Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Επί τέλους κατάπιαν την γλώσσα τους όλες οι δευτεροτριτοτέταρτες που την είχαν δει γκόμενες και ενίοτε ζητούσαν και περισσότερα από 100...
α να γειασει το στομα σου!
Επί τέλους κατάπιαν την γλώσσα τους όλες οι δευτεροτριτοτέταρτες που την είχαν δει γκόμενες και ενίοτε ζητούσαν και περισσότερα από 100...
Και επειδή μάλλον δεν τα κατάφερε, όσοι τα καταφέραμε είμαστε λιγούρια.
Το θεμα ειναι οτι καποιοι, αντι να κανουν ενα λογικο rotation στις γκομενες, και να δοκιμασουν 2-3 καινουριες (αυτο κανω εγω, παντα), επεσαν με τα μουτρα στην καινουρια, την φορτωσαν χρημα και δωρα και αγαπες, και ολοι οι υπολοιποι που ηθελαν/θελαμε να τη ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ μειναμε με την απορια.
Γι' αυτο και επιμενω στον ορο "λιγουρια".
Ανεξάρτητα πάντως με το ποιός την πρόλαβε ή όχι, ποιός την έχει πάει 10ήμερο και τί κάνουν εκεί κι αν θα ξαναέρθει ή δεν θα ξανάρθει, η Βαλέρια μας έκανε σε ΟΛΟΥΣ μια τεράστια προσφορά.
είναι στάνταρ οτι έκανε την μπάζα της και άντε γειά η θα ξανάρθει???τι να το κανεις αφου την εκανε κι εφυγε η γκομενα?
Από Σεπτέμβρη βλέπουμε... Να κάνει τα μπάνια της η κοπέλα....
στ αρχιδια μου τα μπανια της εγω θελω να τη γαμησω
είναι στάνταρ οτι έκανε την μπάζα της και άντε γειά η θα ξανάρθει???
Μια χαρα σας βρισκω .
Παιδικη χαρα με αλλα λογια !!!
Και εγώ που νόμιζα ότι συνέβη κάτι πολύ σοβαρό...
Έχουμε αναγάγει την πουτανοσυζήτηση σε μείζον θέμα.
Καλά με τη valeria τι πάθατε όλοι και λυσάξατε? Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Υπάρχει υπερπροσφορά.
dani,gabriela karras,nelli,nayomi,roxy,καλο βολι.Ειμαι προθυμος να σκασω 100, αλλα η Βαλερια και η Κλελια το παιζουν βαρια πεπονια...
Η Τζολι δεν μου κανει κλικ.
Ομολογουμενως, εχω κολλησει λιγο
Η Αντζελα θεωρειται ευρειας αποδοχης, αλλα θελω λιγο GFE, οχι κατευθειαν ο πουτσος στο λαρυγγι και φτυσιματα.
Κατι αλλο στα 100 παιζει?
Άσε ο τύπος με Dani δεν νομίζω να ξαναπάει.... Είχε κρυωλογήσει το πουλάκι του......dani,gabriela karras,nelli,nayomi,roxy,καλο βολι.
dani,gabriela karras,nelli,nayomi,roxy,καλο βολι.