BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Αφου το μουνι την εκανε τι αλλο να γραψουν .32 σελιδες,οι 30 ειναι τρολαρισμα...α ρε κεφια...
Αφου το μουνι την εκανε τι αλλο να γραψουν .32 σελιδες,οι 30 ειναι τρολαρισμα...α ρε κεφια...
τιποτα.Αφου το μουνι την εκανε τι αλλο να γραψουν .
ωραια...καλες διακοπες να εχουμε...Το Σεπτέμβρη θα γυρίσει..........
Η σιγουριά σου μ' αρέσει. Για πες μας και ημερομηνία!
καθολου.οταν ανοιγουν τα σχολεια αδειαζουν οι τσεπες...φαουλ αγιανα..αστο παλληκαρι μου καλυτερα...Όταν ανοίξουν τα σχολεία. Δεν είναι λογικό?
καθολου.οταν ανοιγουν τα σχολεια αδειαζουν οι τσεπες...
Σωστός ;) Μιας και οι περισσότεροι πελάτες είναι οικογενειάρχες.καθολου.οταν ανοιγουν τα σχολεια αδειαζουν οι τσεπες...φαουλ αγιανα..αστο παλληκαρι μου καλυτερα...
αααα!!!...ναι τους ξεχασα αυτους....να σε ρωτησω...αυτοι δεν ειναι που βαζουν 1 ευρω,και η κοπελα συμπληρωνει τα αλλα 99,για να πηδηξουν?...Μόνο στους μη προνοήσαντες.
αααα!!!...ναι τους ξεχασα αυτους....να σε ρωτησω...αυτοι δεν ειναι που βαζουν 1 ευρω,και η κοπελα συμπληρωνει τα αλλα 99,για να πηδηξουν?...
σωστο,αλλα αδιαφορο...για την βαλερια θα μας πεις τιποτα...το νημα λεει για την βαλερια παντως...Αυτά που αναφέρεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Προσωπικά έχω προπληρώσει τον πρώτο μήνα των Αγγλικών όλου του άμαχου πληθυσμού, έχω προπληρώσει τα βιβλία Αγγλικών του ενός και σίγουρα δεν θα έχω ζόρι όταν θα ανοίξουν τα σχολεία. Εσείς?
σωστο,αλλα αδιαφορο...για την βαλερια θα μας πεις τιποτα...το νημα λεει για την βαλερια παντως...
καθολου.οταν ανοιγουν τα σχολεια αδειαζουν οι τσεπες...
αααα!!!...ναι τους ξεχασα αυτους....να σε ρωτησω...αυτοι δεν ειναι που βαζουν 1 ευρω,και η κοπελα συμπληρωνει τα αλλα 99,για να πηδηξουν?...
Κάτι ξέρεις ή από διαίσθηση?
Άστο έχεις χάσει επεισόδια, ο συγκεκριμένος δεν είναι από αυτούς που λες γι' αυτό και τον ρωτάω...φιλαράκο η VAleria από θεϊκή έμπνευση έμαθε το site και ψώνισε τα πελατάκια???
..αυτοί που την έβαλαν στο κόλπο, τεχνηέντως και με διάφορα nick ενημερώνουν.....
..κατά τα άλλα.. τι δεν καταλαβαίνεις?????
Άστο έχεις χάσει επεισόδια, ο συγκεκριμένος δεν είναι από αυτούς που λες γι' αυτό και τον ρωτάω.
Αν διαβάσεις την σελίδα 30 και την κριτική του θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ότι έχεις χάσει επεισόδια. Αν πάλι όχι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Τι δεν καταλαβαίνεις????..δεν πειράζει boy (μην στεναχωριέσαι που έχω χάσει κατεσενα επεισόδια) ...
συνέχισε εσύ την σειρά των επεισοδίων σου......
Αν διαβάσεις την σελίδα 30 και την κριτική του θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ότι έχεις χάσει επεισόδια. Αν πάλι όχι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Τι δεν καταλαβαίνεις????
Stop for ten(10) days...
Tomorrow i'm leaving from Athens...
Thank you all man, for Preference for me, for the Very good words for me, for your patience, for all!!!
Thank you very much!!!!!
I have given me strength to become better!!
You are all GENTLEMAN!!!
(apologize i have not been able to respond to all(PM),so Sorry for this,but I will return,little patience even)
See you soon kisses to all!!!