NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
valeria sorry for not answering but i m fully booked this week.try next month !kisses
Στις πόσες φορές έχει μία δώρο?
απο τις πιο εξυπνες τοποθετησεις..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!valeria sorry for not answering but i m fully booked this week.try next month !kisses
valeria sorry for not answering but i m fully booked this week.try next month !kisses
το παλευουμε μηπως και γαμησουμε με χιουμορ γιατι τα λεφτα δεν αρκουν εδω πρεπει να εχεις και κατι αλλο !απο τις πιο εξυπνες τοποθετησεις..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
Δώρα εγώ δεν θέλω. Έχουμε και μια υπόληψη.Στις πόσες φορές έχει μία δώρο?
τυπε εχεις 944 μυνηματα και τα 900 ειναι ετσι μονο φατσουλες.οχο οτι εχω προβλημα απλα το εχω παρατηρησει και το λεω
παρε και άλλες να έχεις
Δώρα εγώ δεν θέλω. Έχουμε και μια υπόληψη.
Εγω λεω τωρα................... δεν της νοικιαζεις μια γκαρσονιερα στο Κολονακι και να περνας μια δυο φορες την εβδομαδα? Ποιο φθηνα θα σου ερθει.
.Ξενοικιαστηκε μια κάτω απο το σπίτι μου, καλύτερα εδω να γλύτωσε και τις βενζίνες.
Άλλωστε στο Κολωνάκι με ξέρουν όλοι , μη δίνω και στοχο.
Εγω λεω τωρα................... δεν της νοικιαζεις μια γκαρσονιερα στο Κολονακι και να περνας μια δυο φορες την εβδομαδα? Ποιο φθηνα θα σου ερθει.
.
Θα μπαινεις πριβε. Δεν χαλασε ο κοσμος.
σωστος και δομημένος τροπος σκεψηςΤο ξανασκέυτηκα και νομίζω πως βρήκα το καλύτερο για μένα.
Δεν την νοικιάζεις εσύ και να περνάω εγώ?
VALERIA HERE AND TWO MONTHS HAVE YOUR SHIP OVER SIXTY MY MESSAGES AND NOT EVEN HAVE ANSWERED !! WHY BABY ??? I want so much to meet you !!! I HAVE SEEN IN THE VIDEO CLIP, YOU ARE VERY BEAUTIFUL AND SEXY GIRL.VALERIA PLEASE SEND A MESSAGE-PM YOUR PHONE !!! THANKS ....