alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
δύσκολο τώρα...Εσύ δίπλα γρήγορα.
δύσκολο τώρα...Εσύ δίπλα γρήγορα.
οκ καταλαβαίνω.δύσκολο τώρα...
Α δεν το ήξερες!
Ο Γιάννης είναι "ειδικός" στην "κοστολόγηση" των εκδιδόμενων κοριτσιών
Όμως όσο καλογραμμένα και να είναι τα κείμενά του δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια, ότι τις βλέπει σαν προϊόν.
Πάντα με τον καλό σου τον λόγο! Οι συμπάθειες δεν κρύβονται φυσικά.
Τί κι αν έχω επανειλημμένα πει πως τα κορίτσια της δουλειάς οφείλουμε να τα σεβόμαστε διότι είναι άνθρωποι κι όχι μηχανές και επίσης συγκεκριμένα για την ίδια την Βαλέρια έχω πει πως την συμπαθώ πολύ διότι είναι γλυκιά κι ευγενική; Ο καθένας μπορεί φαίνεται να ξέρει καλύτερα από εμένα τις σκέψεις μου...
Υ.Γ. Το "συμπαθώ" έχει σαφέστατα να κάνει με τον χαρακτήρα της και είναι αναξάρτητο του "είναι θεομούναρος, με φιάχνει και μου αρέσει να την συναντώ"!
Θα μπορούσε να ήταν και αχημούλα δηλαδή και πάλι να την συναμπαθούσα...
Ψηλέ σε βλέπω τριγύρω.σωστος
Ψηλέ σε βλέπω τριγύρω.
Συγκεντρώσουυυυυυυ
Άμα περάσεις από εδώ θα μείνεις. ;)οχι μωρε περαστικος κ ειπα να πω μια σπερα
Προς agios69
Πάνω από 700 εμφανίσεις συνολικά. :o
Τελικά μήπως μια ερασιτεχνική φωτό εξιτάρει περισσότερο από μια περισσότερο επαγγελματική?
Ή η ύπαρξη κορδονίων εξιτάρει περισσότερο από το απόλυτα γυμνό?
Περιμένω απαντήσεις.
Άμα περάσεις από εδώ θα μείνεις. ;)
Έχω φυλάξει για το δεύτερο ημίχρονο τα ατού μου.Ερασιτεχνικές και οι δύο photo, και του Προέδρου και η δικιά σου..
Εμένα μου άρεσε λίγο περισσότερο του Προέδρου, υποκειμενική άποψη ;)
Τα νούμερα όμως, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η δική σου photo αντικειμενικά είναι καλύτερη
Τον έφαγες λάχανο τον Πρόεδρο.. " Πρόεδρος vs NICK TRIVE 0-1 ( αποτέλεσμα ημιχρόνου... ;) ) "
Λέω.
Έχω φυλάξει για το δεύτερο ημίχρονο τα ατού μου. Λέω.
παντως εγω κυριος!κ πεπονακι κ ολα της προσεφερα....
Λίγο χλωμή στο πρόσωπο μου φαίνεται. Θα την πείραξε το πεπόνι.παντως εγω κυριος!κ πεπονακι κ ολα της προσεφερα....
Λίγο χλωμή στο πρόσωπο μου φαίνεται. Θα την πείραξε το πεπόνι.
τελικα οντως νικ με ρουχα σου διεγειρει πιο πολυ τη φαντασια....
Να βάλω μία τότε που φοράει μπούρκα.τελικα οντως νικ με ρουχα σου διεγειρει πιο πολυ τη φαντασια....
Να βάλω μία τότε που φοράει μπούρκα.