company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.630
- Πόντοι
- 30.558
ευχαριστω συναγωνισταδεν εκφράζεσαι κόσμια στον συναγωνιστή
ευχαριστω συναγωνισταδεν εκφράζεσαι κόσμια στον συναγωνιστή
την ειδα στη συναυλια της gaga χερι χερι με το ΜΑΛΑΚΑ!! η τυπισα ηταν σαν κοριτσακι κ ο ΜΑΛΑΚΑΣ ντυμενος με το τζιν μεχρι πανω απο τον αφαλο κ το πουκαμισο απο μεσα....ρε που πανε τα μουνια ρεεεεεεεεεεεδεν μπορώ να γαμήσω Τατιάνες μου έρχεται στο μυαλό αυτη
και ξενερώνω...
τα σέβη μου και την αμέριστη εκτίμηση μου προς το προσωπο σαςευχαριστω συναγωνιστα
φίλε πιο κρυοπλαστη γυναίκα δεν έχω ματα ξαναδείτην ειδα στη συναυλια τησ gaga χερι χερι με το ΜΑΛΑΚΑ!! η τυπισα ηταν σαν κοριτσακι κ ο ΜΑΛΑΚΑΣ ντυμενος με το τζιν μεχρι πανω απο τον αφαλο κ το πουκαμισο απο μεσα....ρε που πανε τα μουνια ρεεεεεεεεεεε
η αληθεια!αλλα πιστευω θα βγαζει υστερικο γαμησι....φίλε πιο κρυοπλαστη γυναίκα δεν έχω ματα ξαναδεί
τα συναισθηματα αμοιβαια τα σέβη μουτα σέβη μου και την αμέριστη εκτίμηση μου προς το προσωπο σας
Δεν ξέρω για εσάς μάγκες, εμένα πάντως μου ριξε άκυρο. Φοβήθηκε σίγουρα ότι θα μ ερωτευτεί
μπορει να σεβεται τον προεδρο Putin που εχεις στο αβαταρ
Δεν τον πάει με τίποτα σου λέωμπορει να σεβεται τον προεδρο Putin που εχεις στο αβαταρ
ετσι μωρη χοανη γλυψεευχαριστω συναγωνιστα
άλλο φρούτο αυτός!!ετσι μωρη χοανη γλυψε
στης Αλίκης που με πάει κι όλας!!!Εεε ρε μάχη που έγινε και εγώ έλειπα.
Και εχω και όρεξη.
Πίπηηηηηη εδω θα πλακωθουμε ή στης Αλίκης.
Διάλεξε .
χαχαχαχαχα τωρα αυτο σκεφτομουν!!!πιπηηηηηηηηηηη που εισαι βρεεεεεεεεεεεεΕεε ρε μάχη που έγινε και εγώ έλειπα.
Και εχω και όρεξη.
Πίπηηηηηη εδω θα πλακωθουμε ή στης Αλίκης.
Διάλεξε .
Γωστης Αλίκης που με πάει κι όλας!!!
Αλπουλιε πάρε Βαλερια μέχρι να τα βρεις οριστικά με Αλίκη.χαχαχαχαχα τωρα αυτο σκεφτομουν!!!πιπηηηηηηηηηηη που εισαι βρεεεεεεεεεεεε
το έψαξα δεν συμφέρει!ΓωΑλπουλιε πάρε Βαλερια μέχρι να τα βρεις οριστικά με Αλίκη.
Πιλοφοράκο μες στο μυαλό μου εισαι.
Βρε πάρε σου λέω και δεν θα χάσεις.το έψαξα δεν συμφέρει!
η Αλίκη είναι πιο vfm
βλεπεις οτι δε σχολιαζω τις δικες σου μαλακιες και εκει επιμενεις.θελεις να ξευτιλιστειςάλλο φρούτο αυτός!!
μετα τον Ντινάρα ήρθε ο κόπανος με το όνομα!