company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.667
- Πόντοι
- 31.558
πάλι καλα που είναι κατι τύποι και γελάμε απίστευτοι
τα επιχειρηματα μου ειναι τα μυνηματα σου ρε γλινοπάλι καλα που είναι κατι τύποι και γελάμε απίστευτοι
VALERIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Τυπε προσεχε μην μας παρει καμια αδεσποτη
Και συν τοις αλλοις φιλη της γνωστοτατης Χρυσας Χρυσακη-Μπαζακη, οπως φαινεται σε φωτος στο προφιλ και των δύο στο φου-μπου, οπου τυγχανουν αμφοτερες φιλες μου.
πραγματικά από τις λίγες κοπέλες που μπορώ να πω χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ότι είναι Άγγελος...πραγματικά είναι ένα μπιμπελό!!!
Στελάρα...δεν περιγράφω άλλο....Και που να την έβλεπες όταν πρωτοξεκίνησε..
Στελάρα...δεν περιγράφω άλλο....
της τις έχω κόψει τις ζήλιες...της έβαλα τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι...Πρόσεχε μαν γιατί θα ζηλέψει το Αλικάκι..
της τις έχω κόψει τις ζήλιες...της έβαλα τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι...
...ε φυσικα και εγινε αυτο...πελατης του χαραλα δεν εισαι?..λογικο ειναι...της τις έχω κόψει τις ζήλιες...της έβαλα τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι...
Στελάρα έχει δίκιο ο λαγός....
ΑΓΓΕΛΟΣ ήταν , ειναι και θα ειναι........
Όσο κρατήσει..........
Στελάρα έχει δίκιο ο λαγός....πραγματικά από τις λίγες κοπέλες που μπορώ να πω χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ότι είναι Άγγελος...πραγματικά είναι ένα μπιμπελό!!!
όλα τελειώνουν κάποτε ,απλά ζήσε όσο πιο έντονα μπορεις την στιγμήΣτελάρα έχει δίκιο ο λαγός....
ΑΓΓΕΛΟΣ ήταν , ειναι και θα ειναι........
Όσο κρατήσει..........
...ε φυσικα και εγινε αυτο...πελατης του χαραλα δεν εισαι?..λογικο ειναι...
Μην ανησυχείς Στελάρα για τιποτα...
Και το στήσιμο μου απο την Αλίκη εχω φάει και εγώ
Και μεσα σε ολα σαν και σενα........
τετοια λεγε του κ δε θα ξαναπαει παρο!εννοώ ότι έχεις κάνει επένδυση στο κορίτσι.. βρήκες την Ιθάκη σου (ποιητικό ακούγεται αυτό)
Μην ανησυχείς Στελάρα για τιποτα...Εσένα φίλε σου έκανα ζημιά... Αρχίζω να το αναγνωρίζω στον εαυτό μου πια αυτό...