Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
μην στεναχωριεσαι φιλε..έρευνες έδειξαν ότι το μουνι της δεν ήταν από χρυσο... ;)Κρίμα ρε γαμώτο για εμάς που δεν την προλάβαμε
μην στεναχωριεσαι φιλε..έρευνες έδειξαν ότι το μουνι της δεν ήταν από χρυσο... ;)Κρίμα ρε γαμώτο για εμάς που δεν την προλάβαμε
μην στεναχωριεσαι φιλε..έρευνες έδειξαν ότι το μουνι της δεν ήταν από χρυσο... ;)
Μ
Ειναι κυκλοθυμική. Δε ξέρεις τι να περιμένεις. Τωρα μπορει να λέει "ετσι" και αυριο "γιουβέτσι"
Το χρήμα ειναι γλυκό και αν ειςαι αλλοδαπή και δεν εχεις βρει Αγαπουλη μάτσο, δύσκολο το κόβεις για πάντα.
Μας βρήκε μεγάλο κακό.... :o
Κοιτά που θα συμφωνήσουμε ρε Γιατρέ !!!
.........Γιατί να μην συμφωνήσουμε ρε πρόεδρε; Παλιοί παίχτες είμαστε κι οι δυο μας, [size=19pt]χορτασμένοι από μουνί[/size] και σε κάποια ηλικία (εγώ πιο μεγάλη) που όπως είχε προσφυώς γράψει κι ο μπρο σου και φίλος μου ΝΙΤΡΟ το σεξ είναι ακόμα ευχαρίστηση αλλά όχι πλέον τόσο αδήριτη ανάγκη, σαν το φαΐ ας πούμε ή το κατούρημα.
Υπήρχε περίπτωση ας πούμε κάποιος από του δυό μας να δεχθεί να καταθέσει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό πουτάνας επειδή δεν έχει άνεση μετρητών λόγω των c.c.; Πόσο πεινασμένος για μουνί πρέπει να είναι κάποιος δηλαδή για να κάνει κάτι τέτοιο...
.........
...........
Γιατί να μην συμφωνήσουμε ρε πρόεδρε; Παλιοί παίχτες είμαστε κι οι δυο μας, χορτασμένοι από μουνί και σε κάποια ηλικία (εγώ πιο μεγάλη) που όπως είχε προσφυώς γράψει κι ο μπρο σου και φίλος μου ΝΙΤΡΟ το σεξ είναι ακόμα ευχαρίστηση αλλά όχι πλέον τόσο αδήριτη ανάγκη, σαν το φαΐ ας πούμε ή το κατούρημα.
Υπήρχε περίπτωση ας πούμε κάποιος από του δυό μας να δεχθεί να καταθέσει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό πουτάνας επειδή δεν έχει άνεση μετρητών λόγω των c.c.; Πόσο πεινασμένος για μουνί πρέπει να είναι κάποιος δηλαδή για να κάνει κάτι τέτοιο...
........Εσύ μωρή κουφάλα παίζει να είσαι πιο πολύ απ' όλους μας χορτάτος. Και με τα πιο λίγα χρήματα.
........
............ Φίλε μου τό αίδείον ποτέ δέν το χορταίνεις....... είμαι 59 έτών & τό μόνο πού σκέφτομαι είναι τό γυναικείο γεννννητικό όργανο, στήν θέα του λυγίζω !!
..........Μην τα μπερδεύεις! Ασφαλώς και θα το αγαπάς μέχρι τα βαθιά σου γεράματα κι ίσως μέχρι να φύγεις από αυτή τη ζωή. Άλλο όμως αυτό κι άλλο το να είσαι "πεινασμένος" και να γίνεσαι ξεφτίλας γι αυτό.
Τουλάχιστον για εσένα είμαι βέβαιος ότι ΔΕΝ είσαι, όπως και για τον ΒΑΒΥ φυσικά. Αυτό δα έλειπε...
Με διαφορά η καλύτερη ήταν! Από κάθε άποψη. Όχι μόνο γιατί είναι κουκλάρα και καυλιάρα, αλλά γιατί επίσης είναι και καλό παιδί.
Όχι σαν κάποιες ψωνισμένες Αλβανιάρες οι οποίες ενώ είχαν βοηθηθεί από την Βαλ κι ενώ την έγλειφαν δημόσια (εδώ στο θρεντ βρίσκονται τα γλειψίματα, κάμποσες σελίδες πιο πίσω) αποκαλώντας την "Θεά μου" τελευταία αναφερόντουσαν απαξιωτικά γι αυτή του στυλ "Αγόρι μου τί να κάνουμε εγώ είμαι ακριβή, αν δεν έχεις λεφτά για μένα πάρε τη Βαλέρια που ζητάει μόνο 100(!!) >
Θα μου πεις ότι αυτή λέει τα ίδια για την κολλητή της η οποία επίσης την έχει βοηθήσει πολύ στην αρχή της, αλλά τώρα που έγινε η "Βασίλισσα της βίζιτας" την βρίσκει κι αυτήν "φτηνιάρα". Ας πρόσεχε κι η κολλητή με τί φίδι έμπλεκε...
Τώρα η Βαλ προς το παρόν έχει όντως αποχωρήσει για "προσωπικούς" λόγους. Το αν θα επιστρέψει δεν το έχει αποφασίσει ούτε κι αυτή νομίζω.
Προσωπικά της εύχομαι να ΜΗΝ το κάνει! Στα 24 της προλαβαίνει να συνεχίσει μια "φυσιολογική" ζωή αφήνοντας πίσω της τη βίζιτα.
Αλλά αν συνεχίσει νομίζω ότι το οφείλει στον εαυτό της να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική, αυξάνοντας ΠΟΛΥ την ταρίφα της! Δεν είναι δυνατόν να την αποκαλούν "φτηνιάρα" τα τσόλια...
Υ.Γ. Ποπώφ μην μου την ξαναπείς για το "Αλβανιάρα"! Ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω ήταν...