NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Άσε, θα βγάλω εγώ μερικές να γίνει χαμός. ;)Anni (for little days at Greece)
Η δική σου έφτασε τις 1000 εμφανίσεις.
Άσε, θα βγάλω εγώ μερικές να γίνει χαμός. ;)Anni (for little days at Greece)
Sorry for yesterdays my phone was closed. Why i was not Greece. for this my phone close.
But now come back at Athens! My phone now is Open! All good! (start work at Friday...)
come back at Athens and not alone...!! ;)
Annie (for little days at Greece)
How old?
21 old
Μη βιάζεστε παρακαλώ. Όλα θα γίνουν και καλύτερες φοτό και υπηρεσίες. Η τιμή θα είναι η ίδια. Όσο για το vfm θα σας πω αύριο.
Περιμένουμε ενημέρωση και γρήγορα παρακαλώΜη βιάζεστε παρακαλώ. Όλα θα γίνουν και καλύτερες φοτό και υπηρεσίες. Η τιμή θα είναι η ίδια. Όσο για το vfm θα σας πω αύριο.
θα γινω κακος αν γραψω αυτο που σκεφτομαι για την αννυ.... :o
Η συγκεκριμένη φοτο νομίζω πως την αδικεί. Έχω δει και άλλες στις οποίες είναι πολύ όμορφη και δεν υπάρχουν οι δυσμορφίες που περιγράφει ο φίλος παραπάνω. Αύριο όμως περισσότερα.θα γινω κακος αν γραψω αυτο που σκεφτομαι (με βαση αυτο που βλεπω) για την αννυ.... :o
σε ελεύθερη χώρα είμαστε Γράψτε ότι θέλετε χωρίς φόβο και πάθοςθα γινω κακος αν γραψω αυτο που σκεφτομαι (με βαση αυτο που βλεπω) για την αννυ.... :o
Με τέτοιες απαράδεκτες φωτογραφίες μόνο για έρανο θα βγει η κορασίδα.
Δυσμορφικό αριστερο χέρι και σκολίωση 20ου βαθμού.
Σου πάει η καρδιά να την γαμίσεις κιόλας ?
Εγω τωρα αν πω οτι καπου την εχω δει στην Ιταλια θα ειναι λαθος ?Annie (for little days at Greece)
Όχι πρόεδρε δεν κανείς λάθος. Αλλα αυτο ειναι κατι που το έχουν δει πολλοί. ;)Εγω τωρα αν πω οτι καπου την εχω δει στην Ιταλια θα ειναι λαθος ?
Ερωτηση κανω !!!