knl
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
valeria your phone again on pm ;) ;) ;)Thanks for beautiful comments!!!
valeria your phone again on pm ;) ;) ;)Thanks for beautiful comments!!!
Στη Νάξο τις τράβηξαβρε βρε βρεεεεεεεεεεε.........
αγιο προκοποιο?..χεχεχεχ!!!Στη Νάξο τις τράβηξα
Στη Νάξο τις τράβηξα
Τυποι από που είναι η valeria?
Εσύ από που την κόβεις τύπε, να δούμε αν είσαι φυσιογνωμιστής.
δεν την εχω δει ρε φιλε. Ένα κωλο που βλεπω στις φωτο δεν μου μοιαζει ρουμανικος
κωλογνωμιστης γιατρε μου?Είδες που είσαι καλός φυσιογνωμιστής στους κώλους;
Δεν είναι Ρουμάνα λοιπόν...
Είδες που είσαι καλός φυσιογνωμιστής στους κώλους;
Δεν είναι Ρουμάνα λοιπόν...
Δεν πρόκειται να το μάθεις, αλλά και να το μάθεις θα φας άκυρο. Πρέπει να έχεις πολλά αστεράκια για να κανονίσεις μαζί της!!!!ρε πεδία τηλέφωνο να δοκιμασω και εγώ καλύτερα αργά παρά ποτε,
Δεν πρόκειται να το μάθεις, αλλά και να το μάθεις θα φας άκυρο. Πρέπει να έχεις πολλά αστεράκια για να κανονίσεις μαζί της!!!!
Καλημέρα Captain, Πάντα είμαι ευγενικός και δεν προσβάλλω κανένα ιδίως αν δεν γνωριζόμαστε. Έφαγα πόρτα γιατί είμαι "μικρό ακκάου". Θα το καταλάβαινα αν ήταν για θέμα υγιεινής, καθαριότητας (που δεν παίζει κάτι τέτοιο, λόγω δουλειάς τακτικές ιατρικές εξετάσεις) ή αν δεν της άρεσαν τα μούτρα μου. Όμως να ξημεροβραδιάζομαι στο σάιτ για να γίνω μεγάλο ακκάου ώστε να κλείσει ραντεβού μαζί μου? Δεν είναι και τόσο επαγγελματικό...πιστεψε με καμια σχεση τ αστερια...ολες οι πορτες ανοιγουν με ευγενεια και υπομονη...
μερες!
Καλημέρα Captain, Πάντα είμαι ευγενικός και δεν προσβάλλω κανένα ιδίως αν δεν γνωριζόμαστε. Έφαγα πόρτα γιατί είμαι "μικρό ακκάου". Θα το καταλάβαινα αν ήταν για θέμα υγιεινής, καθαριότητας (που δεν παίζει κάτι τέτοιο, λόγω δουλειάς τακτικές ιατρικές εξετάσεις) ή αν δεν της άρεσαν τα μούτρα μου. Όμως να ξημεροβραδιάζομαι στο σάιτ για να γίνω μεγάλο ακκάου ώστε να κλείσει ραντεβού μαζί μου? Δεν είναι και τόσο επαγγελματικό...