Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
hallelujah!!!!!!!!!!
για να γαμησεις το κωλαρακι της βαλεριας θες τωρα 4 μερες στα ΑΤΜ χααχαχαχαχ
hallelujah!!!!!!!!!!
για να γαμησεις το κωλαρακι της βαλεριας θες τωρα 4 μερες στα ΑΤΜ χααχαχαχαχ
Φιλε μου γιατι σου κολλαει ο corega ? Ζηλευει που δεν μπορει ?hallelujah!!!!!!!!!!
Το μωρό βάζει κάτω τον arnold schwarzenegger και sylvester stallone μαζι στα νιάτα τους, οπότε φαντάζεσαι τα δόντια του corega σε ποιον όροφο θα έφτανανΦιλε μου γιατι σου κολλαει ο corega ? Ζηλευει που δεν μπορει ?
Μα εχει δοντια το Θειο ? Εχει και προστατη. Αστα . ΧεσταΤο μωρό βάζει κάτω τον arnold schwarzenegger και sylvester stallone μαζι στα νιάτα τους, οπότε φαντάζεσαι τα δόντια του corega σε ποιον όροφο θα έφταναν
Εγω εκλεισα ευκολα απο την 1η στιγμη -το περασμενο καλοκαιρι- σπιτι μου, τωρα ειναι αληθεια οτι εχει γινει δυσκολη για τουςΤι δύσκολη γκόμενα ρε παιδί μου. Της είχα στείλει να κανονίσουμε σπίτι μου και μου είπε ότι δεν πηγαίνει σε σπίτια άγνωστων πελατών. Της πρότεινα μετά από καιρό να πάμε στο ξενοδοχείο το Inoh και δεν της άρεσε το συγκεκριμένο... Αντιπρότεινα το Lito και σταμάτησε να μου απαντάει... Πρώτη φορά και θέλει δωμάτιο στον Πρίαμο δηλαδή. :S
Ευχαριστώ για τα pm παιδιά.
Ε καλα, δεν σου ζητησε και τον ουρανό με τ' αστρα.Πρώτη φορά και θέλει δωμάτιο στον Πρίαμο δηλαδή. :S
Είναι μακριά μου τύπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι τόσο ιδιότροπη με τα ξενοδοχεία.Ε καλα, δεν σου ζητησε και τον ουρανό με τ' αστρα.
Πολλές δεν θελουν να κάνουν μεγαλες αποστασεις για να μην χανουν χρονο απο τα ραντεβου με τις μετακινησεις.Είναι μακριά μου τύπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι τόσο ιδιότροπη με τα ξενοδοχεία.
δεν είναι θέμα απόστασης, από εκεί που μένει μην σου πω ότι το Οινόη είναι πιο κοντά, κάτι άλλο δεν θα της αρέσει εκεί.Πολλές δεν θελουν να κάνουν μεγαλες αποστασεις για να μην χανουν χρονο απο τα ραντεβου με τις μετακινησεις.
και το τηλεφωνο να αποκτησετε μερικοι με πμ δεν εχετε και πολλες πιθανοτητες για ραντεβου παντως...ευχομαι καλη τυχη!
φίλε μην ακούς κανένα άκουσε το ένστικτο σου, άκουσε το ένστικτο του κυνηγούγιατι το λες αυτο ?
γιατι αυτη είναι η αλήθειαγιατι το λες αυτο ?