210BILLARAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Ημερομηνία: 20/06/2010
Χώρος: Outcall
Κόστος €: 150
Διάρκεια: 1 ώρα
Γενικά
Πρόσωπο: 9
Σώμα: 9
Συμπεριφορά - επικοινωνία: Εξαιρετική
Service
Φιλάει: Με γλώσσα
Πίπα: Ξεσκούφωτη
A-level (Κουλούρι): όχι
Χύσιμο: Στο στόμα (τα φτύνει)
Extra ball: Όσο αντέχεις
Συμμετοχή: 8
Σχέση απόδοσης/τιμής: 9
Συμπεριφορά του γραφείου: καλή
Θα την ξανάβλεπες?: Σίγουρα!
Σχόλια: Λοιπόν συνάντηση με τη Βανέσα την Κυριακή σε ξενοδοχείο της παραλίας. Είχα διαβάσει πολλές κριτικές για την κοπέλα και ήθελα να δοκιμάσω..
Λοιπόν εμφανισιακά καλύτερη από τις φωτογραφίες σίγουρα. πιο ωραίο πρόσωπο και πιο ωραίο σώμα. κορμάρα πραγματικά με φοβερό στήθος. Όταν είναι από πάνω και βλέπεις το στήθος της και την κοιλίτσα της σκέφτεσαι σίγουρα τι γα...ω ο π...ς.. τουλάχιστον εγώ έτσι σκέφτηκα...
Στις υπηρεσίες είναι πολύ καλή και κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Φιλάκια, γλειψίματα, πίπα με deepthroat και γενικά πολύ καλή. το μόνο που δε μου έβγαλε την αρρώστια από μέσα μου, αλλά μάλλον έφταιγε η διάθεση μου και όχι αυτή. Δηλαδή θεωρώ ότι παίρνει και παραπάνω ζόρισμα...
Είναι και αρκετά ευχάριστη για κουβεντούλα, γενικά νιώθεις άνετα μαζί της...
Πολύ καλή επιλογή στην τιμή που προσφέρει...
Χώρος: Outcall
Κόστος €: 150
Διάρκεια: 1 ώρα
Γενικά
Πρόσωπο: 9
Σώμα: 9
Συμπεριφορά - επικοινωνία: Εξαιρετική
Service
Φιλάει: Με γλώσσα
Πίπα: Ξεσκούφωτη
A-level (Κουλούρι): όχι
Χύσιμο: Στο στόμα (τα φτύνει)
Extra ball: Όσο αντέχεις
Συμμετοχή: 8
Σχέση απόδοσης/τιμής: 9
Συμπεριφορά του γραφείου: καλή
Θα την ξανάβλεπες?: Σίγουρα!
Σχόλια: Λοιπόν συνάντηση με τη Βανέσα την Κυριακή σε ξενοδοχείο της παραλίας. Είχα διαβάσει πολλές κριτικές για την κοπέλα και ήθελα να δοκιμάσω..
Λοιπόν εμφανισιακά καλύτερη από τις φωτογραφίες σίγουρα. πιο ωραίο πρόσωπο και πιο ωραίο σώμα. κορμάρα πραγματικά με φοβερό στήθος. Όταν είναι από πάνω και βλέπεις το στήθος της και την κοιλίτσα της σκέφτεσαι σίγουρα τι γα...ω ο π...ς.. τουλάχιστον εγώ έτσι σκέφτηκα...
Στις υπηρεσίες είναι πολύ καλή και κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Φιλάκια, γλειψίματα, πίπα με deepthroat και γενικά πολύ καλή. το μόνο που δε μου έβγαλε την αρρώστια από μέσα μου, αλλά μάλλον έφταιγε η διάθεση μου και όχι αυτή. Δηλαδή θεωρώ ότι παίρνει και παραπάνω ζόρισμα...
Είναι και αρκετά ευχάριστη για κουβεντούλα, γενικά νιώθεις άνετα μαζί της...
Πολύ καλή επιλογή στην τιμή που προσφέρει...