gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Βρε,βρε σαν τα χιόνια!!!
Πώς από εδώ;
Είδα φως και μπήκα!
Εσύ όλα καλά;
Οπότε για να σε βρίσκω εδώ λίγο σε ενδιαφέρουν και οι αλλοδαπές, όχι μόνο οι εγχώριες! ;)
Βρε,βρε σαν τα χιόνια!!!
Πώς από εδώ;
το ότι παρακαλά Κάπιος να βρει το τηλ της κοπέλας δεν τον κάνει και δυστυχισμένο,έξυπνος μπορεί να είμαι εξυπνάκιας όμως με τίποτα, και τελος αν έχεις βαρεθεί Μην ασχολείστε με συμβουλές επιτυχημένων όπως λες ;)Πιο πολύ από τους δυστυχισμένους που εκλιπαρούν για το τηλέφωνο της κοπέλας έχω βαρεθεί τους εξυπνάκηδες που δίνουν τις ίδιες και τις ίδιες συμβουλές με στυλ επιτυχημένου...
το ότι παρακαλά Κάπιος να βρει το τηλ της κοπέλας δεν τον κάνει και δυστυχισμένο,έξυπνος μπορεί να είμαι εξυπνάκιας όμως με τίποτα, και τελος αν έχεις βαρεθεί Μην ασχολείστε με συμβουλές επιτυχημένων όπως λες ;)
Είδα φως και μπήκα!
Εσύ όλα καλά;
Οπότε για να σε βρίσκω εδώ λίγο σε ενδιαφέρουν και οι αλλοδαπές, όχι μόνο οι εγχώριες! ;)
;) Το ομολογώ, λίγο όμως.
Άντε να αρχίσεις πάλι τα δικά σου,ξέρεις εσύ ,να γελάσουμε λίγο.
μαγκεψαμεν Και τουμπανιασαμεν,Ευχαριστώ που είδατε το προφίλ μου.Παίχτη με 4 μήνες στο σάιτ, πολύ μαγκεψάμεν!
ξεχασες να υπογραψεις τερμινατορ απο κατωμαγκεψαμεν Και τουμπανιασαμεν,Ευχαριστώ που είδατε το προφίλ μου.
Με προλαβαίνεις να μην; ;)
Δεν έχω όρεξη έτσι κι αλλιώς...
Ευχαριστώ που είδατε το προφίλ μου.
το είδα και.. 0 κριτικές, ο νέος είναι ωραίοςΤου έριξα όντως μια ματιά διότι είναι εμφανής η αγαρμποσύνη του νέου!
Τώρα ρίξε κι εσύ μια ματιά στο δικό μου!
το είδα και.. 0 κριτικές, ο νέος είναι ωραίος
αυτη τη στιγμη <διαφωνεις> με τον πιο βλακα του μπουρδελα.Οι κριτικές είναι μέσα στα ποστς. Ξεκίνα να διαβάζεις να μαθαίνεις τί γινόταν και πριν 4-5 χρόνια. Από την αρχή καλύτερα.
Και ξέρεις κάτι ακόμα; Είσαι τόσο εμφανώς "λίγος" που και που κάθησα να ασχοληθώ μαζί σου τιμή σου περιεποίησα!
ΔΕΝ τα ξαναλέμε, ως εδώ ήταν...
ΦΙΛΑΡΆΚΟ πήγανε στην 99 για την απάντησή σου,όπως έχουμε πει και παλαιότερααυτη τη στιγμη <διαφωνεις> με τον πιο βλακα του μπουρδελα.