jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εφτασεεεεεεεεεεεε
eτσι ναι
εφτασεεεεεεεεεεεε
παντως εγω κυριος!κ πεπονακι κ ολα της προσεφερα....
Και σωστές ενδυματολογικές και χρωματικές επιλογές, του ξανθιού μαλλιού με το τυρκουάζ νύχι και το κίτρινο φόρεμα.
Μπράβο μπέμπα!
μπέμπα είναι(ήταν)μία!
πήγαινε στις κριτικές μου και στα posts μου(λίγα έχω σε σχεση με τον χρόνο που ειμαι εδω) και διαβασε για ποια έγραφα τα καλύτερα!!!ποια ποια?
πήγαινε στις κριτικές μου και στα posts μου(λίγα έχω σε σχεση με τον χρόνο που ειμαι εδω) και διαβασε για ποια έγραφα τα καλύτερα!!!
μπέμπα είναι μόνο μια!!δυσκολα μου βαζεις φιλαρακι
Πάντα με τον καλό σου τον λόγο! Οι συμπάθειες δεν κρύβονται φυσικά.
Τί κι αν έχω επανειλημμένα πει πως τα κορίτσια της δουλειάς οφείλουμε να τα σεβόμαστε διότι είναι άνθρωποι κι όχι μηχανές και επίσης συγκεκριμένα για την ίδια την Βαλέρια έχω πει πως την συμπαθώ πολύ διότι είναι γλυκιά κι ευγενική; Ο καθένας μπορεί φαίνεται να ξέρει καλύτερα από εμένα τις σκέψεις μου...
Υ.Γ. Το "συμπαθώ" έχει σαφέστατα να κάνει με τον χαρακτήρα της και είναι ανεξάρτητο του "είναι θεομούναρος, με φιάχνει και μου αρέσει να την συναντώ"!
Θα μπορούσε να ήταν και ασχημούλα δηλαδή και πάλι να την συμπαθούσα...
μπέμπα είναι(ήταν)μία!
Βρε η προσφώνηση ήταν δικό μου κοπυράιτ, τώρα που η παλιά τελείωσε ότι θέλω την κάνω!
Με την ευκαιρία μια συγκριτική κριτική των δύο θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως η νυν είναι πολύ πιο όμορφη από την παλιά, αλλά η παλιά είχε καλύτερη συμμετοχή.
Τώρα στο θέμα του VFM δεν υπάρχει σύγκριση! Με τα 100 της Βαλέριας το VFM της Εύας πηγαίνει πολύ χαμηλά, αλλά βέβαια τότε τα σκορπούσαμε τα λεφτά.
Άτυχες τελικά είναι όσες ξεκινούν σήμερα την δουλειά και δεν πρόλαβαν τις καλές (γι αυτές!) μέρες...
Βρε η προσφώνηση ήταν δικό μου κοπυράιτ, τώρα που η παλιά τελείωσε ότι θέλω την κάνω!
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως η νυν είναι πολύ πιο όμορφη από την παλιά, αλλά η παλιά είχε καλύτερη συμμετοχή.
Τώρα στο θέμα του VFM δεν υπάρχει σύγκριση! Με τα 100 της Βαλέριας το VFM της Εύας πηγαίνει πολύ χαμηλά, αλλά βέβαια τότε τα σκορπούσαμε τα λεφτά.
Άτυχες τελικά είναι όσες ξεκινούν σήμερα την δουλειά και δεν πρόλαβαν τις καλές (γι αυτές!) μέρες...
Επικοινωνιακά όμως χάνει αναμφίβολα...
doc,ελα πμ που σε θελω λιγο...Σε είχα προλάβει, αλλά διάφοροι εξυπνάκηδες μου "την είπαν".
......ανεμοσκορπισματα ανεμομαζωματα :SΒρε η προσφώνηση ήταν δικό μου κοπυράιτ, τώρα που η παλιά τελείωσε ότι θέλω την κάνω!
. ανεμοσκορπισματα ανεμομαζωματα :S
Put foto of your friend haroshaya