fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.226
- Πόντοι
- 456
δεν βλέπω φως μάλλον πρέπει να στρέψω τα βέλη μου αλλου
εισαι σωστος παικτηΚυνηγός βέβαια είναι αυτός που πηδάει την όποια κοπέλα τζάμπα.
Αυτός που πληρώνει λέγεται πελάτης! Ψιλά γράμματα...
Κυνηγός βέβαια είναι αυτός που πηδάει την όποια κοπέλα τζάμπα.
αυτος που γαμαει κοπελα που αλλοι τη πληρωνουν για να τη γαμησουν πως λεγεται γιατρε μου....?Κυνηγός βέβαια είναι αυτός που πηδάει την όποια κοπέλα τζάμπα.
αυτος που γαμαει κοπελα που αλλοι τη πληρωνουν για να τη γαμησουν πως λεγεται γιατρε μου....?
αυτος που γαμαει κοπελα που αλλοι τη πληρωνουν για να τη γαμησουν πως λεγεται γιατρε μου....?
Γκόμενος παντρεμένης.αυτος που γαμαει κοπελα που αλλοι τη πληρωνουν για να τη γαμησουν πως λεγεται γιατρε μου....?
Tυπε εσυ ησουν μαζι της 10 με 11;VALERIA the best and fuck the REST
φιλε η κοπελα εχει ζητησει να μην δινουμε το τηλ της και δεν βλεπω κριτικηκαλησπερα μαγκες εχω συναντησει την βαλερια εχω γραψει και κριτικη αλλα εχασα τον αριθμο της επειδη αλλαξα σθσκευη οποιος μπορει να μουτο στειλει ευχαριστω
Προκόπη μικτά?
Δεν πείθεις..
Ρώτα την πουτάνα την μάνα σου, που από τις αμέτρητες ψωλές, έγινε λογίστρια!
Φίλε μου δε σου φταίνε σε τίποτα οι μανάδες που τις βρίζεις, δε ξέρω τι σου έχουν κάνει τα μέλη αυτά, αλλά δε αξίζουν τέτοιας συμπεριφοράς με κανένα τρόπο. Τον στοιχειώδη σεβασμό στα μέλη του forum επιβάλετε ότι και να σου έχουν κάνει.Το ίδιο μου είπε και η μάνα σου, μέχρι που της τον κάρφωσα στον κώλο!
Εδώ χρειζεται εισαγγελικος Admin και κρυο μπανιο μεχρι πνιγμου.Φίλε μου δε σου φταίνε σε τίποτα οι μανάδες που τις βρίζεις, δε ξέρω τι σου έχουν κάνει τα μέλη αυτά, αλλά δε αξίζουν τέτοιας συμπεριφοράς με κανένα τρόπο. Τον στοιχειώδη σεβασμό στα μέλη του forum επιβάλετε ότι και να σου έχουν κάνει.