Με διαφορά η καλύτερη ήταν! Από κάθε άποψη. Όχι μόνο γιατί είναι κουκλάρα και καυλιάρα, αλλά γιατί επίσης είναι και καλό παιδί.
Όχι σαν κάποιες ψωνισμένες Αλβανιάρες οι οποίες ενώ είχαν βοηθηθεί από την Βαλ κι ενώ την έγλειφαν δημόσια (εδώ στο θρεντ βρίσκονται τα γλειψίματα, κάμποσες σελίδες πιο πίσω) αποκαλώντας την "Θεά μου" τελευταία αναφερόντουσαν απαξιωτικά γι αυτή του στυλ "Αγόρι μου τί να κάνουμε εγώ είμαι ακριβή, αν δεν έχεις λεφτά για μένα πάρε τη Βαλέρια που ζητάει μόνο 100(!!) >
Θα μου πεις ότι αυτή λέει τα ίδια για την κολλητή της η οποία επίσης την έχει βοηθήσει πολύ στην αρχή της, αλλά τώρα που έγινε η "Βασίλισσα της βίζιτας" την βρίσκει κι αυτήν "φτηνιάρα". Ας πρόσεχε κι η κολλητή με τί φίδι έμπλεκε...
Τώρα η Βαλ προς το παρόν έχει όντως αποχωρήσει για "προσωπικούς" λόγους. Το αν θα επιστρέψει δεν το έχει αποφασίσει ούτε κι αυτή νομίζω.
Προσωπικά της εύχομαι να ΜΗΝ το κάνει! Στα 24 της προλαβαίνει να συνεχίσει μια "φυσιολογική" ζωή αφήνοντας πίσω της τη βίζιτα.
Αλλά αν συνεχίσει νομίζω ότι το οφείλει στον εαυτό της να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική, αυξάνοντας ΠΟΛΥ την ταρίφα της! Δεν είναι δυνατόν να την αποκαλούν "φτηνιάρα" τα τσόλια...
Υ.Γ. Ποπώφ μην μου την ξαναπείς για το "Αλβανιάρα"! Ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω ήταν...