You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 517K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν εδώ και χρόνια παντρεμένοι; Πάντως του βγάζω το καπέλο, αν και τον θεωρούσα φλώρο. 12 χρόνια "γλεντούσε" τη Νόβα στα καλύτερα της και όταν ήρθε η ώρα για την κουλούρα την σούταρε.
Σωστός !!!
Μάγκας ο τύπος και αυτή δεν θα πάει χαμένη εδώ η Μπαλατσινου βρήκε στα 50 φεύγα τον Μπαλατσινο χαχαχα
Βρήκε κάποιον που έπρεπε να δείχνει ότι έχει γυναίκα όπως και ο ΕθνάρχηςΣωστός !!!
Μάγκας ο τύπος και αυτή δεν θα πάει χαμένη εδώ η Μπαλατσινου βρήκε στα 50 φεύγα τον Μπαλατσινο χαχαχα
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.235
- Πόντοι
- 24.806
Παιδιά χαλαρώστε. Γιατί τέτοια χολή ?? Ήταν ζευγάρι 12 χρόνια πριν γίνει γνωστή η Τζούλια. Χώρισαν όπως συμβαίνει με το 50% των ζευγαριών πλέον .. Ανεβάστε καμία φωτογραφία της Τζούλιας και αφήστε τα πανελίστικα. Μόνο κάτι θείες που βλέπουν την Καινούργιου και το Μουτσινά ασχολούνται με αυτά .
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Βρήκε κάποιον που έπρεπε να δείχνει ότι έχει γυναίκα όπως και ο Εθνάρχης
δλδ ?
Πάντως οι γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων και των Βαλκανίων είναι αρκετά πιο παραδοσιακές από τις δυτικοευρωπαίες. Δεν το θεωρούν νορμάλ το να κάνουν παιδί εκτός γάμου. Επίσης οι περισσότερες δε βλέπουν με καλό μάτι τις μακροχρόνιες σχέσεις, το εισπράττουν ότι ο άντρας δεν καίγεται... τώρα γιατί κάθισε 12 χρόνια με τον συγκεκριμένο είναι δικό της θέμα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
ξερογλυφομαστε φιλε, δεν μας καταλαβες?Παιδιά χαλαρώστε. Γιατί τέτοια χολή ?? Ήταν ζευγάρι 12 χρόνια πριν γίνει γνωστή η Τζούλια. Χώρισαν όπως συμβαίνει με το 50% των ζευγαριών πλέον .. Ανεβάστε καμία φωτογραφία της Τζούλιας και αφήστε τα πανελίστικα. Μόνο κάτι θείες που βλέπουν την Καινούργιου και το Μουτσινά ασχολούνται με αυτά .
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
τώρα που είναι ελεύθερο το υπερμουνο ετοιμαζουμε την χούφτα μας πολύ σχολαστικά
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
τώρα που είναι ελεύθερο το υπερμουνο ετοιμαζουμε την χούφτα μας πολύ σχολαστικά
εχει ξεκινησει τον ψωλο κυνηγητο , το λεει ειναι υπερκινητικη ...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
''Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν τελικά. «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω,-(για γαμο???)- να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».''
Ωραιος ο μαγκας.. την καταγαμισε την μουναρα τοσα χρονια... κ μολις αρχισε να τον πρηζει για γαμους κλπ... την εστειλε!!!
Αξιος!!!!
Ωραιος ο μαγκας.. την καταγαμισε την μουναρα τοσα χρονια... κ μολις αρχισε να τον πρηζει για γαμους κλπ... την εστειλε!!!
Αξιος!!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.845
- Πόντοι
- 9.931
Καταπέλτης η Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: Εγώ έφυγα! Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν
Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου μέχρι και πριν από μερικούς μήνες ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Στη συνέχεια και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος τα πράγματα άλλαξαν και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Τα πρώτα δημοσιεύματα μίλησαν για αναβολή του γάμου τους με τον Γιάννη Μάρκου μετά από λίγο να μιλάει για χωρισμό. Το πρώην κορίτσι του «τροχού της Τύχης» έλυσε τη σιωπή του και έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους.
«Ναι, έφυγα από το σπίτι. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».
Για το πότε κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν τελικά, η Τζούλια Νόβα είπε: «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».
Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».
Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου μέχρι και πριν από μερικούς μήνες ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Στη συνέχεια και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος τα πράγματα άλλαξαν και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Τα πρώτα δημοσιεύματα μίλησαν για αναβολή του γάμου τους με τον Γιάννη Μάρκου μετά από λίγο να μιλάει για χωρισμό. Το πρώην κορίτσι του «τροχού της Τύχης» έλυσε τη σιωπή του και έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους.
«Ναι, έφυγα από το σπίτι. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».
Για το πότε κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν τελικά, η Τζούλια Νόβα είπε: «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».
Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».
Charis38
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2020
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
φίλε κ γω αυτό σκέφτηκα στην αρχή αλλα μετά λέω μήπως τον γονάτισε τόσα χρόνια,και δεν ήθελε η τύπισσα προγαμιαίο συμβόλαιο,και μόλις την ψιλιαστηκε την σουτάρε;;''Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν τελικά. «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω,-(για γαμο???)- να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».''
Αξιος!!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.845
- Πόντοι
- 9.931
Σιγα ρε Τζουλια μην σε παντρευόταν μετα απο 12 χρόνια που σε ξέσκισε στην πούτσα, ασε που δεν ξέρουμε αν του στοίχισες ο κούκος αηδόνι όλα αυτά τα χρόνια.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Αυτη μόνο για γλάστρα κάνει, δεν το χει σε τίποτα αλλο,
Και στον τροχο της τυχης τρια πουλάκια,
Θα συνεχισει οπως δειχνει καριέρα στη μυκονο και θα λαμβάνει προσκλησεις για μινι κρουαζιερες στα κότερα,
Την έφτασε 35 χρονων ο παιχτης και τώρα τον πούλο, βέβαια όλα αυτα τα χρόνια σουλατσαριζε τα καλοκαιρια στη μυκονο με μαγιω .
Παραμένει υπέρμουνο
Θα συνεχισει οπως δειχνει καριέρα στη μυκονο και θα λαμβάνει προσκλησεις για μινι κρουαζιερες στα κότερα,
Την έφτασε 35 χρονων ο παιχτης και τώρα τον πούλο, βέβαια όλα αυτα τα χρόνια σουλατσαριζε τα καλοκαιρια στη μυκονο με μαγιω .
Παραμένει υπέρμουνο
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.845
- Πόντοι
- 9.931
Αυτη μόνο για γλάστρα κάνει, δεν το χει σε τίποτα αλλο,
Παραμένει υπέρμουνο
Αν και 35 παραμένει τοπ μουνι, αν το κινηθεί σωστά μπορει σε ένα χρόνο να είναι παντρεμένη με παιδί.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Σιγα ρε Τζουλια μην σε παντρευόταν μετα απο 12 χρόνια που σε ξέσκισε στην πούτσα, ασε που δεν ξέρουμε αν του στοίχισες ο κούκος αηδόνι όλα αυτά τα χρόνια.
Tυπε μετα απο 12 χρονια σχεσης ο τυπος ειτε επιανε τον κωλο του ειτε της Τζουλιας το ιδιο θα του φαινονταν , η ρουτινα και το επαναλαμβονομενο απαξιωνει και τα καλυτερα μουνια. :S :S :S
FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 12.056
Νούμερο 1 , Είναι όντως 35? αν θυμαμαι ειχα διαβάσει οτι ειναι του 1991.
Νούμερο 2, Έχουμε καταλήξει οτι δεν είναι κομοδίνο στο κρεβάτι? Τετοια υπερμουνα τινουν να ειναι λιγο σαν νεκρές. Βγάζει και λίγο ψυχρό και απόμακρο στις συνεντευξεις της.
Όσο για το τύπο, δεν την ένοιαζε που αυτος δεν ήθελε εξόδους κλπ. Το οτι δεν τις έδωσε δαχτυλίδι την πείραξε. Ηρθε ο κορονοιος και του φάνηκε σαν Θείο δώρο! Σου λέει να μια καλη ευκαιρία να το τραβηξω ακόμα 12 χρόνια χωρίς στεφάνι.
Δάσκαλος ο φιλος
Νούμερο 2, Έχουμε καταλήξει οτι δεν είναι κομοδίνο στο κρεβάτι? Τετοια υπερμουνα τινουν να ειναι λιγο σαν νεκρές. Βγάζει και λίγο ψυχρό και απόμακρο στις συνεντευξεις της.
Όσο για το τύπο, δεν την ένοιαζε που αυτος δεν ήθελε εξόδους κλπ. Το οτι δεν τις έδωσε δαχτυλίδι την πείραξε. Ηρθε ο κορονοιος και του φάνηκε σαν Θείο δώρο! Σου λέει να μια καλη ευκαιρία να το τραβηξω ακόμα 12 χρόνια χωρίς στεφάνι.
Δάσκαλος ο φιλος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 698
- Εμφανίσεις
- 143K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 55