Επισκέπτης
Πιθανον, αλλος να κανει το "ψυχογραφημα".
Και οποιος χαλάει την μπιζνα.... τρωει το αναθεμα.
Πιθανον, αλλος να κανει το "ψυχογραφημα".
γραφε ελληνικα τυπεMporeis na mu steilis stoPM to til su
Seuxaristo
γραφε ελληνικα τυπε
το μωρο θελει υπομονη ;)Εις απταίστον ελληνική λες να σπάσει το μωρό;;; Χαχαχαχα
ζωη σε μαςδεν μου δινει το τηλ της . θελω να πεθανω
εχω να παω με καλ γκερλ προ χριστου 4-5 χρονια και τωρα που αποφασισα να δοκιμασω αυτη δεν μου το δινει. δεν μπορω να καταλαβω το λογοτο μωρο θελει υπομονη ;)
οσο για τα ελληνικα ειναι κανονας του σαιτ ;)
ζωη σε μας
εχω να παω με καλ γκερλ προ χριστου 4-5 χρονια και τωρα που αποφασισα να δοκιμασω αυτη δεν μου το δινει. δεν μπορω να καταλαβω το λογο
Nαι...αν και οταν....Καληςπερα..!Δλδ αδερφια αν μας δωσει το τηλ η κορασίδα σημαινει οτι κλείσαμε το ραντεβού...η μετα ξεκιναει ο γολγοθάς να την βρουμε στο κινητο?ξανθουλα καλησπερααααα!
Καληςπερα..!Δλδ αδερφια αν μας δωσει το τηλ η κορασίδα σημαινει οτι κλείσαμε το ραντεβού...η μετα ξεκιναει ο γολγοθάς να την βρουμε στο κινητο?ξανθουλα καλησπερααααα!
Δηλαδη η γεννηση Του Χριστού ηταν το 2011...?εχω να παω με καλ γκερλ προ χριστου 4-5 χρονια και τωρα που αποφασισα να δοκιμασω αυτη δεν μου το δινει. δεν μπορω να καταλαβω το λογο
Δηλαδη η γεννηση Του Χριστού ηταν το 2011...?
Γραφε ποσταρισματα να γινουν τετραψηφιος αριθμος και ολα θα αλλαξουνΕίμαι ακόμα level 0... Ουτε μηνυμα ουτεβτηλεφωνο... Οπως με Ναγια κλπ κλπ... Θα ανακεφαλαιωπηθουν οι τραπεζες κι εγω ακομα θα περιμενω !!!!! Χαχαχαχαχαχα