Θα συμφωνισω κι εγω με gianevan οτι η εννοια ' politicall correct' με αφηνει παγερα αδιαφορο και τελευταια με ενοχλει και την απεχθανομαι κιολας σαν φιλελευθερο ατομο που ειμαι
Κι ετσι λοιπον θα συνεχισω να αποκαλω τις μουναρες μουναρες η και μουναρομουναρες , τα μπαζα απλος μπαζα , τις δευτερες δευτερατζες , και τις μετριες προς γλυκες μετριες προς γλυκες , ε δεν μπορει τωρα να υπαρξει χαρακτηρισμος για Βαλερια και να μην την πεις Μουναρο με κεφαλαιο το Μ η Μουναρα διοτι απλα την αδικεις .
Και παλι η λεξη Μουναρα προσεγγιζει το τι εστι Βαλερια αλλα και παλι ειναι πολυ μικρη και λιγη για την ανθρωπινη οντοτητα Βαλερια , και καλο ειναι να ειμαστε ακριβης οταν μιλαμε για κατι σαφεστατο κι οχι κατι σχετικο , δεν ειναι κακο να πεις οτι ειναι καποια μουναρα οταν ειναι , το να πεις καποια μπαζο βεβαια ειναι καπως αγενια , αλλα αν ειναι μπαζο παλι politicall correct θα εισαι , οποτε tale quale φιλοι μου δεν την γλιτωνουμε με την ορθοτητα , οποτε την ορθοτητα λεω να την χρησιμοποιουμε μονο για τις Μουναρες ;) ;)