Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
θα γουσταρες και εσυ να εγραφες (την έχεις υμνήσει) αυτα που σε πρόλαβα τυπάκο ?μπεστ αγαπουλοπιρφορο λα'ι'ν εβερ!
θα γουσταρες και εσυ να εγραφες (την έχεις υμνήσει) αυτα που σε πρόλαβα τυπάκο ?μπεστ αγαπουλοπιρφορο λα'ι'ν εβερ!
φίλε ικανοποιησου μπροστα στον καθρεπτη σου....Γιατί του χαλάτε την φαντασίωση μερικοί κακοί άνθρωποι χαχα
βγηκες από το μπανιο σε κραζουν ακόμα οι δικοί σου να βγεις, γτ εχεις κανει ουρά ???????????
θα γουσταρες και εσυ να εγραφες (την έχεις υμνήσει) αυτα που σε πρόλαβα τυπάκο ?
μη ξεχνας συναγωνιστη οτι καποιοι πρεπει να πληρωσουν για να ζησουν καταστασεις..Απελπισία μαζί με ποτό και λοιπά σκληρά και μαλακά ναρκωτικά είναι η έμπνευση όλου του παραπάνω ακατανόητου ποιήματος οδή στο πληρωμένο μουνί
όσο περισσότερο γνωρίζεις αυτό το πλάσμα, τόσο ποιο πολύ συνειδητοποιεις (Ότι δεν θα ξαναγαμήσεις στην ζωή σου από εδώ και πέρα χωρίς να πληρώσεις)
Υπάρχουν άγγελοι γύρω μας (Πάνω από δυο χρόνια ξερασίας)
Σε ευχαριστώ μωρό που σε γνώρισα (Η απόλυτη απελπισία από τις γυναίκες στην ζωή)
Με κρατάς μακρυά από τα πιθανά λάθη που θέλω να κάνω (Αυτοκτονία ή βιασμός ??)
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ δίπλα σου (Την αγάπησε ,,, τέρμα χαχα )
Να σου μοιάσω (Να γίνεις δηλαδή πουτάνα και να γαμιέσαι με με ένα στρατό από τους πιο άσχημους άντρες στην Ελλάδα και να σε εκμεταλεύονται οι τοπικοί νταβατζήδες δηλαδή ?? χαχα )
Αλλά δε νομίζω να τα καταφέρω όπως εσύ (Αν συνηθίσεις όλες τις πιθανές παραλλαγές του σπέρματος μπορεί και να τα καταφέρεις)
Take Care Babe (Kisses .. Mouts Mouts)
Απορώ τι να σκέφτονται όλες αυτές οι ξένες παλιοπούτανες που τις είχαν για τις σφαλιάρες οι Σλάβοι/Αλβανοί στις χώρες τους βλέποντας την ερωτική απελπισία του μέσου Έλληνα...
Ξυδής Ν.Τι μαλάκας ήμουν ??
Ρε τύπε, τα ρέστα ψάχνεις τώρα; Λέμε η κοπέλα είναι καλή στην δουλειά της, τελεία και παύλα!
Τώρα αν ήθελε να της κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση και κάποιος άλλος θα της την είχε ήδη κάνει, μόνο εσύ την έκανες όμως κι έγινες ρεζίλι βέβαια.
Οπότε σταμάτα να εκτίθεσαι άλλο, αρκετά έχεις εκτεθεί...
αμα ποτε καταφερεις να κανεις το 1/4 από αυτα που εχω κανει στη ζωή μου και να μην κινδυνεψεις , ελα να μου πεις ποιος ειναι ο αγαπουλας ξερολακο....Απελπισία μαζί με ποτό και λοιπά σκληρά και μαλακά ναρκωτικά είναι η έμπνευση όλου του παραπάνω ακατανόητου ποιήματος οδή στο πληρωμένο μουνί
όσο περισσότερο γνωρίζεις αυτό το πλάσμα, τόσο ποιο πολύ συνειδητοποιεις (Ότι δεν θα ξαναγαμήσεις στην ζωή σου από εδώ και πέρα χωρίς να πληρώσεις)
Υπάρχουν άγγελοι γύρω μας (Πάνω από δυο χρόνια ξερασίας)
Σε ευχαριστώ μωρό που σε γνώρισα (Η απόλυτη απελπισία από τις γυναίκες στην ζωή)
Με κρατάς μακρυά από τα πιθανά λάθη που θέλω να κάνω (Αυτοκτονία ή βιασμός ??)
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ δίπλα σου (Την αγάπησε ,,, τέρμα χαχα )
Να σου μοιάσω (Να γίνεις δηλαδή πουτάνα και να γαμιέσαι με με ένα στρατό από τους πιο άσχημους άντρες στην Ελλάδα και να σε εκμεταλεύονται οι τοπικοί νταβατζήδες δηλαδή ?? χαχα )
Αλλά δε νομίζω να τα καταφέρω όπως εσύ (Αν συνηθίσεις όλες τις πιθανές παραλλαγές του σπέρματος μπορεί και να τα καταφέρεις)
Take Care Babe (Kisses .. Mouts Mouts)
Απορώ τι να σκέφτονται όλες αυτές οι ξένες παλιοπούτανες που τις είχαν για τις σφαλιάρες οι Σλάβοι/Αλβανοί στις χώρες τους βλέποντας την ερωτική απελπισία του μέσου Έλληνα...
Ξυδής Ν.Τι μαλάκας ήμουν ??
ΗΜΑΡΤΟΝ, δεν μπορεις να γραψεις την γνωμη σου σε αυτό το σαιτ, κα ινα σου βγαινουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΟΙ να σου πούνε τη λαλακία τους.....
πηγαιντε ρε τυπακιδες στη τουαλετα σας μη σας δει η μαμα σας ή η ελαφοκενταρη γυναικα σας , που ηδονίζεσται με αυτα που σας γραφουν σε κριτικές.....
νομίζεται ότι μπορειτε να προσβαλεται κατι το οποιο εσεις δεν ειστε ΙΚΑΝΟΙ να δειτε?
ρε αιιιιιιιιιιιιι στο @#@$@#$%@#$ πρωινιατικα.... ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ πουθεναδες
αμα ποτε καταφερεις να κανεις το 1/4 από αυτα που εχω κανει στη ζωή μου και να μην κινδυνεψεις , ελα να μου πεις ποιος ειναι ο αγαπουλας ξερολακο....
εισαι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ να με συμβουλέψεις τυπάκι
πρωτα από όλα ... τυπος είσαι εσυ..... εγω έχω ΟΝΟΜΑΡε τύπε, τα ρέστα ψάχνεις τώρα; Λέμε η κοπέλα είναι καλή στην δουλειά της, τελεία και παύλα!
Τώρα αν ήθελε να της κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση και κάποιος άλλος θα της την είχε ήδη κάνει, μόνο εσύ την έκανες όμως κι έγινες ρεζίλι βέβαια.
Οπότε σταμάτα να εκτίθεσαι άλλο, αρκετά έχεις εκτεθεί...
αγαπητε του πληκτρολογιου, είσαι ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ για να μου την πεις.....Το πιο επικίνδυνο που έκανες στην ζωή σου ήταν μια φορά που είχες μπει στο μετρό και δεν χτύπησες εισιτήριο
Τι να σε συμβουλέψει κανείς ?? Είναι πολύ αργά ... αφού βγήκες και έκανες δημόσια ερωτική εξομολόγηση σε πουτάνα που γράφει τα άπειρα χιλιόμετρα κάθε μέρα ... Είσαι άξιος της τύχης σου ...
καλα εσυ είσαι ο Κος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και πολύ στερημένος που προσπαθεις να μου δωσεις μαθήματα.....Δίκιο έχεις τύπε μόνο εσύ είσαι ικανός να διακρίνεις το μεγαλείο ψυχής των εκδιδομένων κορασίδων, εμείς είμαστε χοντράνθρωποι.
Επί πλέον ΟΛΟΙ οι άλλοι είμαστε και μαλάκες, μόνο εσύ είσαι εν τάξει! Σαν πόσο λογικό σου φαίνεται αυτό δηλαδή; Τέλος πάντων...
Valeria hi.
I'm virgin I'm 17 years old and I have my birthday next week. I want you to teach me everything about sex. It is your duty to the society to help young people become better gamiades.
Will you send me your phone please ?
I can't write you many things because my parents don't permitt me to have access in the site and I'm using my father's account.
Thank you in advance.
Your father is a member here?
Tell us his nick
σε ευχαριστω για αυτό που έγραψες, είσαι ο μόνος που είπες κατι καλό κ δεν χλευασες...Ρε τύπε σε είχα πάρει με το καλό μπας και το καταλάβεις, αλλά φαίνεται πως άδικα πήγε ο κόπος μου!
Λοιπόν για να το τελειώνουμε κατάλαβέ το πως δεν βρέχει, σε φτύνουν!
Ξέρω και την απάντησή σου! "Όλοι εσείς που....δεν είσαστε άξιοι..."
Από εμένα τέλος και παρατράβηξε το αστείο, τραγούδα μόνος σου πλέον...
ρε φίλε χλευαζουν γιατί είναι στερημενοι...φίλε constan καλησπέρα, όταν γράφεις το οτιδήποτε σε Φόρουμ που συμμετέχουν πολλοί πρέπει να δέχεσαι την καλοπροαίρετη αλλά και την καλοπροαίρετη κριτική στα λεγόμενα σου. Πολλοί είναι εκείνοι που δυστυχώς χλευάζουν με τις αδυναμίες και τα γραφόμενα των άλλων μήπως αυτοί είναι ένα μηδενικό. Και τέλος φίλε μου υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα κρατάμε για τον εαυτό μας δε νομίζεις?
Φιλαρακι γραψε τους ολους στα αρχιδια σου!! Πες αυτο που θελεις και μην δινεις σημασια σε κανεναν!!ΗΜΑΡΤΟΝ, δεν μπορεις να γραψεις την γνωμη σου σε αυτό το σαιτ, κα ινα σου βγαινουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΟΙ να σου πούνε τη λαλακία τους.....
πηγαιντε ρε τυπακιδες στη τουαλετα σας μη σας δει η μαμα σας ή η ελαφοκενταρη γυναικα σας , που ηδονίζεσται με αυτα που σας γραφουν σε κριτικές.....
νομίζεται ότι μπορειτε να προσβαλεται κατι το οποιο εσεις δεν ειστε ΙΚΑΝΟΙ να δειτε?
ρε αιιιιιιιιιιιιι στο @#@$@#$%@#$ πρωινιατικα.... ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ πουθεναδες