Την ξεμαλλιασες βρε την κοπελα;
λίγο....και λίγο μερικά ακόμα που αρχίζουν από ξε...της έκανα.......είμαι και μεγάλος άνθρωπος
Την ξεμαλλιασες βρε την κοπελα;
ποιος τρολιαζει ρε φιλε?εσυ γιατι ακριβως πεταγεσαι?Ασε τον κόσμο να τρολιάσει ρε φίλε κι εσυ
ποιος τρολιαζει ρε φιλε?εσυ γιατι ακριβως πεταγεσαι?
προσωπικά θέλω να κάνω το θρεντ της βαλέριας πιο δημοφιλές, πληρώνομαι απ την ίδια γι αυτό.
Και τριτον (που το ξεχασα) πολυ μεγαλος παιχτης θα εισαι οχι αν εισαι καψουρης με μια πουτανα, αλλα αν καταφερνεις να πεισεις 3-4 απο δαυτες πως εισαι! ;)
Οχι πως αυτες ειναι χαζες και θα το πιστεψουν, αλλα οσο ναναι θα περνας μαζι τους καλυτερα γιατι τους αρεσει να τους το λενε, ακομα κι αν καταλαβαινουν πως ειναι ψεμα η χαζομαρα.
Τελικά εσυ είσαι το τρολ
Ο πιο μεγάλος παίχτης ειναι αυτός που γαμαει βιζιτα τσάμπα τύπε... ;)
Ο πιο μεγάλος παίχτης ειναι αυτός που γαμαει βιζιτα τσάμπα τύπε... ;)
ο πιό μεγάλος παίχτης είμαι εγώ... τέλος...
εσείς είστε χασομέρηδες που ασχολείστε τι κάνει και τι δεν κάνει η κάθε πουτάνα... τρίχες στ'αρχίδια μου..
Αυτη είναι η Βαλερια του vinc11 με τα καλα Ελληνικά !!!ας μου πουνε οι πιο εμπειροι ειναι αυτη η απλως της μοιαζει? εξω απο το LACOBA
Αυτη είναι η Βαλερια του vinc11 με τα καλα Ελληνικά !!!
Τι λες ρε τυπε? Δηλαδη ξερεις εσυ και δεν ξερει ο αρραβωνιαστικος της?
Να γινουμε σοβαροι! Αφου ο ειδικος Βαλεριογαμιας εδηλωσε πως δεν είναι αυτη!
IQ ραδικιού. Ούτε το σχόλιο του baby δεν κατάλαβε.
Ρε πρόεδρε γραφε και εσύ αναλυτικότερα να καταλαβαίνουν και οι απόφοιτοι του δημοτικού.
IQ ραδικιού. Ούτε το σχόλιο του baby δεν κατάλαβε.
Ρε πρόεδρε γραφε και εσύ αναλυτικότερα να καταλαβαίνουν και οι απόφοιτοι του δημοτικού.