alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
σκάσε!!βλεπεις οτι δε σχολιαζω τις δικες σου μαλακιες και εκει επιμενεις.θελεις να ξευτιλιστεις
σκάσε!!βλεπεις οτι δε σχολιαζω τις δικες σου μαλακιες και εκει επιμενεις.θελεις να ξευτιλιστεις
Βρε πάρε σου λέω και δεν θα χάσεις.
Αν και εμείς ασχολούμαστε εδω και κάποιος άλλος γαμάει στας Βιέννας διαστημικό μουνι.
Τη Δευτέρα θα τρίβουμε τα ματιά μας παλι.
Αν υποψιαστώ ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να ξέρεις ..............Δεν αντιλεγω αλλα το Αλικακι τα δινει ολα!
Οσο για το διαστημικο μουνι, εχει δοκιμαστει στην Πραγα και δεν λεει πολλα! ;)
οταν του κανω τον κωλο μποτα να δεις ποσο θα σου αρεσει ο μαλακαςPosw m areseis otan milas etsi sklira :-*
οταν του κανω τον κωλο μποτα να δεις ποσο θα σου αρεσει ο μαλακας
ελα πες μας..μηπως σε πηδαει ο γελοιος ο "terminator"και κσνεις ετσι σαν πουτανιτσασκάσε!!
μα εγω τα χωνω στον αλλον και πεταχτηκε σαν ληψω να παρει το μερος του ο χοντρος...........χαχααχ θεός
Καλές περιπτώσεις ως επί το πλείστον αλλά διαστημικό δεν πέτυχα κ κανένα.Βρε πάρε σου λέω και δεν θα χάσεις.
Αν και εμείς ασχολούμαστε εδω και κάποιος άλλος γαμάει στας Βιέννας διαστημικό μουνι.
Τη Δευτέρα θα τρίβουμε τα ματιά μας παλι.
Η πιό βρώμικη απ'όλεςκαλά ρε γιωρίκα... τυφλός είσαι? δεν είναι αυτές τις μέρες εκεί η Μέλανι?
Και περιμένουν να σταυρώσουν πελάτη έτσι?Η πιό βρώμικη απ'όλες
Μετά το κρύο σαλονάρισμα της Silvie Deluxe θα ήταν η επόμενή μου επιλογή αλλά την είδα ψόφια κι αυτήνα εκείνη την ώρα.
Στις 10 το βράδυ πέρασα.Αυτές πιάνουν δουλειά απ΄τις 11 το πρωί :- Λογικό να πέφτει η απόδοσή τους.
τι βρώμικη? δεν είχε πλυθει? ρε Μέλανι και ξερή ψωλή !!!
τα χάνουν αυτά?
Ζημιάααα[xhamster]]
να τι έχασες...
μάλιστα,μετά απ'το βιντεάκι μου κίνησες την περιέργεια μπορώ να πω.thx για το τιπ. ;)σε παρακαλώ πολύ πήγαινεεε ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
κάντο για μένα ρε φίλε που δεν την έχω πετύχει ποτέ την Μέλανι και μουχει μείνει απωθημένο...
κι επειδή ολα αυτά είναι στο νήμα της Βαλέριας... ε ας κυττάξει μπας και μάθει τίποτα...
γιατι η ομορφιά δεν φτάνει...