Νέα

Βανέσσα..η πριγκίπισσα της Φυλής !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 486
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αγαθουπολεως54 στο πανω η οριτζιναλ βανεσσα :sunglasses: επακολουθησε η γνωστη κυκλικη διαδικασια...μουτρα και ελαφρο κραξιμο στο σαλονι,καταθεση 20ευρου...και περασαμε ομορφα μεσα στο δωματιο και προστυχα :headbang2:..στο φευγα παλι ανοιξε το στοματακι της... :2funny:
"μουτρα και ελαφρο κραξιμο στο σαλονι" ενώ είχες πάει τόσες φορές!
Δεν σε θυμόταν;
"στο φευγα παλι ανοιξε το στοματακι της...".Τι σου είπε;

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Αν την ξέρει κάποιος καλά, ας μου στείλει πμ.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
και ερωτω !
εγω που δεν εχω παει εκει ποτε και θελω (καιρο τωρα, αλλα δεν καθετε) να παω, με τι ψυχολογια να παω και τι να περιμενω ?
ετσι οπως τα ακουω τα πραγματα ειναι τελειως παρανοηκη η κατασταση.
ολοι συμφωνητε σε 2 πραγματα,
α) για το καλο γαμισει που κανει
β) για την ιδιομορφη συμπεριφορα της
οποτε τι να περιμενω. εκει που θα με κανει να περναω καλα θα αρχισει να με βριζει ???

Επισκέπτης
και ερωτω !
εγω που δεν εχω παει εκει ποτε και θελω (καιρο τωρα, αλλα δεν καθετε) να παω, με τι ψυχολογια να παω και τι να περιμενω ?
οποτε τι να περιμενω. εκει που θα με κανει να περναω καλα θα αρχισει να με βριζει ???

Ἔ αὐτὰ εἶναι τὰ ὡραῖα ἀγαπητὲ

Πάντως μὴ φοβεῖσθε. Αἱ ἐξάρσεις της εἶναι ὅλως ἐπιφανειακαί. Κοινῶς πουλᾶ τρέλλα.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Ἔ αὐτὰ εἶναι τὰ ὡραῖα ἀγαπητὲ

Πάντως μὴ φοβεῖσθε. Αἱ ἐξάρσεις της εἶναι ὅλως ἐπιφανειακαί. Κοινῶς πουλᾶ τρέλλα.

μια τρελα που αξιζει να την ανταποδωσεις (η να της πεις κατι...) η απλα να μεινεις θεατης ?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σιγα ρε παιδες μεγα θεμα ανοιξαμε για το αν ειναι τρελη η οχι η Βαννεσα ...!!

Για ενα μετριοτατο γκομενακι...

Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν μανταρινια.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παίδες, η Βανέσα προσφέρει girlfriend experience σε όλους (αν ξέρετε);
Το ρωτάω για προσωπικό λόγο.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ερωτευτηκες...?     :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
^^ Δεν νομίζω. Εγώ pse την θυμάμαι.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αν μπορει καποιος μοντ ας μεταφερει τα τελευταια ποστ της Ημερησιας Ενημερωσης για Μπουρδελα σε αυτο το Θρεντ :)
Πολυ καλη η Πριγκηπισσα δε λεω αλλα ακομα καλυτερο ειναι να μενουν οι ημερησιες ενημερωσεις καθαρες κατα την ταπεινη μου αποψη

Επισκέπτης
Πάντως ὑπάρχει καὶ σχετικὸν νῆμα διὰ τὴν πριγκήπισσαν. Ἐκεῖ ἡμπορεῖτε νὰ εὕρητε πλείονας πληροφορίας. Καὶ δυστυχῶς ναὶ  κ. Θεοκτόνε, ἡ Βανέσσα δημιουργεῖ πολλάκις κλῖμα συνευρέσεως μὲ ἐρωμένην (gfe).

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αν μπορει καποιος μοντ ας μεταφερει τα τελευταια ποστ της Ημερησιας Ενημερωσης για Μπουρδελα σε αυτο το Θρεντ :)
Πολυ καλη η Πριγκηπισσα δε λεω αλλα ακομα καλυτερο ειναι να μενουν οι ημερησιες ενημερωσεις καθαρες κατα την ταπεινη μου αποψη
Υπαρχει ακομα μια σελιδα να μεταφερθει!
Καποιος μοντ βαριεται να το κανει :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
και ερωτω !
μεσα στο δωματιο στα καλα καθουμενα να σε βρισει,δε νομιζω..! αν εχω καταλαβει καλα, βοηθαει αν δεν ειναι κανεις αγαρμπος και αποτομος μαζι της.

συμφωνω με τον bakalhs!

jokerx η βανεσα μπορει να κανει απο μορφασμους ,κραξιματα ,μεχρι να σε ρωτησει τι πηγες να κανεις εκει περα... :idiot:
δε δινεις καθολου σημασια,η επιστρατευεις λιγο χιουμορ και μετα περνας καλα.εχει το κολημα της,τι να κανουμε... :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μεσα στο δωματιο στα καλα καθουμενα να σε βρισει,δε νομιζω..! αν εχω καταλαβει καλα, βοηθαει αν δεν ειναι κανεις αγαρμπος και αποτομος μαζι της.

συμφωνω με τον bakalhs!

jokerx η βανεσα μπορει να κανει απο μορφασμους ,κραξιματα ,μεχρι να σε ρωτησει τι πηγες να κανεις εκει περα... :idiot:
δε δινεις καθολου σημασια,η επιστρατευεις λιγο χιουμορ και μετα περνας καλα.εχει το κολημα της,τι να κανουμε... :cheesy:

Νομίζω ότι είναι "φυσιολογική" κοπέλα  :cheesy:

1) με εμπειρία που αποκτήθηκε από προϋπηρεσία στο Μεταξουργείο πριν από 2-3 χρόνια (αν θυμάμαι καλά)  :pipa1:

2) με ερωτήματα και ερωτηματικά ...  :dancing:

3) και (το σπουδαιότερο) με ανήσυχο πνεύμα να εξερευνήσει οτιδήποτε της έκανε εντύπωση. Δεν θα ξεχάσω ότι (πέρυσι τέτοιο καιρό) της έκαναν εντύπωση οι κουκουλοφόροι στο Σύνταγμα και ήθελε να πάει, αλλά δεν μπορούσε να βρεί συνδυασμό στα ρούχα του κουκουλοφόρου με τα ψιλοτάκουνα   :lheel:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Πριγκηπισσα
                Για Βασιλισσα εισαι εσυ αστερι μουου!!!!! :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom