Επισκέπτης
:'(Τις προάλλες είχε γεννέθλια και η Βανέσσα μας. Πολύχρονη κοπέλα μου , αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, και καλή τύχη στη ζωή σου
:'(Τις προάλλες είχε γεννέθλια και η Βανέσσα μας. Πολύχρονη κοπέλα μου , αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, και καλή τύχη στη ζωή σου
μπακαλο-αγαπη?
Καλα μαλακες ειστε? Ο ενας λεει για εσωρουχαδικο στην σαλονικα... ο αλλος λεει για αραβες μεγιστανες.. ο αλλος λεει για ψυχιατρικες κλινικες
Κι εσύ καλός μαλάκας είσαι.
Δεν είναι αυτή...
Σωστος, ολα μπορεις να τα αλλαξεις, αλλα η Βανεσα εχει μια τεραστια τατουαζια στην πλατη
ψηλα αριστερα αν θυμαμαι καλα. Οσο για το μαγαζι ετσι μου ειπε...
Τι σου είπε για το μαγαζί δλδ?
Ότι θα δουλέψει στην Πειραίώς?
Ταττου έχει και στο πόδι..τέσπα...
Εγώ φοβάμαι μην έχει καμιά αρρώστια και τότε τον πούλο...
δεν ειναι αυτη...Καλα μαλακες ειστε? Ο ενας λεει για εσωρουχαδικο στην σαλονικα... ο αλλος λεει για αραβες μεγιστανες.. ο αλλος λεει για ψυχιατρικες κλινικες
Εγώ φοβάμαι μην έχει καμιά αρρώστια και τότε τον πούλο...
αμα δεν εχεις βλενορροια ,ερπη,κονδυλωματα τι σκατα μπουρδελιαρης εισαι...πεστα...
το ''δεν ειχα ποτε φοβιες'' ειναι καλο αρκει να μη γαμας ξεσκουφωτος και κανεις γλυφομουνια στη φυλης...
καλα με τη συγκεκριμμενη οτι και να χε το ξεχναγες (που λεει ο λογος)
πλακα κανω ...κι ομως...πλεον λογω κρισης μεχρι και ακαποτο πρωκτικο ακουστηκε(μπορει να λενε και μαλακιες εδω μεσα ,ποιος ξερει...)Ποιος γαμαει ξεσκουφωτος? Καταρχην δεν το αφηνουν οι πουτανες...
Οχι δεν κανω γλειφομουνια Το κανονικο σεξ που προσφερουν κανω.
πλακα κανω ...κι ομως...πλεον λογω κρισης μεχρι και ακαποτο πρωκτικο ακουστηκε(μπορει να λενε και μαλακιες εδω μεσα ,ποιος ξερει...)
κριση...τους πιανει κριιιση...Ακαπωτο πρωκτικο??? χαχαχα μαλλον εσυ θα καταλαβες λαθος... η καποιος συναγωνιστης ακουσε την τσατσα που θα τα ελεγε βιαστικα και κολλησε το ακαποτο (που παντα εννοουν το στοματικο) και μετα το πρωκτικο... πρωκτικο προσφερουν αρκετα σπιτακια παντως... και λογω της κρισης απο οτι προσεξα καθονται και περισσοτερο στο δωματιο οι πορνες...
thor=DRUMMERBOY link=topic=49969.msg2082120#msg2082120 date=1280769842]
κριση...τους πιανει κριιιση...