zapatinas2000
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
i want to meet you babu as soon as possible
Καλησπέρα γίνε πιο συγκεκριμένος η κάνε αν μπορείς μια κριτική ευχαριστώ
Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.....μετά από χτεσινή συνάντηση!!!
helo valeria nice to meet you in athens
Θα μου δώσεις το τηλέφωνό της?Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην μου ζητάτε το τηλεφωνο της μετα απο κριτική . Αν θελει να σας το δώσει η ιδια εχει καλώς.
Θα μου δώσεις το τηλέφωνό της?
Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην μου ζητάτε το τηλεφωνο της μετα απο κριτική . Αν θελει να σας το δώσει η ιδια εχει καλώς.
Το κανονικό εννοώ, οχι της δουλειάς το ξερω.θα μου δώσεις το τηλέφωνο της??
η ίδια μου το έχει δώσει....
Ούτε ειναι ούτε μοιάζει.ας μου πουνε οι πιο εμπειροι ειναι αυτη η απλως της μοιαζει? εξω απο το LACOBA
Μπορει καλλιστα να ειναι, αλλα μπορει να ειναι μια οποιαδηποτε αλλη ξανθια κοπελα της ηλικιας αυτης. Ξεχωριζει κανεις ανθρωπους απο την πλατη?ας μου πουνε οι πιο εμπειροι ειναι αυτη η απλως της μοιαζει? εξω απο το LACOBA
Μπορει καλλιστα να ειναι, αλλα μπορει να ειναι μια οποιαδηποτε αλλη ξανθια κοπελα της ηλικιας αυτης. Ξεχωριζει κανεις ανθρωπους απο την πλατη?
Ναι, από μήκος μαλιών,μεγεθος περιφέρειας, χρώμα δέρματος δεν είναι αυτή. Τουλάχιστον η Valeria που γνωρίζουμε το τελευταίο τρίμηνο.Μπορει καλλιστα να ειναι, αλλα μπορει να ειναι μια οποιαδηποτε αλλη ξανθια κοπελα της ηλικιας αυτης. Ξεχωριζει κανεις ανθρωπους απο την πλατη?
Ναι, από μήκος μαλιών,μεγεθος περιφέρειας, χρώμα δέρματος δεν είναι αυτή. Τουλάχιστον η Valeria που γνωρίζουμε το τελευταίο τρίμηνο.
Ισα-ισα στα μαλλια και στο σουλουπι μοιαζει και πολυ μαλιστα! Το χρωμα του δερματος εχει σαφή διαφορα βεβαια και τωρα ειναι και καλοκαιρι, που οι δικες της ηταν απο σολαριουμ και απο τον Μαη. Ο φωτισμος μηπως;
Αλλα σαφως και μπορει να ειναι αλλη. Να σου πω κι αυτη δεν με χαλουσε!
δεν είναι αυτή .... το μαλι και μονο δεν εχει καμια σχεση ... ασε που αυτή είναι τελειως ασπρουλιαρα
ασε μας ρε συ,που εγινες και ο ντεντεκτιβ κλουζω!!!...δεν είναι αυτή .... το μαλι και μονο δεν εχει καμια σχεση ... ασε που αυτή είναι τελειως ασπρουλιαρα
Δεν ξερω αν ειναι οΚλουζώασε μας ρε συ,που εγινες και ο ντεντεκτιβ κλουζω!!!...
ασε μας ρε συ,που εγινες και ο ντεντεκτιβ κλουζω!!!...