NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Το ξέρω ρε μάγκες, απλά τότε την γνώρισα.Εχεις μεινει λιγο πισω.
Το ξέρω ρε μάγκες, απλά τότε την γνώρισα.Εχεις μεινει λιγο πισω.
Αμα δεν εισαι καλός μαζί της, δεν θα σου απαντάει.Η βανεσσα δουλεύει ακόμα; καλό link με τηλέφωνο; γιατί η βαλερια δε μου απαντάει καθόλου
Η βανεσσα δουλεύει ακόμα; καλό link με τηλέφωνο; γιατί η βαλερια δε μου απαντάει καθόλου
εσυ μαζεψου...δηλαδή ελεος μερικες φορες ............... το θρεντ εχει 35 σελιδες και στις 30απο αυτές αναφερετε ότι εχει φ υ γ ε ι ...
θα ερθει μεσα στην εβδομαδα κατά τα λεγομενα της ...
στειλε ένα pm και να σου στειλει απαντηση !!
εσυ μαζεψου...
για παρε....
hi babys!!!!
Today i came back in Athens...
I'm very happy
(i start again)
πως θα γινει να βρουμε το τηλεφωνο ρε παιδιά
Η ιδια είπε ότι το δίνει ΜΟΝΗ ΤΗΣ.πως θα γινει να βρουμε το τηλεφωνο ρε παιδιά
σιγά ρε μεγάλε "αντρα"εσενα με 0 κριτικες και 1 μηνυμα στο φορουμ πολυ χλωμο σε βλέπω για τηλεφωνακι.....
σιγά ρε μεγάλε "αντρα"
Sorry αλλά δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να γραψει κριτική. Αν θες βοηθας αν δεν θες δεν βοηθας. Με το να υποχρεωνεις τον αλλον να βοηθησει, μονο αντιθετο αποτελεσμα μπορει να φερειάσε τους χαρακτηρισμούς και άρχισε να συμμετέχεις στο φόρουμ
γράψε καμία κριτική, βλέπω δοκίμασες Ντανιέλλα, αλλά κριτική πουθενά
ρε παιδια το θεμα κριτικη ειναι λιγο υποκειμενικο.πχ..τι να γραψει κανεις οταν μια κοπελα εχει ηδη 10+ κριτικες?μερικοι οπως κι εγω προτιμουν τα σιγουρα οποτε δεν εχουν και πολλα να προσθεσουν.να γραφεις κριτικες και να λεμε ολοι τα ιδια και τα ιδια δεν εχει νοημα πιστευω.
ρε παιδια το θεμα κριτικη ειναι λιγο υποκειμενικο.πχ..τι να γραψει κανεις οταν μια κοπελα εχει ηδη 10+ κριτικες?μερικοι οπως κι εγω προτιμουν τα σιγουρα οποτε δεν εχουν και πολλα να προσθεσουν.να γραφεις κριτικες και να λεμε ολοι τα ιδια και τα ιδια δεν εχει νοημα πιστευω.