Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Λιγο υπομονη και προσπαθεια τυπε, θα στο δωσει
Και μόνο εκείνη παιδιά, μη στέλνετε pm σε εμας.Λιγο υπομονη και προσπαθεια τυπε, θα στο δωσει
μιας και την εχεις συναντησει, ειναι skinny η προς το παχουλο?Ναι, από μήκος μαλιών,μεγεθος περιφέρειας, χρώμα δέρματος δεν είναι αυτή. Τουλάχιστον η Valeria που γνωρίζουμε το τελευταίο τρίμηνο.
Πολυ πιο αδύνατη απο ότι φαίνεται στις φωτό.μιας και την εχεις συναντησει, ειναι skinny η προς το παχουλο?
ευχαριστω!!Πολυ πιο αδύνατη απο ότι φαίνεται στις φωτό.
Πολυ πιο αδύνατη απο ότι φαίνεται στις φωτό.
μονο o nick trive απανταει ,ουτε η valeria να ηταν!!!συμπαίκτες, γράφετε, γράφετε, για Valeria, ζητάτε τηλέφωνα, αυτή δεν τα δίνει και πάει λέγοντας...εμένα λοιπόν δεν μου είπε τίποτα το ιδιαίτερο...Όχι ότι δεν είναι μούναρος...Αλίμονο... απλά δεν μου ' κατσε η φάση...Και δεν πρόκειται να ξαναπάρω...όχι να παρακαλάω κιόλας για τηλέφωνο...
Για το ασπρουλιαρα συμφωνω και το αναφερα. Τα μαλλια ιδια ειναι, απλα στη φωτο δεν ξεχωριζεις αν ειναι εξτενσιονς που απο κοντα φαινεται.
Το σουλουπι επιμενω πως μοιαζει παρα πολυ!
Τελικα το θεμα δεν ειναι αν ειναι ακριβως αυτη, ειναι αν μοιαζει με αυτην. Και σαφως μοιαζει, μην περιμενει δηλαδη καποιος την Ιρινα Σαικ! Κατι τετοιο να περιμενει που, ξαναλεω, μια χαρα το βρισκω σε καθε περιπτωση...
Ατιμούλικο με κατάλαβες. Η Valeria είμαι.veμονο o nick trive απανταει ,ουτε η valeria να ηταν!!!
Η κανονική Βαλέρια έχει μερικά εξτενσιονς λιγότερα από το προπροηγούμενο σάββατο πάντως.........
Εχω ζητησει το τηλ τησ βαλεριας δυο φορες με πμ, και δεν μου το εχει δωσει .
Υπαρχει καποιο βιβλιο πρωτοκολλου, στο οποιο πρεπει να καταθεσω καποια αιτηση?
Ατιμούλικο με κατάλαβες. Η Valeria είμαι.
nick trive,θες να απαντησω η σε καλυπτει ο φιλος ???αντε μας ζαλισες....Ασφαλως δεν εισαι η Βαλερια, ουτε ο (ας πουμε) μανατζερ της.
Ομως γραφεις τοσο συχνα και με τοσο ενθουσιασμο γι αυτην που τελικα εχεις παψει να θεωρεισαι αντικειμενικος!
Για να στο πω αλλιως, "Κι εμεις αγαπησαμε, αλλα δεν καναμε κι ετσι!"
Το ότι είμαι υποκειμενικός το έχω πει και μόνος μου δεν χρειάζεται να μου το πεις εσύ.Ασφαλως δεν εισαι η Βαλερια, ουτε ο (ας πουμε) μανατζερ της.
Ομως γραφεις τοσο συχνα και με τοσο ενθουσιασμο γι αυτην που τελικα εχεις παψει να θεωρεισαι αντικειμενικος!
Για να στο πω αλλιως, "Κι εμεις αγαπησαμε, αλλα δεν καναμε κι ετσι!"
Αν ζαλίστηκες το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.nick trive,θες να απαντησω η σε καλυπτει ο φιλος ???αντε μας ζαλισες....
Αν ζαλίστηκες το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.
Βάλαμε νταβάδες και στο πότε και τι θα γράφουμε δηλαδή?
Το ότι είμαι υποκειμενικός το έχω πει και μόνος μου δεν χρειάζεται να μου το πεις εσύ.
Εγώ όταν αγαπάω έτσι κάνω, εσύ το πρόβλημα από τις χυλόπιτες το απέκτησες?
καταρχην μιλας ασχημα...κ δευτερον εκτιθεσαι..οσο για το που θα παω,θα παω οπου θελω,δε θα γλειφω ολη μερα τη valeria.ahdia katanthseΑν ζαλίστηκες το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.
Βάλαμε νταβάδες και στο πότε και τι θα γράφουμε δηλαδή?
Παιχτη, τωρα το ξεκινησες το σπορ?
Λοιπον ακου δυο κανονες απο καποιον με τεραστια εμπειρια!
1. ΔΕΝ ερωτευομαστε ποτε πουτανες!
2. Αν παρα το (1) τυχει να ερωτευθουμε καποια ΔΕΝ το δηλωνουμε δημοσια, διοτι συντομα θα θελησουμε να γυρισουμε πισω τον χρονο και να σβυσουμε τις βλακειες που ειχαμε πει και γραψει!
Κρατα αυτα στο μυαλο σου και καποτε θα με θυμηθεις...