωτος

κακοβουλες εννοούμε τις χαρακιές με κλειδιά κλπ τετοια... ;)

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γειτονα paixnidinaginete σε παρομοια περιπτωση εγω το ειχα παει στην chipsaway στην πλαπουτα (Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πλαπούτα 107, Ν.Ηράκλειο
Tηλ./Fax: 210 28 11 495).

Στο δικο μου και σε καποια αλλα που μου ειχε δειξει δεν φαινεται διαφορα. Στην δικη σου περιπτωση αν δεν μπορει να κανει καλη δουλεια θα στο πει.
Παντως καθε μερα εχει και φτιαχνει ferrari και porsche.

Δεν υπαρχει φιξ τιμη. Το βλεπει και αναλογα το βαθος , το σημειο , τις καμπυλες , τα νευρα της λαμαρινας και τα κεφια του σου λεει τιμη. Να υπολογιζεις απο 50Ε εως 250Ε παντως.

Αν το κανονισεις το πας πρωι και το παιρνεις μεσημερι.

Εκει στη πλαπουτα λιγα μετρα πιο κατω εχει και εναν αλλο που κανει τοπικες βαφες και δεν ανηκει σε franchise οποτε μπορεις να ρωτησεις.

Εκει θα παω αυτο ειχα κατα νου :grin: :grin: :grin: :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για ρωτηστε λιγακι πσοσο κραταει το βαψιμο της chipsaway.Μηπως το χρωμα της θαμπωνει μετα απο καποια χρονια.Γιατι δινει 2 χρονια εγγυηση ενω αλλοι δινουν παραπανω.Για αρχικο αποτελεσμα κανουν πολυ καλη δουλεια.Απο αντοχη στον χρονο ομως οχι.Ψαξτε λιγο το νετ και θα βρειτε πολλα.Τα χρωματα της ειναι δικα της και ειναι απο αμερικη δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν χρωματα 3ων και γνωστων κατασκευαστων κορυφαια ονοματα στις touchup μπογιες.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
προσωπικά, προτιμώ τον φαναρτζή-βαφέα μου..... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom