company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.667
- Πόντοι
- 31.558
ΦΙΛΕ δεν χρειαζετε να απολογείσαι για τιποτα
και εισαι σιγουρος οτι τα καταλαβε ολα οσα της ειπες και γελασατε παρεα ε ?
Μπάβο Yannis.μόλις επέστρεψα από συνάντηση με την valeria...η τύπισσα τα σπάει άσχημα...τρομερή πίπα και καλή συμμετοχή...
προσπάθησα να την κλείσω για 2ωρο αλλά επειδή ήτανε και πρώτη φορά κάτσαμε 1 ώρα αλλά από βδομάδα κανονίσαμε για 2ωρο..
προς τιμήν της έκατσε παραπάνω από μία ώρα χωρίς να πάρει ευρώ παραπάνω μιας και χύνω σχετικά δύσκολα ;)
η γκόμενα τα σπάει και στο τέλος φυσικά δεν μπορούσα να μην αναφέρω τον jon smith XAXAXAXAXAXAX και το τι γέλιο έχω ρίξει στο forum με την
πάρτυ της...αυτά μάγκες...καλά γαμήσια...
jon smith κάτι μου λέει πως έφτασε η ώρα.little patience...
little patience...
Μπάβο Yannis.
Γράψε ρε συ και καμιά κριτική να καταλάβουν ότι δεν είσαι χθεσινός.
ε ναι τώρα νομίζω το εμπεδώσαμε όλοι οτι δεν ειναι χθεσινός...
τι σχεση εχει αυτο το ποστ σου ρε μαν?
α μάλιστα....οτι να ειναι...Για να το λέει κάτι θα ξέρει ο Nick !
Ρε συ alpula δεν θελω να πω κάτι ιδιαιτερο.
ε ναι τώρα νομίζω το εμπεδώσαμε όλοι οτι δεν ειναι χθεσινός...
τι σχεση εχει αυτο το ποστ σου ρε μαν?
YEESSSSSSS
THANK YOU BABY.... ;) ;) ;)
YEESSSSSSS
THANK YOU BABY.... ;) ;) ;)
Άντε καλό βόλι,όλο το forum είναι μαζί σου και αναμένει κριτική χαχα
only patience...little patience...
εξεθεσε το και εδω αγορι μου!σε αναλογω σαιτ εκτεθηκε το fb της βαλεριας
οχι απο μενα φιλε , χτες ειχαμε κατι διαφωνιες ως προς αυτο το θεμα αλλα προτιμω να μη το κανω ,δεν υπαρχει λογος , αν το ψαξεις θα καταλαβεις ποια ειναι δεν ειναι και πολλα αυτα τα φορουμ 3 ειναιεξεθεσε το και εδω αγορι μου!
χαχα
εγω παιζω μπαλα μονο στο μπουρδελα δε ξερω αλλα οπως και να χει δεκτο.οχι απο μενα φιλε , χτες ειχαμε κατι διαφωνιες ως προς αυτο το θεμα αλλα προτιμω να μη το κανω ,δεν υπαρχει λογος , αν το ψαξεις θα καταλαβεις ποια ειναι δεν ειναι και πολλα αυτα τα φορουμ 3 ειναι
εγω παιζω μπαλα μονο στο μπουρδελα δε ξερω αλλα οπως και να χει δεκτο.
αμα δε δοκιμασεις δε θα καταλαβεις ....μας εχει βαλει στην αναμονη....αποσπασματικα διαβασα για την Vali ...η οποι πρεπει να ειναι super!!!!!