kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Λοιπόν! Έχω να ποστάρω στο σάιτ ένα μήνα+ και είχα πει να μην ποστάριζα ποτέ ξανά. Επειδή όμως διαβάζω κάτι παράξενα θα πω δυο κουβέντες και δεν θα επανέλθω.
Η Βαλέρια είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στον χώρο των call-girls, τουλάχιστον από όσες έχει τύχει να γνωρίσω διότι ασφαλώς δεν τις ξέρω όλες, τόσον ως εμφάνιση όσον ΚΑΙ ως συμμετοχή!
Απλά τις 20χρονες τις πηδάμε εμείς, δεν μας πηδάνε αυτές! ;)
Το πήδημα είναι "σπορ" κι αυτό. Θέλει και ταλέντο και πρωτίστως εμπειρία.
Επίσης βέβαια απαιτεί καθαριότητα ΚΑΙ από τους δύο συμμετέχοντες, σωστή συμπεριφορά (διότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας πάμπολοι πυροβολημένοι) και κάποια προσοχή του καθενός στον εαυτό του. Για να κάνω σαφές το τελευταίο αν είσαι πολύ δύσμορφος ή έστω 130 κιλά στο 1,70, με 100 ευρώ αγοράζεις απλά σεξ, δεν γίνεται όμως να αγοράσεις και καλό σεξ...
Άσε να λένε και κάνε τη δουλειά σου. Φτάνει που ξέρεις εσύ. ;)Τα πες όλα σε 2 παραγράφους..
Αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν με την καμία.. Και δεν τους φτάνει αυτό έχουν και απαιτήσεις και βγάζουν και όλη τους τη χολή εδώ μέσα παραποιώντας την αλήθεια.
Μου 'ρχεται στο μυαλό ενας ΥΠΕΡ-ΠΑΠΑΡΑΣ που συνάντησα σήμερα. ΚΑΡΑ-ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ. Σήκωνε τη μασχάλη του ρε μάγκα και νόμιζες ότι θα πεθάνεις από τη μπόχα.. Τα αθλητικά του παπούτσια ημικατεστραμένα μύριζαν από τα 10 μέτρα... Παρ' όλα αυτά στη φάτσα δεν τον έλεγες και χάλια... Και ο αρχί-βλάκας όποτε περνούσε γυναίκα από δίπλα κορδονόταν και κουνούσε τα χέρια και δεν καταλάβαινε ότι η μπόχα από τη μασχάλη και τα πόδια του "είχε στείλει στον τάφο τους γύρω του"... Μερικοί απλά είναι για τον φούτσο και δυστυχώς δεν έχουν και το γνώθι σ' αυτόν..
Λοιπόν! Έχω να ποστάρω στο σάιτ ένα μήνα+ και είχα πει να μην ποστάριζα ποτέ ξανά. Επειδή όμως διαβάζω κάτι παράξενα θα πω δυο κουβέντες και δεν θα επανέλθω.
Η Βαλέρια είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στον χώρο των call-girls, τουλάχιστον από όσες έχει τύχει να γνωρίσω διότι ασφαλώς δεν τις ξέρω όλες, τόσον ως εμφάνιση όσον ΚΑΙ ως συμμετοχή!
Απλά τις 20χρονες τις πηδάμε εμείς, δεν μας πηδάνε αυτές! ;)
Το πήδημα είναι "σπορ" κι αυτό. Θέλει και ταλέντο και πρωτίστως εμπειρία.
Επίσης βέβαια απαιτεί καθαριότητα ΚΑΙ από τους δύο συμμετέχοντες, σωστή συμπεριφορά (διότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας πάμπολοι πυροβολημένοι) και κάποια προσοχή του καθενός στον εαυτό του. Για να κάνω σαφές το τελευταίο αν είσαι πολύ δύσμορφος ή έστω 130 κιλά στο 1,70, με 100 ευρώ αγοράζεις απλά σεξ, δεν γίνεται όμως να αγοράσεις και καλό σεξ...
Με πληγώνετε σφοδρα, Ιατρέ μου :-
Παρεμπιπτόντως, η "λεγάμενη" είναι όντως λίαν καλή, και από εμφάνιση και από υπηρεσίες.
Πλήν όμως, με δεδομένες τις διθυραμβικές κριτικές, περίμενα κάτι το αναπάντεχο, το οποίο όμως δεν ήλθε.
Δεν υπάρχει πια αναπάντεχο για σας, τα έχετε δει όλα.Με πληγώνετε σφοδρα, Ιατρέ μου :-
Παρεμπιπτόντως, η "λεγάμενη" είναι όντως λίαν καλή, και από εμφάνιση και από υπηρεσίες.
Πλήν όμως, με δεδομένες τις διθυραμβικές κριτικές, περίμενα κάτι το αναπάντεχο, το οποίο όμως δεν ήλθε.
Συναντησα τη Βαλερια για 2η φορα και πιστευω οτι ειμαστε "τυχεροι" που βγηκε στο κλαρι...
Αν ειναι καποιος ψιλο-εμφανισιμος και πανω απο ολα καθαρος και ευγενικος περναει σουπερ!
Οντως η συννενοηση ειναι λιγο δυσκολη, αλλα δεν την περνουμε και για κουβεντα...
Οσο για το 100ρικο πιστευω οτι το αξιζει!
στελνοντας πμ,στο προφιλ της,και κανοντας πολυ υπομονη,μεχρι να σου δωσει το τηλ.υπαρχει περιπτωση να βροθμε κανενα στοιχειο επικοινωνιας με την εν λογω δεσποινιδα?
στελνοντας πμ,στο προφιλ της,και κανοντας πολυ υπομονη,μεχρι να σου δωσει το τηλ.
δεν εχω χρονο για τετοια αναμονη, αυριο ανεβαινω αθηνα και θα ηθελα κατι πολυ καλο και σιγουρο, αν καπιοσ εχει προταση ευχαριστω εκ των προτερων.
MASTROBILL εδώ είσαι
δεν εχω χρονο για τετοια αναμονη, αυριο ανεβαινω αθηνα και θα ηθελα κατι πολυ καλο και σιγουρο, αν καπιοσ εχει προταση ευχαριστω εκ των προτερων.
πολυ αξιολογη...MASTROBILL εδώ είσαι
www.bourdela.com/call-girls/girls/veronica-yourangels/#jr_review_44399]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/veronica-yourangels/#jr_review_44399[/url]
μια κατηγορία μόνη της, μετά το χάος, πάρε κι αυτό για να μην ψάχνεις
www.yourangels.gr/phps/gallery.php]http://www.yourangels.gr/phps/gallery.php[/url]
Αυριο μας ερχεσαι κι εισαι και καυλωμενος και θελεις η τη Βαλερια η καποια αλλη "πολυ καλη και σιγουρη"! Καλα κρασια τυπε...
Καλησπέρα γίνε πιο συγκεκριμένος η κάνε αν μπορείς μια κριτική ευχαριστώΟτι λάμπει δεν είναι χρυσός.....μετά από χτεσινή συνάντηση!!!