You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βανέσσα..η πριγκίπισσα της Φυλής !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 486
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σε ποιον το λες τώρα αυτό;Se endiaferi poli
Επισκέπτης
Δεν απαντούμε ποτέ σε ερώτηση με ερώτηση.Se sena esi den rotises an ta kano proktiko, ke su apandao
Εγώ ρώτησα κάτι στα ίσα σαν υποψήφιος πελάτης. Μπορείς να με διαφωτίσεις;
Επισκέπτης
Κατάλαβα δεν θα δίνεις.Den hriazome daskalo to pos na apandao
Πες το απλά να ξεμπερδεύουμε ρε κοπελιά που κάθεσαι και μιλάς σαν Ελληνίδα. Για γαμήσια μιλάμε εδώ μέσα όχι για πολιτική.
Επισκέπτης
Τι να το κάνω ρε κοπελιά αν σε ρωτούμε κάτι κι εσύ μας γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια και απαντάς με αρλούμπες σαν τον Πάγκαλο;Ti na su po tora an den saresi pos milao, dikosu problima
Μια απλή ερώτηση σου κάναμε με τρεις λέξεις και το 'κανες θέμα.
Απάντησε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ η το πολύ, πολύ με ένα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ και τελείωσες!
Έλεος δηλαδή! Δεν σε ρώτησα πόσα λεφτά έχεις στην τράπεζα. Για τη δουλειά σου σε ρώτησα σαν πελάτης.
Επισκέπτης
Και οι εξυπνάδες συνεχίζονται... σαν κι' αυτές που μου λέγανε στο σχολείο τα κοριτσάκια όταν τα πείραζα... Τότε τουλάχιστον ήμασταν μικρά...
Ξέρεις κάτι κοπελιά; Οι κοπέλες που αποφεύγουνε να απαντήσουν στον πελάτη, είναι αυτές που προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν να σου φάνε τα λεφτά.
Κρίμα!
Ξέρεις κάτι κοπελιά; Οι κοπέλες που αποφεύγουνε να απαντήσουν στον πελάτη, είναι αυτές που προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν να σου φάνε τα λεφτά.
Κρίμα!
Επισκέπτης
Τότε γιατί κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και φοβάσαι να απαντήσεις;
Επαναλαμβάνω! Για τη δουλειά σου σε ρώτησα! Αν πληρώσω! Όχι τι κάνεις με τον γκόμενό σου.
Όλες οι επαγγελματίες λένε στο σαλόνι το πρόγραμμά τους. Δεν σε ρώτησα κάτι διαφορετικό!
Μεγάλα παιδιά είμαστε...
Επαναλαμβάνω! Για τη δουλειά σου σε ρώτησα! Αν πληρώσω! Όχι τι κάνεις με τον γκόμενό σου.
Όλες οι επαγγελματίες λένε στο σαλόνι το πρόγραμμά τους. Δεν σε ρώτησα κάτι διαφορετικό!
Μεγάλα παιδιά είμαστε...
Επισκέπτης
Κατάλαβα. Δίνεις που και που άμα στα σκάσουνε.
Συνηθισμένα πράματα
Συνηθισμένα πράματα
Επισκέπτης
Μπα δεν έχω πλέον! Βαρέθηκα!
Και να δίνεις κώλο στ' αρχίδια μου άμα είναι να έρθω να σε γαμήσω και να μου πρήξεις τα παπάρια.
Εγώ στα μπουρδέλα πάω για να βρω γυναίκες όχι παρθένες που ντρέπονται ν' απαντήσουν.
Μόλις έχασες έναν πελάτη και ακόμα δουλειά δεν έπιασες...
Bye bye ;)
Και να δίνεις κώλο στ' αρχίδια μου άμα είναι να έρθω να σε γαμήσω και να μου πρήξεις τα παπάρια.
Εγώ στα μπουρδέλα πάω για να βρω γυναίκες όχι παρθένες που ντρέπονται ν' απαντήσουν.
Μόλις έχασες έναν πελάτη και ακόμα δουλειά δεν έπιασες...
Bye bye ;)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Πύρκαυλε, φιλικά πάντα, το γάμησες και ψόφησε ρε τύπε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις