Φιλε Χαρη θα ηθελα πολυ να μαθω τι εκανες τελικα με το θεμα σου.. Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα που με ταλαιπωρει επι μηνες!
Ολα ξεκινησαν απο μια ασχετη επεμβαση που εκανα και ετσι ο γιατρος μου εδωσε ισχυρη αντιβιωση στο νοσοκομειο και επειτα 10 μερες στο σπιτι claricid. 5 μερες μετα την εγχειρηση ανακαλυψα μικρες αναγλυφες κοκκινιλες στη βαλανο σε μεγεθος φακης και ειχαν και ελαχιστα ασπρα σαν κεφαλακια απο πανω, πολυ μικροσκοπιικα. Πηγα σε δερματολογο χεσμενος κανονικα (γιατι δεν ειχα ποτε τιποτα ξανα) και μου ειπε οτι ειναι βαλανοποσθιτιδα και θα περασει με μια κρεμα. Μου εδωσε travogen και μου ειπε να τη βαζω καθε βραδυ και να πλενομαι μονο με νερο 2 φορες τη μερα. Την εβαλα, ξεφλουδισε η βαλανος και η ποσθη και περασε. Μετα απο 4-5 μερες τραβηξα μια μαλακια και μετα απο αλλες 10 μερες ξαναβγηκαν. Πηγα στο γιατρο παλι μου ειπε να την ξαναβαλω οπως και εκανα. Οι μεγαλες κοκκινιλες εφυγαν ομως η βαλανος ειχε μια γενικοτερη κοκκινιλα και φαινοντουσαν πολυ οι φλεβιτσες της. Μου εδωσε μια επανορθωτικη κρεμα να βαζω οπως και εκανα αλλα παπαρια. Αφου ξαναπηγα απο εκει μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και θα φυγει, κατι που δεν εγινε ποτε.
Παω στο Συγγρο οπου εκει η δερματολογος βλεπει κατευθειαν το προβλημα και μου δινει μια αλοιφη daktodor (με υδροκορτιζονη) και φυσικο ορο με κομπρεσες για πεολουτρα. Το κανω κι αυτο για 10 μερες, τραβαει ενα βαρβατο ξεφλουδισμα και φευγει. Μετα απο κανα μηνα παλι τα ιδια. Στο μεταξυ εγω την παλευω χωρις μαλακια 15 μερες. Μετα με πιανουν τα διαολια μου, τι να κανω! Βλεπω μεχρι και τις παχουλες στο δρομο για μαναρια!
Καταρχας να πω οτι οταν ειχα στυση γινοταν σαν πατζαρι η βαλανος, χωρις ομως να εχει τιποτα κοκκινιλες οπως παλια κτλ. Μετα απο κανα 10ημερο με μαλακιες ενδιαμεσα, παλι τα ιδια. Παω παλι σ'αυτην στο Συγγρο, μου δινει μια αλλη αλοιφη, daktarin και παλι τις κομπρεσες καθως και ενα σαπουνι(χωρις σαπουνι) για καθαρισμο. Τη βαζω κι αυτη για 14 μερες πλεον, δεν τραβαω για ενα μηνα και περιμενω. Ολα καλα εδειχναν. Ομως παλι οταν ειχα στυση γινοταν σαν πατζαρι και συνερχοταν μετα απο 2-3 ωρες..
Στο μεταξυ ανακαλυψα ενα αλλο τοπικ εδω μεσα που ελεγε ενας φιλτατος για ταλκ η οποια κατακρατει την υγρασια και εμποδιζει την αναπτυξη της βαλανοποσθιτιδας. Το δοκιμασα για κανα μηνα και δεν ειχα προβλημα εκτος απο το εντονο κοκκινισμα κτλ.. Επισης αν αυτο το σαπουνι το αφησω για κανα 2λεπτο πανω, νιωθω ενα μικρο σαν καψιμο..
Ως τοτε δεν ειχα γαμησει απο το περιστατικο.. Εδωσα μια ωραια πιπα (οχι σε πουτανα) και ολα φανηκαν καλως.. Παω αλλη μια στο Συγγρο για να πω για το εντονο κοκκινισμα πλεον.. Με βλεπει ενας αλλος γιατρος και λεει δεν εχεις τιποτα και βαζε αυτη την κρεμα οταν κοκκινιζει (μου εδωσε μια αλλη αναπλαστικη). Στο μεταξυ δεν μπορουσα να τους δειξω τι εννοω κοκκινισμα γιατι δεν μπορω να εχω στυση με 3-4 γιατρους εκει μεσα..! Απλα φαινεται ολο το δικτυο των φλεβων στη βαλανο..
Εκτοτε περσαν 3 μηνες και δεν ειχα παλι θεμα με κοκκινα εξανθηματα κτλ, αλλα η συνολικη κοκκινιλα ηταν εκει.. Οταν γαμησα δε (με καποτα) εμεινε για ολο το βραδυ η κοκκινιλα.. Μετα απο αυτο παλι ξεφλουδισε αιφνιδιως η βαλανος αλλα δεν εγινε τιποτα αλλο..
Και τωρα την προηγουμενη βδομαδα 2 μερες μετα το 4ο μπανιο στη θαλασσα βγηκε ενα μικρο κοκκινο εξανθημα και εφυγε σε 3 μερες. 5ο μπανιο στη θαλασσα Κυριακη και ξυπναω Τριτη πρωι παω να πλυθω και βλεπω εξανθημα 1 ποντο και..!! Φρικη.. Εκλεισα ραντεβου με ουρολογο αυτη τη φορα για να δω τι θα μου πει.. Στο μεταξυ εβαζα την daktarin γιατι φοβομουν μην εξαπλωθει κι αλλο..
Παω σημερα στον ουρολογο κι αφου με αφηνει να πω ολη αυτην την κουραστικη ιστορια (σορρυ παιδες το ξερω), μου λεει:"Εγω ειμαι ουρολογος, δεν μπορω να επεμβω.." Του λεω μα ειδα οτι ειναι και θεμα των ουρολογων και ειπα να το συζητησω με καποιον που ισως εχει διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα. Και μου λεει: "Εγω μπορω να επεμβω μονο αν εχεις θεμα με φιμωση αλλα θα το ειχαν δει οι δερματολογοι οποτε δεν μπορω να σε εξετασω."
Τι να πω ρε παιδες.. Τη Δευτερα εχω ραντεβου με ακομα εναν.. Ειμαι απεγνωσμενος, πανε 9 μηνες πλεον απο τοτε που αρχισε αυτη η ιστορια και δεν ξερω τι να κανω.. Φοβαμαι να ξεκινησω σχεση, φοβαμαι να πλησιασω κοπελα γιατι αμα βγαινει συνεχεια αυτη η μαλακια τι θα της πω μετα? Θα με περασει για κανα βρωμιλο.. Να πω οτι πλεονμαι τουλαχιστον 2 φορες τη μερα με αυτο το ειδικο σαπουνι και το στεγνωνω καλα με χαρτι μετα το πλυσιμο παντα..
Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει, εχω απελπιστει..