alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Καλησπερα τύπε.Πόσα;;; Χαχαχαχαχαχαχς
Την καλησπερά μου πάντως
Ξερω τι λεω.
Καλησπερα τύπε.Πόσα;;; Χαχαχαχαχαχαχς
Την καλησπερά μου πάντως
τριψήφιο δεν κάνει.. κάνα άλλο κολπάκι υπάρχει?..πλάκα κάνω δεν βλέπω να δινει τηλ ..έχει φτιάξει δυνατό πελατολογιο πλέον και πάει στα σίγουρα νομίζω..Γραφε ποσταρισματα να γινουν τετραψηφιος αριθμος και ολα θα αλλαξουν
η ελπίδα κρατάει τον άνθρωπο ζωντανό ....
Δεν έχει να λέει πάντως.Γραφε ποσταρισματα να γινουν τετραψηφιος αριθμος και ολα θα αλλαξουν
Δεν έχει να λέει πάντως.
Κι εγώ όταν 1000αρησα έλαβα μνμ με τον αριθμό. Σεβαστό!
Γι αυτό κι αποφάσισα όταν φτάσω 5000 να τηλεφωνήσω
αργήσαμε φίλε ..αυτές πρέπει στην αρχή με το που βγαίνουνε τώρα δύσκολαΚι εγώ μια από τα ίδια φιλαράκι.. ούτε Βαλέρια, ούτε Νάγια... με το πουλί στο χέρι θα μείνουμε φαίνεται!!! χαχαχα
Ετσι φαίνεται...αργήσαμε φίλε ..αυτές πρέπει στην αρχή με το που βγαίνουνε τώρα δύσκολα
Ύστερα μετά από μεγάλη αποχή στο άθλημα είπα να δοκιμάσω ότι ποιο καυτό υπάρχει αυτή την εποχή στην αγορά και ως εκ θαύματος κατάφερα με το πρώτο να επικοινωνήσω από μια μέρα πριν με την εν λόγο κορασίδα. Εύκολη συνεννόηση με κάποια sms και ραντεβού την επομένη σε γνωστό hotel στην πλατ.μεταξουργειου.
Αφού έφτασα νωρίτερα έστειλα το αριθμό δωματίου στην Valerie και μπήκα στο ντους για τα δέοντα. Η κοπελιά πολύ ακριβή στην ώρα της έφτασε και ένα 10 λεπτό νωρίτερα.
Κομψότατη ντυμένη και πολύ ωραία χαρακτηριστικά, σώμα λεπτό μοντέλο και μετά από συστάσεις εκατέρωθεν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα αμέσως άναψε ένα τσιγάρο ( πρώτο φάουλ ). Εν συνεχεία και για ένα πεντάλεπτο μπλα-μπλα για να σπάσει ο πάγος χωρίς να μπορώ να κρατηθώ άλλο κάνω επίθεση κατά μέτωπο και έρχεται το δεύτερο φάουλ όταν ζήτησε από πριν το δωράκι της. Φαντάσου αν και είχε λάβει μέσω face book καλές συστάσεις για μένα από κοινό φίλο για να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Και ξεκινά ο αγώνας από έμενα με πολύ καλή περιποίηση αλλά από φιλία τίποτα μόνο επιφανειακά και χωρίς γλωσσο φιλία ( τρίτο φάουλ ). Μετά από αρκετές εναλλαγές στάσεων ήρθε η πρώτη κατάθεση μέσα της.
Ντουζ εκατέρωθεν λίγο μπλα μπλα ,τσιγαράκι και δωστου να ασχολείται με το κινητό της με μηνύματα μέσω viber και face book ( τέταρτο ξενέρωνα ) και αφού την παροτρύνω για τον δεύτερο γύρο περνώ την εξής ατάκα μα αφού δεν είναι σηκωμένο το εργαλείο πως θα κάνουμε …..Παγωτό εγώ έμεινα, ωραία κάνε και εσύ μια προσπάθεια παρτον έτσι όπως πρέπει. Και αρχίζει μια πίπα από της ποιο χάλια που μου έχουν κάνει ( αεροπιπα ) Και μετά από ένα τρίλεπτο χωρίς πάθος πώς να αναστηθεί το εργαλείο και σηκώνετε και πάει να κάνει ντουζ. Τέλος αγώνος σφύριγμα λήξεις. Ακριβώς μετά από 45 λεπτά χωρίς καμία ενοχή ντύνετε λέει καληνύχτα και φεύγει. Απ’ ότι κατάλαβα μέσω των μηνυμάτων κανόνιζε άλλο ραντεβού. Δυστυχώς τόσο ωραία κοπέλα αλλά μάπα το καρπούζι και κλαίω ακόμη τα λεφτά μου..
Αυτά από μένα ελπίζω στο μέλλον να μην έχω παρόμοιο συνάντηση. Κόκκινη κάρτα και αποβολή
Τι σχεση εχουν οι ερωτες; Τι σημαινει η εκφραση "μαπα το καρπουζι" ξερεις;ηρθε την γαμησες εφυγε ...το μαπα το καρπουζι που κολλαει στην κριτικη σου ? επειδή δε σου πουλησε ερωτες ?
Το θαυμα της παναγιας δεν το βλεπω ρε φιλε.Ύστερα μετά από μεγάλη αποχή στο άθλημα είπα να δοκιμάσω ότι ποιο καυτό υπάρχει αυτή την εποχή στην αγορά και ως εκ θαύματος κατάφερα με το πρώτο να επικοινωνήσω από μια μέρα πριν με την εν λόγο κορασίδα. Εύκολη συνεννόηση με κάποια sms και ραντεβού την επομένη σε γνωστό hotel στην πλατ.μεταξουργειου.
Αφού έφτασα νωρίτερα έστειλα το αριθμό δωματίου στην Valerie και μπήκα στο ντους για τα δέοντα. Η κοπελιά πολύ ακριβή στην ώρα της έφτασε και ένα 10 λεπτό νωρίτερα.
Κομψότατη ντυμένη και πολύ ωραία χαρακτηριστικά, σώμα λεπτό μοντέλο και μετά από συστάσεις εκατέρωθεν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα αμέσως άναψε ένα τσιγάρο ( πρώτο φάουλ ). Εν συνεχεία και για ένα πεντάλεπτο μπλα-μπλα για να σπάσει ο πάγος χωρίς να μπορώ να κρατηθώ άλλο κάνω επίθεση κατά μέτωπο και έρχεται το δεύτερο φάουλ όταν ζήτησε από πριν το δωράκι της. Φαντάσου αν και είχε λάβει μέσω face book καλές συστάσεις για μένα από κοινό φίλο για να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Και ξεκινά ο αγώνας από έμενα με πολύ καλή περιποίηση αλλά από φιλία τίποτα μόνο επιφανειακά και χωρίς γλωσσο φιλία ( τρίτο φάουλ ). Μετά από αρκετές εναλλαγές στάσεων ήρθε η πρώτη κατάθεση μέσα της.
Ντουζ εκατέρωθεν λίγο μπλα μπλα ,τσιγαράκι και δωστου να ασχολείται με το κινητό της με μηνύματα μέσω viber και face book ( τέταρτο ξενέρωνα ) και αφού την παροτρύνω για τον δεύτερο γύρο περνώ την εξής ατάκα μα αφού δεν είναι σηκωμένο το εργαλείο πως θα κάνουμε …..Παγωτό εγώ έμεινα, ωραία κάνε και εσύ μια προσπάθεια παρτον έτσι όπως πρέπει. Και αρχίζει μια πίπα από της ποιο χάλια που μου έχουν κάνει ( αεροπιπα ) Και μετά από ένα τρίλεπτο χωρίς πάθος πώς να αναστηθεί το εργαλείο και σηκώνετε και πάει να κάνει ντουζ. Τέλος αγώνος σφύριγμα λήξεις. Ακριβώς μετά από 45 λεπτά χωρίς καμία ενοχή ντύνετε λέει καληνύχτα και φεύγει. Απ’ ότι κατάλαβα μέσω των μηνυμάτων κανόνιζε άλλο ραντεβού. Δυστυχώς τόσο ωραία κοπέλα αλλά μάπα το καρπούζι και κλαίω ακόμη τα λεφτά μου..
Αυτά από μένα ελπίζω στο μέλλον να μην έχω παρόμοιο συνάντηση. Κόκκινη κάρτα και αποβολή
ο γιαλός είναι στραβός, εμείς σωστά αρμενίζουμεΎστερα μετά από μεγάλη αποχή στο άθλημα είπα να δοκιμάσω ότι ποιο καυτό υπάρχει αυτή την εποχή στην αγορά και ως εκ θαύματος κατάφερα με το πρώτο να επικοινωνήσω από μια μέρα πριν με την εν λόγο κορασίδα. Εύκολη συνεννόηση με κάποια sms και ραντεβού την επομένη σε γνωστό hotel στην πλατ.μεταξουργειου.
ο τυπος εχει απολυτα δικιο...το συγκεκριμενο μαϊμουνι δεν ξερει απλα να γαμιεται. Για αγαπουληδες ειναι μια χαρα...Εγω για παραδειγμα ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της. Αλλη μεγαλοβαθμολογημενη αυτη...Τι σχεση εχουν οι ερωτες; Τι σημαινει η εκφραση "μαπα το καρπουζι" ξερεις;