Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Σε καποιο σημειο του βιντεο,γινεται λογος σε θεραπεια με betadine...
Για δειτε
Καλησπέρα σας. Λογικά (το εύχομαι) θα έχετε αναρρώσει. Γενικά, σε θέματα τέτοιου είδους πρέπει να απευθυνόμαστε αρμοδίως, δηλαδή σε δερματολόγο, όπως ορθώς πράξατε. Γιατί το λέω? Άν κάποιος πάει λόγου χάριν σε ένα φαρμακείο και περιγράψει τα συμπτώματα (καύσο, δυσουρία), ο φαρμακοποιός, μπορεί υποψιαζόμενος ουρηθρίτιδα να χορηγήσει μια kenacomb, η οποία όμως περιέχει ισχυρότατη κορτιζόνη, με αποτέλεσμα να ενυπάρχει ο κίνδυνος ατροφίας του δέρματος γύρω από τη βάλανο, ακόμη και της ίδιας καθώς θα υποχωρήσουν στοιβάδες δέρματος. Καλή υγιεινή, (υπάρχει ένα εξαιρετικό σαπούνι στην αγορά - eva, ιδανικό για πλύσιμο της περιοχής - δεν ξεχνάμε να πλένουμε τα χέρια μας ΠΡΙΝ αλλά και μετά την ούρηση) και εφαρμογή όσων σας συμβουλεύει ο θεράπων. Άν το αίτιο αποδοθεί σε αλλεργία, θα εφαρμόσετε αλοιφή με όχι ισχυρή κορτιζόνη, ενώ αν το αίτιο αποδοθεί σε μύκητα, όπως καταλαβαίνετε θα σας χορηγηθεί αντιμυκητιασική αγωγή.Καλημέρα στους συναγωνιστές. Διαγνώστηκα τη προηγούμενη εβδομάδα με αυτή τη κωλολαμακια μάλλον λόγω κακής υγιεινής(έχω κάτι σαν φίμωση). Τέλος πάντων. Προφανώς θα απέχω απ το σεξ για όσο χρειαστεί. Όμως ξέρει κανείς τι γίνεται με τη μαλακία. Είναι καλό να αποφεύγουμε και αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. Πριν με ρωτήσετε. Δε είχα σεξουαλική επαφή χωρίς πεοφυλακτικό εδώ και 3 χρόνια άρα δύσκολα είναι ΣΜΝ
Τελικά το πρόβλημα οφειλόταν σε χρόνια φίμωση. Ευτυχώς έκανα περιτομή και όλα είναι καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως πιυ ασχοληθήκατε τόσο πολύ με την περίπτωση μουΚαλησπέρα σας. Λογικά (το εύχομαι) θα έχετε αναρρώσει. Γενικά, σε θέματα τέτοιου είδους πρέπει να απευθυνόμαστε αρμοδίως, δηλαδή σε δερματολόγο, όπως ορθώς πράξατε. Γιατί το λέω? Άν κάποιος πάει λόγου χάριν σε ένα φαρμακείο και περιγράψει τα συμπτώματα (καύσο, δυσουρία), ο φαρμακοποιός, μπορεί υποψιαζόμενος ουρηθρίτιδα να χορηγήσει μια kenacomb, η οποία όμως περιέχει ισχυρότατη κορτιζόνη, με αποτέλεσμα να ενυπάρχει ο κίνδυνος ατροφίας του δέρματος γύρω από τη βάλανο, ακόμη και της ίδιας καθώς θα υποχωρήσουν στοιβάδες δέρματος. Καλή υγιεινή, (υπάρχει ένα εξαιρετικό σαπούνι στην αγορά - eva, ιδανικό για πλύσιμο της περιοχής - δεν ξεχνάμε να πλένουμε τα χέρια μας ΠΡΙΝ αλλά και μετά την ούρηση) και εφαρμογή όσων σας συμβουλεύει ο θεράπων. Άν το αίτιο αποδοθεί σε αλλεργία, θα εφαρμόσετε αλοιφή με όχι ισχυρή κορτιζόνη, ενώ αν το αίτιο αποδοθεί σε μύκητα, όπως καταλαβαίνετε θα σας χορηγηθεί αντιμυκητιασική αγωγή.
Σχετικά με τον αυνανισμό, αυτό εξαρτάται από την αίσθηση καύσου κατά την εκσπερμάτιση που ενδεχομένως μπορεί (ή όχι) να αισθάνεσθε. Επίσης είναι σύνηθες μετά την εκσπερμάτιση να αισθανθείτε πόνο, καύσο, πρήξιμο.
Υπάρχουν και γιατροί για θέμα πάνω στο πεος....το ποίο βασικο μελος του σώματος μαςκαλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα να μάθω αν τελικά βρήκατε άκρη με αυτήν την σχεδόν μόνιμη κοκκινίλα στο ποσχη ?
Ακριβώς το ίδιο θέμα -προβλημα με το μέλος Haris1977
Aν το συγκεκριμενο μελος δει ποτε το ποστ μου θα ηθελα να μαθω τελικα τι εγινε ?
Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα φίλε βρες μια καλή κρεμούλα πολύ καθαριότητα με χλιαρό νεράκι και ένα καλό σαμπουαν ουδέτερο ph Μπεντάτιν και μόλις σου περάσει φουλ καθαριότηταΣύντροφοι έχει κανείς εμπειρία από αυτή την ασθένεια? Γιατί την έπαθα και είναι αρκετά επώδυνη...δύο εβδομάδες αποχή από το sex και έπεται συνέχεια!
Το αντιμετώπισα πριν 25 χρόνια όλο αυτό που περιγράφεις, μάλλον από το προφυλακτικό το είχα πάθει (είχα μόνιμη σχέση ΜΟΝΟ με προφυλακτικό), ήταν αρκετά επώδυνο και είχα πάει σε 2-3 γιατρούς, ένιωθα ότι δε θα πέρναγε ποτέ.Καλησπέρα φίλοι του φόρουμ
Το τελευταίο 6 μηνο έχω θέμα με βαλανιτιδα έχω αλλάξει 3 γιατρούς μια ουρολόγο και 2 δερματολόγους
Έχω πάρει κρέμες χάπια σαπούνια κορτιζονες τα πάντα και κανείς δεν μου δίνει λύση υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει-είχε παρόμοιο θέμα και βρήκε γιατρό που να του έλυσε το θέμα μένω Αθήνα όποτε κάποιος γιατρός από Αθήνα θα βόλευε είναι η αλήθεια
Εννοείς το anticort ,που είναι μη κορτιζονούχο και μιμείται τη δράση των κορτικοστεροειδών. Οκ ,είναι μια πρόταση . Ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που λέμε φυσικά ή εναλλακτικά φάρμακα και είναι μάλλον για ελαφριές περιπτώσεις.Δυστυχώς η βαλανίτιδα μπορεί να σε ταλαιπωρεί μήνες η και χρόνια και πολλές φορές οι κορτιζονούχες αλοιφές δεν βοηθάνε πάντα, οποίος θέλει ας δοκιμάσει την anticotr της frezyderm μπορείς να τι χρησιμοποιείς έως και ένα μήνα και κανει δουλειά
Φίλε μου πήγαινε σε δερματολόγο να σε δει να σου κάνει διαγνώσει πρώτα να μάθεις τι έχεις αν είσαι Αθήνα έχω να σου προτείνω μου έλυσε το πρόβλημα που έχω αναφέρει πιο πάνωΡε μαγκες έχω το τελευταίο μήνα π βγάζω στη βαλανο κάτι κοκκινα μικρά διάσπαρτα σπυρακια..ενώ έκανα μια βδομαδα χρήση travocort μετά πάλι επανήλθαν.κσι παλι απο τη σρχη... έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία σε τι οφείλεται όλο αυτό??επίσης δε εχω κανει περιτομη
Καλλιέργεια σπέρματος.Ρε μαγκες έχω το τελευταίο μήνα π βγάζω στη βαλανο κάτι κοκκινα μικρά διάσπαρτα σπυρακια..ενώ έκανα μια βδομαδα χρήση travocort μετά πάλι επανήλθαν.κσι παλι απο τη σρχη... έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία σε τι οφείλεται όλο αυτό??επίσης δε εχω κανει περιτομη