steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Τυρκουαζ...καυλομαγιο..
Σωστο και αυτο !!!
Τυρκουαζ...καυλομαγιο..
σορρυ
εχω αχρωματοψια
Την καλημερα μουΣωστο και αυτο !!!
ελα ρε φιλε jimy δεν εχει σημασια το εξω .....το απο μεσα εχει !!! χαχαχα !!!
και την δικια μουΤην καλημερα μου
οι ποιητές καταλαβαίνονται, εγώ αδυνατώ να τους καταλάβω
για όποιον ξέρει τι εστί Βαλέρια και για όποιον θέλει να μάθει
ας διαβάσει NITRO και ας δει εδώ
Πρέπει να έχεις 5+ μηνύματα για να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα των p.m. Και καλή επιτυχίαΕίμαι νέος στο site ως μέλος αλλά το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφερόν.... Πως γραφει κάππιος pm ? Valeria can you message me? Thank you baby!
Όπως λένε παλαιότεροι με εκπληκτική πέννα γραφής πάω για το τζοκερ. Αναφέρομαι στους κ.κ. Yorkie και Nick Trive και πολλούς ακόμα που δεν αναφέρω για συντομία μηνύματος
Πρέπει να έχεις 5+ μηνύματα για να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα των p.m. Και καλή επιτυχία
Ε πειτε το ...ψαχνω και εγω να στειλω μνμ..και δεν ξερω πως...μαμωτη...ποιος να μας στειλει 5+?οποιος ναναι..?
μυνηματα εδω στο φορουμ αρχηγε... οχι προσωπικα μυνηματα
Την καλημερα μου
Okξεκιναω και εγω το εργο μου!μυνηματα εδω στο φορουμ αρχηγε... οχι προσωπικα μυνηματα
Χαχαχααχ... κοιτα χαρα για να παρει το ηαρει το τηλ της Valerias... χαχαχα....Αξιζει να του το δωσουμε ρε παιδια....!!!!!!!Okξεκιναω και εγω το εργο μου!
Ειχα παρόμοια γκομενα μουνι και δεν ηξερε να γαμιεται ε πουστη μου..πίπα σαν παρθένα..το εχω άχτι ξανθό μουνι..που θα παει και μετα... !!Χαχαχααχ... κοιτα χαρα για να παρει το ηαρει το τηλ της Valerias... χαχαχα....Αξιζει να του το δωσουμε ρε παιδια....!!!!!!!
Χαχαχααχ... κοιτα χαρα για να παρει το ηαρει το τηλ της Valerias... χαχαχα....Αξιζει να του το δωσουμε ρε παιδια....!!!!!!!